Ψυγειοκαταψύκτες

Οι Ψυγειοκαταψύκτες μεγάλης χωρητικότητας αποτελούν την ιδανική λύση για την άψογη διατήρηση των τροφίμων σας και υπόσχονται να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας σας, ενσωματώνοντας αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που προσαρμόζονται απόλυτα στις διατροφικές σας συνήθειες & χαρίζουν άνεση και ακρίβεια!
Η υψηλή ενεργειακή κλάση που διαθέτουν εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και μέγιστη εξοικονόμηση ενώ η λειτουργία Total No Frost αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου, επιτυγχάνει σταθερή θερμοκρασία και ακόμη πιο γρήγορη ψύξη. Με την μεταλλική πλάτη συντήρησης που διασφαλίζει την βέλτιστη θερμοκρασία εντός του θαλάμου συντήρησης τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενώ τα εξελιγμένης τεχνολογίας συρτάρια ελέγχου θερμοκρασίας και μηδενικής θερμοκρασίας προστατεύουν τα ευαίσθητα τρόφιμα. Παράλληλα, χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο με οθόνη αφής στην πόρτα της συσκευής, μπορείτε να ορίσετε με απόλυτη ακρίβεια τις συνθήκες που θα διατηρήσουν άψογα τα τρόφιμά σας, με ένα μόνο άγγιγμα.
Και όλα αυτά με την 3ετή εγγύηση inventor που διασφαλίζει την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες!