24 / 05 / 2023

Τα νέα κλιματιστικά Leon υπόσχονται μέγιστη οικονομία, ισχυρές αποδόσεις και άριστες συνθήκες στο περιβάλλον του σπιτιού σου!

Τα νέα κλιματιστικά Leon υπόσχονται μέγιστη οικονομία, ισχυρές αποδόσεις και άριστες συνθήκες στο περιβάλλον του σπιτιού σου!

Είμαστε μια ανάσα πριν το καλοκαίρι και ίσως είσαι από εκείνους που σκέφτονται πώς θα αντιμετωπίσουν τις ζεστές μέρες που έρχονται, ψάχνοντας ένα καλύτερο και πιο σύγχρονο κλιματιστικό. Και οι λόγοι για να πάρεις ένα καλύτερο κλιματιστικό σίγουρα δεν έχουν να κάνουν μόνο με την άνεσή σου, αλλά και με την οικονομία που θα μπορέσεις να κάνεις χειμώνα- καλοκαίρι. Τους τελευταίους μήνες που τα έξοδα κάθε σπιτιού έχουν αυξηθεί τόσο, είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία για το κόστος ψύξης και θέρμανσης και να αναζητούμε τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και συσκευές που θα μας φανούν χρήσιμες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου κι όχι μόνο για λίγους μήνες. Και η σωστή θερμοκρασία στο σπίτι, δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά είναι απαραίτητη για την υγεία μας, ειδικά τις ημέρες που επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ένα εξελιγμένο κλιματιστικό με προηγμένα χαρακτηριστικά, δεν χαρίζει απλά τέλεια ατμόσφαιρα, αλλά καταναλώνει και λιγότερη ενέργεια βοηθώντας μας να κάνουμε οικονομία. Για να χαίρεσαι λοιπόν το σπίτι σου όπως σου αξίζει, απολαμβάνοντας τέλεια δροσιά το καλοκαίρι και απόλυτη ζεστασιά τον χειμώνα, χωρίς να σκέφτεσαι τον λογαριασμό του ρεύματος ξανά και ξανά, σου έχουμε την καλύτερη λύση!

Η νέα σειρά κλιματιστικών Leon είναι εδώ και μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καθαρό αέρα και ιδανική ατμόσφαιρα!

Σε βοηθά να κάνεις οικονομία!

Με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ σε ψύξη και θέρμανση και σε όλες τις αποδόσεις (9.000/12.000/18.000/24.000 btu), η νέα σειρά Leon εγγυάται άριστη λειτουργία με το χαμηλότερο κόστος. enter image description here Έτσι, σε βοηθά να εξοικονομήσεις χρήματα, ταυτόχρονα φροντίζεις για το ενεργειακό σου αποτύπωμα, ενώ μπορείς να είσαι ήσυχος ότι το κλιματιστικό σου θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά όσο δύσκολες και να είναι οι συνθήκες έξω! Ακόμη, με την υπηρεσία Hotel Menu του νέου Leon, η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν υπό συγκεκριμένα όρια λειτουργίας. Το κλιματιστικό είναι κλειδωμένο αποτρέποντας τη ρύθμιση ακραίων θερμοκρασιών, συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας που μπορεί να αγγίξει έως και 70%. Επιπλέον, ενεργοποιώντας τη λειτουργία ECO, η θερμοκρασία του κλιματιστικού στην ψύξη ρυθμίζεται στους 24°C και η λειτουργία του ανεμιστήρα ορίζεται αυτόματα, με σκοπό και πάλι την εξοικονόμηση ενέργειας.
Και εννοείται ότι με ένα κλιματιστικό απολαμβάνεις τα οφέλη της αυτονομίας στη θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες και έχεις τον απόλυτο έλεγχο για τα έξοδά σου!

Σου χαρίζει απόλυτη άνεση!

enter image description here Με τη νέα σειρά Leon μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα απολαμβάνεις πραγματική άνεση στο σπίτι, αφού συνδυάζει όλες εκείνες τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν τέλεια ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα σε διευκολύνουν στην πράξη! Ας ξεκινήσουμε από τον αέρα του κλιματιστικού. Πόσες φορές σκέφτεσαι ότι σε ενοχλεί ο κρύος αέρας γιατί πέφτει επάνω σου και έτσι αναγκάζεσαι τελικά να το κλείνεις ή να μην κάθεσαι στο σημείο που θέλεις; Με το Leon δεν πρόκειται να έχεις τέτοια θέματα! Xάρη στη λειτουργία Breeze Away που φροντίζει ώστε ο αέρας του κλιματιστικού να μην κατευθύνεται προς εσένα, ρυθμίζοντας αυτόματα την κλίση των περσίδων στις 35° και προσαρμόζοντας ταυτόχρονα την ταχύτητα του ανεμιστήρα, απολαμβάνεις τη σωστή θερμοκρασία, χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση του αέρα επάνω σου. Από την άλλη, η λειτουργία Follow Me ρυθμίζει τη θερμοκρασία στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο προσφέροντάς σου την τέλεια ατμόσφαιρα εκεί που την θέλεις. Όχι άσχημα για τον χειμώνα σωστά;

Επιπλέον, με τη Ροή Αέρα 4ων κατευθύνσεων, το κλιματιστικό κατανέμει ομοιόμορφα τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η κίνηση των περσίδων δεν γίνεται μόνο οριζόντια, αλλά και κάθετα, επιτρέποντας στον αέρα να φτάσει και στα πιο δύσκολα σημεία του χώρου, ακόμη και σε ιδιαίτερες γωνίες που μπορεί να έχει το σπίτι σου, ή ψηλά ταβάνια.

Ακόμη, έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις το κλιματιστικό σου μέσω Wi-Fi, δημιουργώντας έξυπνα σενάρια και το περιβάλλον που θέλεις από όπου κι αν βρίσκεσαι, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια. Σκέψου πώς είναι εκείνες οι καυτές καλοκαιρινές μέρες που επιστρέφεις σπίτι κουρασμένος από τη δουλειά και λογικά καταϊδρωμένος από τη ζέστη. Τι καλύτερο από το να σε περιμένει ένα δροσερό σπίτι; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ενεργοποιήσεις από το κινητό σου. Και δεν είναι ότι απλά γυρνάς στην τέλεια θερμοκρασία, αλλά κάνεις και οικονομία! Γιατί χωρίς Wi-Fi, θα γυρνούσες στο ζεστό σπίτι και θα το έβαζες πιθανότατα σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για να κρυώσει ο χώρος γρήγορα. Οπότε το κλιματιστικό θα αναγκαζόταν να “ζοριστεί” για να πιάσει τη θερμοκρασία αυτή, καταναλώνοντας έτσι πολύ περισσότερη ενέργεια.

Σου προσφέρει απόλυτα καθαρή ατμόσφαιρα!

Πόσο σημαντικός είναι ο αέρας που αναπνέουμε; Πάρα πολύ! Και τουλάχιστον στο σπίτι μας, μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να είναι πραγματικά καθαρός. Το κλιματιστικό Leon με Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C & Ιονιστή εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια προσφέροντας απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σου. enter image description here Ο Ιονιστής εξασφαλίζει με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο την απομάκρυνση των βλαβερών αιωρούμενων σωματιδίων, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη, οσμές, παρέχοντας αέρα υψηλής καθαρότητας. Έτσι, δημιουργείται μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στο σπίτι, ενώ απαλλάσσεσαι και από τις ενοχλητικές επιπτώσεις της κακής ποιότητας του αέρα εσωτερικού χώρου. Επιπλέον, το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA απομακρύνει ακόμα και την ελάχιστη ποσότητα σκόνης από τον αέρα. Παράλληλα, απομακρύνει τα μικρόβια μειώνοντας τις πιθανότητες αλλεργιών και ασθενειών και διασφαλίζοντας καθαρό αέρα στο χώρο.

Το κλιματιστικό Leon αποτελεί την ισχυρή λύση για όλα όσα χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι, ώστε να δημιουργήσεις ένα τέλεια δροσερό περιβάλλον στο σπίτι, αλλά και τον χειμώνα την απόλυτη αίσθηση ζεστασιάς, ενώ κάνεις οικονομία! Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις την ιδανική ατμόσφαιρα με τους αγαπημένους σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις και ανησυχία!