Ηλεκτρική σκούπα εύκολη στη χρήση για βαθύ & αποδοτικό καθαρισμό κάθε επιφάνειας, χαμηλή στάθμη θορύβου και λειτουργία PAW Master!

 • Φίλτρο HEPA, για απόλυτη καθαριότητα στο χώρο, απαλλαγμένο από αιωρούμενα σωματίδια & αλλεργιογόνα
 • Εργονομική λαβή με ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο, για εύκολη και γρήγορη επιλογή έντασης καθαρισμού
 • Πέλμα υψηλών αποδόσεων με δύο ρυθμιστές απορροφητικότητας για καλύτερα αποτελέσματα
 • Χαμηλή Στάθμη Θορύβου 68dB για άψογα αποτελέσματα χωρίς ενοχλητικούς θορύβους
 • Λειτουργία PAW Master για αποτελεσματική απομάκρυνση των τριχών που αφήνουν τα κατοικίδια

+ στην Απόδοση!

Με Ηλεκτρικές Σκούπες Inventor

Αναβάθμισε τα επίπεδα καθαριότητας στο χώρο σου - Βρες ΤΩΡΑ το κοντινότερο σημείο και κάνε δική σου μια ηλεκτρική σκούπα Inventor!

Επιπλέον Εξαρτήματα

Αναλώσιμα – Σακούλες / Φίλτρο Σκόνης / Φίλτρο HEPA

Αποθηκεύστε τα εξαρτήματα της σκούπας σας στο εσωτερικό χώρο που θα βρείτε σηκώνοντας το καπάκι. Δεν χρειάζεται πλέον να τα αναζητάτε κάθε φορά αφού ολοκληρώνοντας τη χρήση τους και αφού τα καθαρίσετε, μπορείτε να τοποθετήσετε κάθε εξάρτημα εκ νέου στις διαμορφωμένες θέσεις. Κερδίστε χρόνο, χώρο και κάντε τη διαδικασία σκουπίσματος ακόμη πιο άνετη.

Ρυθμίστε τη σκούπα σας για να προσαρμόζεται σε κάθε σας ανάγκη! Η ηλεκτρική σκούπα είναι εφοδιασμένη με 5 επίπεδα ισχύος. Επιλέξτε το επίπεδο ισχύος ανάλογα με το είδος του πατώματος που θέλετε να σκουπίσετε και εξασφαλίστε άψογα αποτελέσματα. Ρυθμίζοντας τη σκούπα στο 1° επίπεδο μπορείτε να καθαρίσετε κουρτίνες, στο 2° επίπεδο ταπετσαρίες επίπλων, καναπέδες, μοκέτες, χαλιά υψηλής ποιότητας, για παράδειγμα από μετάξι, στο 3° επίπεδο τα κλασικά χαλιά που διακοσμούν την πλειοψηφία των σπιτιών, στο 4° χαλιά με μακρύ πέλος που απαιτούν σχετικά έντονη ισχύ και στο υψηλότερο επίπεδο πατώματα που απαιτούν υψηλή απορροφητικότητα για απομάκρυνση κάθε βρωμιάς και σκόνης.

Η μέγιστη απόδοση της ηλεκτρικής σκούπας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κατάσταση της σακούλας σκόνης και γι’ αυτό το λόγο διαθέτει φωτεινή ένδειξη, η οποία σας προειδοποιεί όταν η σακούλα γεμίσει και ως εκ τούτου χρειάζεται αλλαγή, συμβάλλοντας έτσι στην αποδοτικότερη λειτουργία της συσκευής και την εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς έτσι αποφεύγεται η πρόωρη αλλαγή σακούλας.

Η καθαριότητα του σπιτιού σας, είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ. Η ακτίνα δράσης του καλωδίου, η οποία φτάνει τα 10m, σας επιτρέπει να φροντίζετε το σπίτι σας άνετα και με μεγάλη ευκολία. Το ιδιαίτερα μακρύ καλώδιο που διαθέτει η σκούπα, σας βοηθά να ολοκληρώσετε την καθαριότητα του σπιτιού σας χωρίς διακοπές, καθώς μειώνονται οι φορές που πρέπει να αποσυνδέσετε την ηλεκτρική σκούπα από τη πρίζα προκειμένου να συνεχίσετε το σκούπισμα!

Επιλέξτε εύκολα και αποτελεσματικά το πρόγραμμα καθαρισμού που απαιτεί η κάθε επιφάνεια μέσω της τελευταίας τεχνολογίας LED οθόνη που διαθέτει η συσκευή. Με ένα απόλυτα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και μέσω των αντίστοιχων φωτεινών ενδείξεων, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε ανάλογα με την επιφάνεια που χρειάζεται να καθαρίσετε. Επιλέξτε μεταξύ των 5 επιπέδων ισχύος, min για κουρτίνες, max για αποτελεσματικό καθαρισμό του πατώματος και τρία ενδιάμεσα επίπεδα έπιπλα, και χαλιά. Επιπλέον επιλέξτε την μείωση ή την αύξηση των επιπέδων έντασης και απολαύστε εντυπωσιακά αποτελέσματα καθαριότητας στο χώρο σας.

Η ειδικά σχεδιασμένη εργονομική λαβή της ηλεκτρικής σκούπας κάνει τη μεταφορά της μέσα στους χώρους του σπιτιού πιο εύκολη και άνετη από ποτέ. Το μικρό της μέγεθος σε συνδυασμό με το εργονομικό χερούλι μεταφοράς, καθιστούν την ηλεκτρική αυτή σκούπα την απόλυτη επιλογή για τον καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού σας.

Προσαρμόστε εύκολα το ύψος του μεταλλικού σωλήνα για να καλύψει τις ανάγκες σας και καθαρίστε ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία χωρίς να σκύψετε. Εξασφαλίστε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και μετατρέψτε το σκούπισμα σε πιο ξεκούραστη διαδικασία.

 • EPRC-BG68
 • Χωρητικότητα 3.0 λίτρα
 • Ισχύς 700 W
 • Στάθμη Θορύβου 68 db(A)
 • Ακτίνα Δράσης 10 m
 • Μήκος Καλωδίου 7.3 m
 • Κλάση 4+
 • Συλλογή Σκόνης Σακούλα
 • Μεικτό/Καθαρό Βάρος 7.5/4.8 kg
 • Διαστάσεις (MxΒxY) 430x240x310 mm
 • Επιπλέον Εξαρτήματα 5
 • Τιμή 129

Ηλεκτρικές Σκούπες με φίλτρο HEPA H12

Όλα όσα θέλεις να μάθεις

Υποστήριξη Ηλεκτρικής Σκούπας EPRC-BG68

Εγχειρίδιο Χρήσης - Φωτογραφίες Υψηλής Ανάλυσης - Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Λειτουργίες

Δείτε ακόμα

Όλα τα νέα στο inbox σου

Κάνε τώρα την εγγραφή σου απλά με το email σου, για να λαμβάνεις το newsletter των προϊόντων που σε ενδιαφέρουν