20 / 12 / 2017

Κλιματιστικό Passion ECO με R32, A+++, Wi-Fi και Φίλτρο Ιονιστή!

Κλιματιστικό Passion ECO με R32, A+++, Wi-Fi και Φίλτρο Ιονιστή!

Ζήσε Τεχνολογία του Αύριο … ΣΗΜΕΡΑ, με τη νέα σειρά κλιματιστικών Passion Eco και δημιουργήστε ιδανικές συνθήκες με τον πιο αποδοτικό και οικολογικό τρόπο.

 • Τα νέα μοντέλα των 9.000/ 12.000/ 18.000 & 24.000 Βtu/h, αποτελούν εξέλιξη της σειράς Passion Pro και είναι εξοπλισμένα με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++, έξυπνη τεχνολογία Wi-Fi και νέο οικολογικό ψυκτικό υγρό R32.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

R32 – Νέο Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό
Το νέο οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, συμβάλει σημαντικά στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης με 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης και μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης της μονάδας:

 • Προστατεύει το περιβάλλον
 • Δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος
 • Συμβάλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη
 • Μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης
 • Αναβαθμίζει τα επίπεδα άνεσης που προσφέρει το κλιματιστικό στον χώρο σας

Χρυσή Προστασία
Η υπεροχή του κλιματιστικού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με τη νέα επίστρωση Χρυσής Προστασίας στην εξωτερική μονάδα, που αυξάνει το ποσοστό προστασίας της εξωτερικής μονάδας από τη φθορά, ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, διατηρώντας την απόδοση του κλιματιστικού στα ύψη και επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΈΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Wi-Fi Standard
Αποκτήστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομείστε ενέργεια μέσω της έξυπνη λειτουργίας Wi-Fi.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Invmate II από το Google Play ή το App Store και ρυθμίστε το κλιματιστικό σας μέσω του Smartphone ή του Tablet σας, από όπου και αν βρίσκεστε.

Η απομακρυσμένη διαχείριση του κλιματιστικού σας μέσω της λειτουργίας Wi-Fi Standard σας εξασφαλίζει:

 1. Εύκολο χειρισμό

 2. Πολλαπλές επιλογές

 3. Ιδανικές συνθήκες ύπνου

 4. Απροβλημάτιστη λειτουργία

 5. Εξοικονόμηση ενέργειας

Κεντρικός Έλεγχος

Διαχειριστείτε έως και 64 κλιματιστικές μονάδες από ένα χειριστήριο, ελέγχοντας οποιαδήποτε ρύθμιση και λειτουργία των κλιματιστικών.

Hotel Menu

Ρυθμίστε την κατώτερη και την ανώτερη θερμοκρασία λειτουργίας των κλιματιστικών σας χάρη στο Hotel Menu που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού για ξενοδοχειακές μονάδες.

ΑΝΕΣΗ

Επωφεληθείτε από τη πλούσια γκάμα λειτουργιών της νέας σειράς Passion ECO και εξασφαλίστε την απόλυτη άνεση στον χώρο σας:

 • Λειτουργία Follow Me: Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που θέλετε, χάρη στον έξυπνο αισθητήρα του τηλεχειριστηρίου.

ΚΑΘΑΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Φίλτρο Ιονιστή
Δημιουργήστε το πιο καθαρό και υγιεινό περιβάλλον χάρη στο εξελιγμένο Φίλτρο Ιονιστή που συμβάλλει στην διασφάλιση της ιδανικής ποιότητας αέρα, απορροφώντας τη σκόνη και τον καπνό και προσδίδοντας φρέσκο αέρα στο χώρο σας

 • Η σειρά κλιματιστικών Passion ECO είναι εδώ για να χαρίσει άριστες συνθήκες έξυπνα, αποτελεσματικά και οικολογικά!