08 / 12 / 2023

Τα νέα πλυντήρια ρούχων Galaxy είναι εδώ και θα σου λύσουν τα χέρια!

Τα νέα πλυντήρια ρούχων Galaxy είναι εδώ και θα σου λύσουν τα χέρια!

Ξέρουμε… οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι γρήγοροι και σε κουράζουν! Από το πρωί που ξυπνάς τρέχεις να τα προλάβεις όλα. Να πας στη δουλειά, να διαβάσεις τα παιδιά, να μαζέψεις το σπίτι, να μαγειρέψεις, να πας γυμναστήριο, να δεις τους δικούς σου. Ό,τι και να έχεις να κάνεις μέσα στη μέρα, σίγουρα το πλύσιμο των ρούχων είναι το κερασάκι στην τούρτα!

Όμως είναι κι αυτό αναγκαίο. Ποιος δε θέλει άλλωστε καθαρά, μυρωδάτα και αφράτα ρούχα; Ιδανικά βέβαια θα ήθελες να τα έχεις έτοιμα… Όμως αφού αυτό δε γίνεται, τουλάχιστον ας τα έχεις λίγο πιο εύκολα και γρήγορα.

Δε ζητάς πολλά. Και στην Inventor σε καταλαβαίνουμε. Γι’ αυτό φροντίσαμε να κάνουμε λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητά σου με τη νέα σειρά πλυντηρίων ρούχων Galaxy, που διασφαλίζουν απόλυτη καθαριότητα για τα ρούχα σου, ενώ παράλληλα τα φροντίζουν, εξοικονομούν ενέργεια και σου χαρίζουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο!

Υψηλή απόδοση & μέγιστη οικονομία

enter image description here Με τα νέα Galaxy πλυντήρια ρούχων της Inventor αρχικά μπορείς να νιώθεις ασφάλεια τόσο για τη λειτουργία τους, όσο και για την οικονομία που θα σου προσφέρουν.

Χάρη στο BLDC Inverter Μοτέρ που διαθέτουν, είσαι σίγουρος για την κορυφαία απόδοση τους, την αξιόπιστη λειτουργία τους αλλά και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους, ενώ έχουν χαμηλότερη στάθμη θορύβου.

Η υψηλή ενεργειακή κλάση Α επίσης εγγυάται εξοικονόμηση ενέργειας, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, με την Αυτόματη Ζύγιση Φορτίου τα νέα πλυντήρια ρούχων Galaxy αναγνωρίζουν το βάρος των ρούχων, προσαρμόζοντας αντίστοιχα την ενέργεια που θα καταναλώσουν. Το Πρόγραμμα ECO με θερμοκρασία πλύσης από 40⁰C έως 60⁰C καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα σου, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες τους και καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια και νερό.

Απόλυτη άνεση & ευκολία

Ο λεπτός σχεδιασμός των νέων πλυντηρίων ρούχων Galaxy, με βάθος από 40 εκατοστά (ανάλογα τη χωρητικότητά τους) σου δίνει την ευελιξία να τα τοποθετήσεις εύκολα όπου επιθυμείς, ακόμη κι αν έχεις μικρό σπίτι και περιορισμένο διαθέσιμο χώρο. Έτσι, έχεις περισσότερες επιλογές και άνεση καθημερινά. Τοποθέτησε το πλυντήριό σου οπουδήποτε έχεις χώρο, στο μπάνιο, στην κουζίνα, σε κάποιο αποθηκάκι, χωρίς να ανησυχείς ότι θα δυσκολεύεσαι καθημερινά βάζοντας πλυντήριο, επειδή δε θα ανοίγει η πόρτα του μπάνιου σου λόγω του όγκου του πλυντηρίου. Άλλωστε ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός τους σε συνδυασμό με το πάνελ αφής και τη μαύρη πόρτα, μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χώρο του σπιτιού.
Επιπλέον, το μενού για να διαλέξεις το πρόγραμμα που θέλεις είναι ελληνικό, ενώ οι επιλογές ανάμεσα σε σύντομα προγράμματα πλύσης πολλές! Πλύνε τα ευαίσθητα ρούχα σου, ή όσα ρούχα φοράς συχνά μέσα σε μόλις 15 λεπτά, κερδίζοντας χρόνο και εξοικονομώντας ενέργεια! Επίλεξε τη γρήγορη πλύση 45 λεπτών αν θέλεις άμεσα τα ρούχα σου καθαρά κι απόλαυσε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσένα και όσους αγαπάς.

Μέγιστη καθαριότητα & φροντίδα για όλα τα αγαπημένα σου ρούχα

enter image description here Καλή η ευκολία και η γρηγοράδα! Όμως κάποιες φορές μπορεί τα ρούχα σου να χρειάζονται το κάτι παραπάνω για να είναι απόλυτα καθαρά. Με την Πλύση με Ατμό απομακρύνονται ανεπιθύμητοι μικροοργανισμοί, εξαφανίζονται οι δυσάρεστες οσμές και διευκολύνεται έπειτα το σιδέρωμα. Έτσι απολαμβάνεις καθαρά, αποστειρωμένα ρούχα προστατεύοντας την υγεία σου.
Αν έχεις μωράκι σίγουρα θέλεις τα ρούχα του να είναι πεντακάθαρα! Με τη Λειτουργία για Βρεφικά, η θερμοκρασία πλύσης ορίζεται στους 60⁰C διασφαλίζοντας άριστα επίπεδα καθαριότητας, ενώ η απόδοση ξεβγάλματος ενισχύεται για να εξαφανίσει κάθε υπόλειμμα απορρυπαντικού από τα βρεφικά ρούχα. Έτσι, μόλις στεγνώσουν, μπορείς να νιώθεις ασφάλεια ότι θα είναι απολύτως καθαρά, χωρίς υπολείμματα χημικών.

Επίσης, δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για το πλύσιμο των μάλλινων ρούχων σου που είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητα. Φρόντισέ τα αποτελεσματικά χάρη στο ειδικό πρόγραμμα που διαθέτει το πλυντήριο.

Ο καθαρισμός του κάδου ξέρεις ήδη πόσο σημαντικός είναι για την καθαριότητα των ρούχων σου. Χάρη στην Υπενθύμιση Καθαρισμού Κάδου, η συσκευή σου υπενθυμίζει να καθαρίζεις τον κάδο του πλυντηρίου ακόμη και αν το έχεις ξεχάσει, εμφανίζοντας την αντίστοιχη ένδειξη μετά από 25 κύκλους πλύσης. Γιατί άλλωστε να βάλεις κάτι ακόμη στο μυαλό σου;

Πλυντήρια ρούχων Inventor μικρότερης χωρητικότητας για απόλυτη ευκολία

enter image description here Εκτός όμως από τη νέα σειρά Galaxy, η Inventor διαθέτει ευρεία γκάμα πλυντηρίων ρούχων κατάλληλα για κάθε σπίτι και ανάγκη. Αν για παράδειγμα αναζητάς ένα πλυντήριο μικρής χωρητικότητας, η καλύτερη επιλογή είναι το πλυντήριο ρούχων 6 κιλών. Με slim σχεδιασμό για να τοποθετείται με άνεση οπουδήποτε, με πρόγραμμα ECO για οικονομική λειτουργία, με ελληνικό μενού και σύντομα προγράμματα πλύσης για ευκολία. Το πλυντήριο άνω φόρτωσης είναι επίσης καλή επιλογή αν έχεις περιορισμένο χώρο. Ο κυψελωτός του κάδος εξασφαλίζει υψηλή καθαριότητα και φροντίδα για τα ρούχα σου, ενώ διαθέτει έξυπνο σχεδιασμό που εξασφαλίζει απαλό κι εύκολο άνοιγμα.

Φρέσκα, αφράτα & ευωδιαστά ρούχα με οικονομία

enter image description here Τα πλεονεκτήματα του να στεγνώνουν τα ρούχα σου εντός σπιτιού είναι γνωστά. Ξεχνάς μια και καλή τις δυσάρεστες οσμές από καυσαέριο, τζάκι και οτιδήποτε άλλο. Παράλληλα, δε χρειάζεται να περιμένεις μέρες να στεγνώσουν επειδή έχει υγρασία, ούτε σε επηρεάζει μια ξαφνική βροχή! Επιλέγοντας ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο ή ένα στεγνωτήριο, απολαμβάνεις μυρωδάτα και αφράτα ρούχα, πιο εύκολα και γρήγορα, χωρίς την ταλαιπωρία του απλώματος και το ρίσκο να χρειαστεί να ξαναβάλεις πλυντήριο.

Με το πλυντήριο-στεγνωτήριο Galaxy ξεγνοιάζεις από κάθε είδους λεκέ, χάρη στη λειτουργία Stain Away που απομακρύνει πολύ δύσκολους λεκέδες, ακόμη κι από make-up, κρασί, σάλτσες, καφέ, ενώ μπορείς να έχεις καθαρά και στεγνά ρούχα σε μόλις μία ώρα. Το Inverter Μοτέρ μάλιστα σου εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή απόδοση και η λειτουργία για βρεφικά εξαφανίζει κάθε ίχνος μικροβίων και υπολείμματα απορρυπαντικού.

Το στεγνωτήριο Galaxy με αντλία θερμότητας εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα καθώς επαναχρησιμοποιεί τη θερμική ενέργεια που απελευθερώνει, προσφέροντας υψηλή ενεργειακή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση. Μετά το στέγνωμα, τα ρούχα βγαίνουν σχεδόν σιδερωμένα, ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 τύπους στεγνώματος.

Η Inventor ξεχωρίζει για τις νέες τεχνολογίες που διαθέτουν τα προϊόντα της, για να σε βοηθούν να τα χρησιμοποιείς εύκολα και άνετα. Γνώρισέ τις και διευκόλυνε την καθημερινότητά σου, απολαμβάνοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο όπως πραγματικά σε ευχαριστεί.