Στεγνωτήριο 8 κιλών με πολλές λειτουργίες για αποτελεσματικό στέγνωμα των ρούχων και εξοικονόμηση ενέργειας, χρημάτων & χρόνου!

 • Αποτελεσματικό στέγνωμα ρούχων με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων
 • Ευελιξία στην επιλογή του τύπου στεγνώματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας
 • Καθαρά ρούχα που απαιτούν ελάχιστο σιδέρωμα
 • Εύκολο & γρήγορο φρεσκάρισμα των ρούχων που έχετε καιρό να φορέσετε
 • Ελαφρώς νωπά ρούχα για πιο εύκολο σιδέρωμα

Άψογα καθαρά ρούχα!

Βρες ΤΩΡΑ το κοντινότερο σημείο και κάνε δικό σου ένα Inventor

Προστατέψτε το στεγνωτήριό σας και διασφαλίστε μέγιστες επιδόσεις χάρη στη λειτουργία υπενθύμισης καθαρισμού φίλτρων. Η σχετική ένδειξη εμφανίζεται στο control panel προκειμένου να σας ειδοποιήσει για την ανάγκη καθαρισμού η οποία θα πρέπει να γίνεται μετά από κάθε κύκλο στεγνώματος, ώστε να αποφεύγονται να συγκεντρώνονται τα χνούδια από τα ρούχα στα φίλτρα. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζετε την αποδοτικότερη λειτουργία και την αύξηση της διάρκειας ζωής της συσκευής!

Εξασφαλίστε τη σωστή λειτουργία της συσκευής χάρη στην Υπενθύμιση Αδειάσματος Δοχείου Νερού που σας ειδοποιεί μέσω της αντίστοιχης ένδειξης στο control panel του στεγνωτηρίου πως πρέπει να αδειάσετε το νερό που έχει συγκεντρωθεί στο δοχείο κατά τη διαδικασία του στεγνώματος.

Εξοικονομήστε χρόνο κατά τη διάρκεια της πλύσης με τη λειτουργία Αποθήκευσης Αγαπημένου Προγράμματος που σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε στη μνήμη του πλυντηρίου σας τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Επιλέξτε εύκολα και γρήγορα το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας χωρίς να ρυθμίζετε σε κάθε πλύση όλες τις παραμέτρους.

Προγραμματίστε εύκολα την πλύση των ρούχων σας την ώρα που σας εξυπηρετεί με τη λειτουργία της Χρονικής Καθυστέρησης Έναρξης. Τοποθετήστε τα ρούχα στη συσκευή, επιλέξτε όλες τις ρυθμίσεις της πλύσης, ορίστε σε πόσες ώρες θέλετε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της πλύσης και βγείτε εκτός σπιτιού χωρίς να ανησυχείτε! Τα ρούχα θα σας περιμένουν καθαρά και ευωδιαστά μόλις επιστρέψετε σπίτι σας!

Φροντίστε για την ασφάλεια των παιδιών και της συσκευής μέσω του Κλειδώματος των Πλήκτρων. Αυτή η λειτουργία σας προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της χρήσης, εξασφαλίζοντας την αποτροπή αλλαγής των ρυθμίσεων ή τη χρήση της συσκευής από τα παιδιά.

Προστατεύστε τα παιδιά σας με τη λειτουργία Ασφάλεια Κλειδώματος Πόρτας που σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη διάρκεια λειτουργίας του πλυντηρίου, εξασφαλίζοντας ότι η πόρτα δεν θα ανοίξει κατά λάθος ενώ η διαδικασία της πλύσης είναι σε εξέλιξη.

Προστατεύστε τα πουκάμισά σας κατά το στέγνωμα και χαρείτε τα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Χάρη στο ειδικό πρόγραμμα, η συσκευή στεγνώνει σωστά τα πουκάμισά σας χωρίς να προκαλεί ζάρες με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε χρόνο κατά το σιδέρωμά τους.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το πλύσιμο των μάλλινων ρούχων σας που είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητα. Φροντίστε τα αποτελεσματικά χάρη στο ειδικό πρόγραμμα που διαθέτει το πλυντήριο.

Ελέγξτε απλά και εύκολα τις ρυθμίσεις της επιλεγόμενης πλύσης χάρη στην οθόνη LED που διαθέτει το πλυντήριο Inventor. Η οθόνη είναι εύκολη στην ανάγνωση και σας δίνει όλη την πληροφορία με μία μόλις ματιά!

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να προστατευθεί το σύστημα. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί στην οθόνη κωδικός προστασίας για άμεση επισκευή.

 • GLXD082HP
 • Τύπος Εμπρόσθιας φόρτωσης
 • Χωρητικότητα (Πλύση/Στέγνωμα) 8 kg
 • Ενεργειακή Κλάση Α++
 • Προγράμματα 16
 • Μέση Ετήσια Κατανάλωση Ρεύματος 235 Wh/έτος
 • Στάθμη Θορύβου (Πλύσιμο/Στύψιμο/Στέγνωμα) 69 dB(A)
 • Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) 84.5 x 59.5 x 65 cm
 • Διαστάσεις Συσκευασίας (ΥxΠxΒ) 88.5 x 68.5 x 69.5 cm
 • Βάρος (Καθαρό / Μικτό) 49/52 kg
 • Τιμή 599

Με άνοιγμα πόρτας 180 μοίρες το γέμισμα και το άδειασμα του πλυντηρίου είναι πλέον πιο εύκολα και γρήγορα! Ακόμη και στην περίπτωση σεντονιών, παπλωμάτων, κουβερτών, μικρών χαλιών κ.λ.π. που διαθέτουν μεγαλύτερο όγκο, η διαδικασία της φόρτωσης είναι περισσότερο άνετη και ξεκούραστη!

Εξασφαλίστε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το πλυντήριό σας με τον κάδο από ανοιξείδωτο ατσάλι με τον οποίο είναι εφοδιασμένη η συσκευή σας. Χάρη στο υλικό κατασκευής, ο κάδος είναι πιο ανθεκτικός, ενώ καθαρίζεται εύκολα, διατηρώντας το πλυντήριό σας σε άριστη κατάσταση και συμβάλλοντας στην καλύτερη φροντίδα των ρούχων σας.

Υποστήριξη

Εγχειρίδιο Χρήσης - Ενεργειακή Ετικέτα - Φωτογραφίες Υψηλής Ανάλυσης - Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Λειτουργίες

Δείτε ακόμα

Όλα τα νέα στο inbox σου

Κάνε τώρα την εγγραφή σου απλά με το email σου, για να λαμβάνεις το newsletter των προϊόντων που σε ενδιαφέρουν