02 / 02 / 2018

Έξυπνο Χειριστήριο

Έξυπνο Χειριστήριο

Το νέο τηλεχειριστήριο των κλιματιστικών Inventor θα γίνει ο απόλυτος συνεργάτης σας. Αν και ένα τηλεχειριστήριο είναι γνωστό σε όλους ως μέσο ρύθμισης του κλιματιστικού, το νέο τηλεχειριστήριο της Inventor αποτελεί εργαλείο τόσο ρύθμισης, όσο και διάγνωσης της κατάστασης που μπορεί να βρίσκεται το κλιματιστικό σας.

Ρυθμίστε το Κλιματιστικό σας

Ανάλογα με το κλιματιστικό που έχετε προμηθευτεί, μπορείτε εύκολα με το πάτημα ενός πλήκτρου, να ελέγξετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα, να αποθηκεύσετε τη θέση της περσίδας ώστε να διοχετεύεται ο αέρας στο σημείο που ακριβώς επιθυμείτε, αλλά και να προγραμματίσετε το πότε θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τον απαιτούμενο καθαρισμό του φίλτρου. Αναλυτικότερα:

  • Εξοικονομήστε Ενέργεια

Μέσα από 4 επιλογές, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας, ώστε μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, να συνεχίσετε να απολαμβάνεται άριστες αποδόσεις, εξασφαλίζοντας μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και λειτουργικού κόστους.

  • Επιμηκύνετε τον Χρόνο Ζωής του κλιματιστικού σας

Απαλλαχτείτε από το άγχος καθαρισμού του φίλτρου μιας και πλέον μπορείτε να προγραμματίσετε τη λήψη ειδοποιήσεων για τον καθαρισμό των φίλτρων σας. Έχοντας ρυθμίσει την αυτόματη υπενθύμιση καθαρισμού των φίλτρων, εξασφαλίζετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα αέρα στο χώρο αλλά και την οικονομικότερη λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων, αφού ένα καθαρό κλιματιστικό καταναλώνει αισθητά λιγότερη ενέργεια από ένα κλιματιστικό που δεν συντηρείται σωστά.

  • Απολαύστε Επίπεδα Απόλυτης Άνεσης

Έχετε βρει τη κατάλληλη θέση της περσίδας του κλιματιστικού σας και απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες σε κάθε σημείο του δωματίου σας? Αποθηκεύστε μέσω του έξυπνου τηλεχειριστηρίου τη θέση της περσίδας και αυτό θα φροντίσει για εσάς να καταγράψει τη θέση που επιλέξατε και ρυθμίσατε τη τελευταία φορά. Χάρη στη δυνατότητα αποθήκευσης της θέσης της περσίδας, κάθε φορά που θα ενεργοποιείτε το κλιματιστικό σας η θέση της περσίδα θα ρυθμίζεται αυτόματα, προσφέροντας σίγουρα αποτελέσματα θέρμανσης / ψύξης.

  • Γνωρίστε το Hotel Menu

Το HOTEL MENU είναι ένα σύνολο λειτουργιών ειδικά σχεδιασμένο για να συμβάλει στην καλύτερη και οικονομικότερη λειτουργία των κλιματιστικών, που είναι εγκατεστημένα σε ξενοδοχειακές μονάδες. Με πολύ απλούς χειρισμούς μπορείτε να «κλειδώσετε» το θερμοκρασιακό εύρος υπό το οποίο επιθυμείτε να λειτουργεί το κλιματιστικό σας σε ψύξη ή θέρμανση. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται τον τελικό χρήστη να ρυθμίσει ακραίες θερμοκρασίες εκτός των τιμών που έχετε εσείς επιλέξει, διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία, εξοικονόμηση ενέργειας έως και 70%, και την επέκταση του χρόνου ζωής των κλιματιστικών μονάδων σας.

Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο του Κλιματιστικού σας

Το εξελιγμένο χειριστήριο μπορεί να διαγνώσει με επαγγελματική ακρίβεια μετρήσεις και βλάβες και παρέχει όλη τη πληροφορία τη στιγμή που τη χρειάζεστε, εξοικονομώντας χρόνο και υπογράφοντας για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

  • Εγκυρότητα Αποτελεσμάτων

Εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα που παρέχει το έξυπνο τηλεχειριστήριο και δείτε όλα τα απαραίτητα σημεία μετρήσεων θερμοκρασίας χώρου, θερμοκρασίας εσωτερικού και εξωτερικού στοιχείου, θερμοκρασίας εξωτερικού περιβάλλοντος αλλά και θερμοκρασίας στηn έξοδο του συμπιεστή.

  • Προστατέψτε τον συμπιεστή

Η ένδειξη μετρήσεων των αισθητηρίων, η ένδειξη μετρήσεων των Αmper και της συχνότητας του συμπιεστή, αλλά και η ένδειξη της τάσης εισόδου είναι μερικοί μόνο λόγοι που καθιστούν αυτό το χειριστήριο τον απόλυτο συνεργάτη σας.

  • Άμεση Ενημέρωση Βλαβών

Αποκτήστε ακόμα καλύτερη εικόνα της κατάστασης των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων σας, μέσω του εξελιγμένου menu που διαθέτει το τηλεχειριστήριο. Πλέον έχετε διαθέσιμη την πληροφορία τόσο της τελευταίας καταγεγραμμένης βλάβης όσο και της θέσης που βρίσκεται η ηλεκτρονική εκτονωτική βαλβίδα. Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο και εξασφαλίστε μέγιστη απόδοση των κλιματιστικών μονάδων.

Επωφεληθείτε από το πολυμήχανο αυτό τηλεχειριστήριο της Inventor και βρείτε το τόσο στις σειρές Επιτοίχιων Κλιματιστικών όσο και στις σειρές Ημικεντρικών & Πολυδιαιρούμενων συστήματων κλιματισμού.