+ στην Υψηλή Ενεργειακή Απόδοση!

Απολαύστε αστραφτερά αποτελέσματα διατηρώντας χαμηλό το κόστος λειτουργίας στο νοικοκυριό σας με δυναμικές επιδόσεις που εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς και διαρκούν ακόμη περισσότερο!
Τώρα το καθημερινό καθάρισμα γίνεται συνώνυμο με την εξοικονόμηση ενέργειας. Η υψηλή ενεργειακή κλάση που διαθέτουν οι ηλεκτρικές σκούπες inventor εξασφαλίζει εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και σας αποζημιώνει άμεσα με την μειωμένη κατανάλωση στο ρεύμα του σπιτιού σας αλλά και σε μακροπρόθεσμη βάση με την χαμηλή ετήσια κατανάλωση ενέργειας, χωρίς να θυσιάζει φυσικά τίποτα από την υψηλή απόδοση του καθαρισμού.

+ στην Εξαιρετική Επίδοση σε Σκληρά Δάπεδα!

Ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού η ηλεκτρική σκούπα inventor διευκολύνει το άνετο και γρήγορο καθάρισμα σε καθημερινό επίπεδο εξοικονομώντας σας χρόνο. Μέσω του ευέλικτου σχεδιασμού στο πέλμα της καλύπτει σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς καθόλου κόπο τις πιο απαιτητικές και μεγαλύτερες επιφάνειες του σπιτιού σας με άνεση και απίστευτη ευκολία. Για τον αποτελεσματικό καθαρισμό σκληρών δαπέδων, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε τον μηχανισμό του πέλματος στην θέση Easy Clean αλλά και να επιλέξετε τη ρύθμιση για χρήση σε σκληρό πάτωμα. Το καθημερινό σκούπισμα γίνεται έτσι παιχνιδάκι και σας επιτρέπει να απολαύσετε τις δραστηριότητες σας σε ένα χώρο πραγματικά καθαρό αφού αφαιρεί κάθε ίχνος βρωμιάς, σκόνης και ρύπων από πλακάκι και μάρμαρο με απόλυτη ακρίβεια και δυνατότητα ταχύτατου χειρισμού.

+ στον Βαθύ Καθαρισμό Χαλιών!

Για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των χαλιών σας, ρυθμίστε εύκολα το πέλμα στην θέση Deep Clean, μέσω της οποίας ο κυλινδρικός βοηθός κάτω από το πέλμα ενσωματώνεται σε αυτό με αποτέλεσμα το πέλμα της σκούπας να είναι σε πολύ μικρή απόσταση από το χαλί ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η μέγιστη απορροφητικότητα της, τραβώντας στην σακούλα ή τον κάδο και τα πιο μικρά σωματίδια σκόνης, τρίχες και χνούδια κατά τη μετακίνηση της πάνω από τα χαλιά με παχύ πέλος ή τη μοκέτα σας. Σε συνδυασμό με την δεύτερη μηχανική ρύθμιση του πέλματος για καθαρισμό σε επιφάνεια χαλιού, εξασφαλίζετε αψεγάδιαστο αποτέλεσμα καθαριότητας στα πολύτιμα και πολύπαθα χαλιά σας με ελάχιστα περάσματα προσφέροντάς τους λάμψη και δίνοντάς τους ζωή για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενώ απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι την ζεστασιά του σπιτιού σας, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το συνεχές καθάρισμα αφού τα χαλιά σας παραμένουν αφράτα και καθαρά όπως την πρώτη εβδομάδα τοποθέτησής τους!

+ στο Αποτελεσματικό Φιλτράρισμα!

Χάρη στο υψηλής αποτελεσματικότητας φίλτρο HEPA και τον υψηλό δείκτη καθαρότητας του εξερχόμενου από την σκούπα αέρα μπορείτε να είστε πια σίγουροι για την αψεγάδιαστη καθαριότητα και την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας αέρα στο σπίτι σας. Μέσω αυτού, επιτυγχάνεται η κατακράτηση του 99,50% των βλαβερών μικροσκοπικών σωματιδίων (μικρότερα του 0,3μm) που υπάρχουν στο εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας, διασφαλίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις φιλτραρίσματος του αέρα που εισέρχεται και στην συνέχεια εξέρχεται από αυτή, αποτρέποντας την ανακύκλωση του μολυσμένου αέρα. Επιπλέον, το ισχυρό φίλτρο HEPA συγκρατεί και μεγαλύτερου μεγέθους σωματίδια στα οποία κατατάσσονται η μούχλα και τα αλλεργιογόνα, βοηθώντας σας να απαλλαχθείτε από το μεγαλύτερο μέρος ιών και ασθενειών που κατά βάση οφείλονται σε αυτά δημιουργώντας έτσι, τις κατάλληλες προϋποθέσεις διαμόρφωσης ενός απόλυτα υγιεινού χώρου.