24 / 08 / 2023

Τα κλιματιστικά Leon και Legend αλλάζουν την καθημερινότητά σου χειμώνα-καλοκαίρι!

Τα κλιματιστικά Leon και Legend αλλάζουν την καθημερινότητά σου χειμώνα-καλοκαίρι!

Και πάνω που λέμε ότι η ζέστη σιγά σιγά θα βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα, βλέπουμε τον υδράργυρο να δείχνει πάλι 35⁰C! Κι εσύ συνεχίζεις να ταλαιπωρείσαι και αυτό που πραγματικά θέλεις είναι να πάρεις το κλιματιστικό σου αγκαλιά και να κάτσεις στο δροσερό σου σπίτι. Αλλά από την άλλη σκέφτεσαι ότι θα δεις τον λογαριασμό του ρεύματος παραφουσκωμένο και κάπως έτσι καταλήγεις να υπομένεις τη ζέστη, περιμένοντας απλά την αλλαγή του καιρού. Τότε που δεν θα χρειάζεσαι κλιματιστικό… Θα χρειάζεσαι όμως θέρμανση. Άρα άλλα έξοδα πάλι.

Για να μην ταλαιπωρείσαι και κυρίως να μην χαλάς τη διάθεσή σου, να σου γνωρίσουμε δυο κλιματιστικά; Το Leon και το Legend θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου χειμώνα-καλοκαίρι, χαρίζοντάς σου την άνεση που σου αξίζει, ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρήματα!

Μέγιστη οικονομία χειμώνα-καλοκαίρι!

Σίγουρα σου έχει τύχει να ζεσταίνεσαι πολύ, να ανοίγεις το κλιματιστικό σου σε χαμηλή θερμοκρασία και μόλις νιώσεις καλύτερα, να το κλείσεις για να κάνεις οικονομία. Και μετά το ξανά ανοίγεις. Και αυτό μπορεί να συνεχιστεί όλη μέρα. Ή μπορεί να έχεις επιλέξει ένα κλιματιστικό χαμηλότερης απόδοσης από ό,τι πραγματικά χρειάζεται ο χώρος σου, γιατί είχε πιο χαμηλή τιμή. enter image description here Το ξέρεις ότι έτσι καταναλώνεις περισσότερη ενέργεια όμως; Αρχικά, αν διαλέξεις ένα πιο μικρό κλιματιστικό από ό,τι χρειάζεσαι, παρόλο που θα το προμηθευτείς πιο οικονομικά, δεν θα εξοικονομήσεις χρήματα. Γιατί το κλιματιστικό σου θα ζορίζεται συνεχώς για να καταφέρει να «πιάσει» την κατάλληλη θερμοκρασία, καταναλώνοντας έτσι περισσότερη ενέργεια. Επιπλέον, σε περίπτωση που ανοιγοκλείνεις το κλιματιστικό σου για λόγους οικονομίας, τελικά πετυχαίνεις το αντίθετο. Όμως ένα κλιματιστικό Inventor προηγμένης τεχνολογίας, με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ και λειτουργίες για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, μπορείς να το έχεις όλη μέρα ανοιχτό. Ειδικά αν το έχεις ενεργοποιημένο στην αυτόματη λειτουργία και σε μια θερμοκρασία 25-26⁰C, το Inventor κλιματιστικό σου θα προσαρμόσει την απόδοσή του για ιδανική θερμοκρασία, χωρίς να καταναλώνει πολλή ενέργεια. Ειδικότερα μάλιστα με τις σειρές Legend και Leon μπορείς να κάνεις ακόμη περισσότερη οικονομία, χάρη στην ενεργειακή κλάση A+++ σε ψύξη και θέρμανση, καθώς και σε όλες τις αποδόσεις (9.000/12.000/18.000/24.000 btu), χαρακτηριστικό αρκετά σπάνιο παρόλη τη σημασία του για την οικονομία που χρειάζεσαι όταν έχεις μια μεγάλη ηλεκτρική συσκευή. Και σε τι σε βοηθά η υψηλή ενεργειακή κλάση; Όσο υψηλότερη είναι, τόσο πιο οικονομική είναι η λειτουργία της συσκευής, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εξοικονομήσεις έως και 40% ενέργεια. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό υψηλής ενεργειακής κλάσης θα καταναλώσει λιγότερο ρεύμα από ένα κλιματιστικό χαμηλής ενεργειακής κλάσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λειτουργεί λιγότερο αποδοτικά. Έτσι, κάνεις απόσβεση της αγοράς σου άμεσα, εξοικονομώντας ενέργεια κατά τη χρήση. Και πέρα από την άνεση που θα έχεις με μια συσκευή υψηλής ενεργειακής κλάσης, φροντίζεις και για το οικολογικό σου αποτύπωμα γιατί είναι και πιο φιλική προς το περιβάλλον.
Εκτός από αυτό όμως, τα κλιματιστικά Legend και Leon διαθέτουν επιπλέον λειτουργίες για οικονομία! Για παράδειγμα, με τη λειτουργία ECO εξοικονομείς ακόμη περισσότερη ενέργεια κατά τη χρήση. Ο αισθητήρας Eco Senso αντιλαμβάνεται την παρουσία σου στον χώρο κατά τη λειτουργία ψύξης. Αν δεν ανιχνεύσει κίνηση για 30 λεπτά, ελαττώνει τη λειτουργία του κλιματιστικού, έτσι ώστε να καταναλώσει λιγότερη ενέργεια.

Άριστη απόδοση και στις πιο δύσκολες συνθήκες!

enter image description here Και θα σκεφτεί κανείς ότι ένα κλιματιστικό που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια μπορεί να μην είναι τόσο δυνατό: «Μήπως δεν θα κρυώσει τον χώρο μου όσο θέλω;», «Μήπως δεν θα καταναλώσει πολλή ενέργεια γιατί δεν κάνει δουλειά;». Δεν ισχύει αυτό. Τα κλιματιστικά Inventor, με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ και σχεδιασμό τελευταίας τεχνολογίας, εγγυώνται χαμηλό λειτουργικό κόστος με άριστη απόδοση και λειτουργία! Διασφαλίζουν ότι θα έχεις τη δροσιά που θέλεις το καλοκαίρι, αλλά και την απόλυτη ζεστασιά τον χειμώνα και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν αποτελεσματικά όσο δύσκολες και να είναι οι συνθήκες έξω! Αυτός ο συνδυασμός υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης, εκτός από τέλειο περιβάλλον, σου προσφέρει απόλυτη αυτονομία καλοκαίρι και χειμώνα. Γιατί ακόμη κι αν τα κόστη της ενέργειας φτάσουν πάλι στα ύψη τον χειμώνα, ακόμη κι αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις πετρέλαιο ή φυσικό αέριο για θέρμανση, με ένα κλιματιστικό Inventor θα έχεις και μια επιπλέον επιλογή ό,τι κι αν γίνει!

Τα κλιματιστικά Leon και Legend μάλιστα, χάρη στη ζώνη θέρμανσης στην εξωτερική τους μονάδα μπορούν να ανταποκριθούν άριστα ακόμη και σε ακραία χαμηλές συνθήκες τον χειμώνα, ακόμη και σε ορεινές περιοχές με θερμοκρασίες κάτω των 0⁰C.

Απόλυτη άνεση σε κάθε εποχή!

enter image description here Φυσικά όλοι θέλουμε ένα δυνατό κλιματιστικό με οικονομική χρήση, αλλά ποιος δεν σκέφτεται και την άνεσή του; Τα κλιματιστικά Inventor είναι ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε ανάγκη, εξασφαλίζοντάς σου τέλειες συνθήκες χειμώνα-καλοκαίρι! Το καλοκαίρι που θέλεις ιδανική αίσθηση δροσιάς αλλά χωρίς να σε χτυπάει ο αέρας του κλιματιστικού σου, ενεργοποιείς τη λειτουργία Breeze Away που φροντίζει ώστε ο αέρας να μην κατευθύνεται προς εσένα. Μπορείς να την ενεργοποιήσεις κατά τη λειτουργία Ψύξης, Ανεμιστήρα και Αφύγρανσης και η κλίση των περσίδων θα ρυθμιστεί αυτόματα στις 35⁰, προσαρμόζοντας ταυτόχρονα την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Τον χειμώνα που θέλεις την απόλυτη ζεστασιά ενεργοποίησε τη λειτουργία Follow Me για να σε ακολουθεί η ζεστασιά όπου θέλεις, χάρη στον έξυπνο αισθητήρα του τηλεχειριστηρίου. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Follow Me, η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντάς σου απόλυτη ζεστασιά εκεί που τη θέλεις. Βάλε το χειριστήριο στην τσέπη και κάνε ό,τι θέλεις, φορώντας κοντομάνικο! Κι αν θέλεις με το που επιστρέψεις στο σπίτι, να έχεις την τέλεια θερμοκρασία, ρυθμίζεις το κλιματιστικό σου από όπου κι αν βρίσκεσαι με την εφαρμογή Inventor Control. Μπορείς μάλιστα να δημιουργήσεις διάφορα σενάρια ανάλογα με το πρόγραμμά σου ή τον καιρό!

Tα κλιματιστικά Legend και Leon είναι η ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι που δεν αντέχεις τη ζέστη, αλλά και για τον χειμώνα. Γιατί σου προσφέρουν απόλυτη αυτονομία, κι ένα τέλειο περιβάλλον δροσιάς ή ζεστασιάς που θα μπορείς να απολαμβάνεις όλη μέρα χωρίς να σκέφτεσαι πόσο θα σου κοστίσει.