29 / 06 / 2023

Ποια λειτουργία πρέπει να έχει οπωσδήποτε το κλιματιστικό σου για να καλύπτει κάθε σου ανάγκη;

Ποια λειτουργία πρέπει να έχει οπωσδήποτε το κλιματιστικό σου για να καλύπτει κάθε σου ανάγκη;

Η ζέστη έπιασε για τα καλά και παρόλο που την περιμέναμε πώς και πώς φέτος, μας ήρθε λίγο απότομα. Ήδη αρκετοί από εμάς κοιμούνται με το κλιματιστικό αγκαλιά κι όσοι ήθελαν να προμηθευτούν νέο και το είχαν αμελήσει, τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Και πώς να διαλέξεις ανάμεσα στα τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά; Θα είναι το κατάλληλο για εσένα;

Γιατί όλοι θέλουμε την τέλεια θερμοκρασία σπίτι μας, αλλά ο καθένας μας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Άλλοι σκέφτονται που θα πέφτει ο αέρας για να μην τους ενοχλεί, άλλοι πώς θα εξοικονομήσουν ενέργεια και τόσα άλλα. Εσύ; Τι ζητάς οπωσδήποτε από το κλιματιστικό σου; Διάβασε παρακάτω και σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει!

Σε ενοχλεί ο κρύος αέρας του κλιματιστικού;

enter image description here Αν είσαι από αυτούς που θέλουν την άνεσή τους και την τέλεια δροσιά στο σπίτι, αλλά συχνά σε ενοχλεί και το κλιματιστικό και δεν θες με τίποτα να νιώθεις τον αέρα του επάνω σου, φανταζόμαστε ότι κάθε καλοκαίρι έχεις τη γνωστή, μόνιμη πάλη. Ανοιγοκλείνεις όλη την ώρα το κλιματιστικό, καταλήγοντας να μην έχεις ωραία θερμοκρασία αλλά και να καταναλώνεις περισσότερο ρεύμα. Ή τσακώνεσαι με τους υπόλοιπους στο σπίτι γιατί κλείνεις το κλιματιστικό και εκείνοι ζεσταίνονται. Μπορείς να πεις αντίο σε αυτή την ταλαιπωρία επιλέγοντας ένα κλιματιστικό Inventor με λειτουργία Breeze Away που φροντίζει ώστε ο κρύος αέρας του κλιματιστικού να μην κατευθύνεται προς εσένα. Εναλλακτικά, θα σε βοηθήσει και ο Αισθητήρας Κίνησης που χάρη στην πρωτοποριακή του τεχνολογία, δημιουργεί τέλειες συνθήκες, κάνοντας μάλιστα οικονομία. Ο Αισθητήρας Κίνησης σου επιτρέπει να ρυθμίζεις την κατεύθυνση του αέρα του κλιματιστικού στο σημείο που βρίσκεσαι ή αντίθετα, ενώ κάθε φορά που αντιλαμβάνεται την παρουσία ή την απουσία σου από τον χώρο, μειώνει ή ενισχύει την απόδοσή του ώστε να εξοικονομεί ενέργεια.

Θες να γυρνάς σπίτι και να είναι ήδη δροσερό;

enter image description here Πόσες φορές είσαι έξω στη ζέστη και αδημονείς να γυρίσεις σπίτι, να κάνεις ένα μπάνιο και να χαλαρώσεις; Αλλά πώς θα χαλαρώσεις αν και το σπίτι σου βράζει από τη ζέστη; Αν όμως το κλιματιστικό σου έχει λειτουργία Wi-Fi, μπορείς να το ρυθμίζεις από όπου κι αν είσαι στην ιδανική θερμοκρασία, κι έτσι γυρνώντας σπίτι θα απολαύσεις πραγματικά τον χώρο σου. Έτσι μάλιστα το κλιματιστικό σου δεν θα καταναλώσει παραπάνω ενέργεια. Γιατί σκέψου ότι χωρίς Wi-Fi, θα γυρνούσες στο ζεστό σπίτι και θα το έβαζες πιθανότατα σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και ένταση αέρα για να κρυώσει ο χώρος γρήγορα. Οπότε το κλιματιστικό θα αναγκαζόταν να “ζοριστεί” για να πιάσει τη θερμοκρασία αυτή, καταναλώνοντας έτσι πολύ περισσότερη ενέργεια. Διάλεξε όποιο κλιματιστικό Inventor θέλεις, κατέβασε την εφαρμογή Inventor Control και ρύθμιζέ το όποτε θέλεις, όπου κι αν είσαι!

Θέλεις τέλεια θερμοκρασία όλη μέρα χωρίς ανησυχία για τον λογαριασμό του ρεύματος;

enter image description here Ποιος δεν θέλει θα μας πεις; Αναζήτησε την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ σε ψύξη και θέρμανση (ειδικά αν χρειάζεσαι ένα μεγάλο κλιματιστικό 18.000 ή 24.000 btu), όπως το Leon και το Legend που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρήματα, μειώνοντας ταυτόχρονα το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα, νιώθοντας παράλληλα σιγουριά ότι το κλιματιστικό σου θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά, όσο δύσκολες και να είναι οι συνθήκες έξω.   Επιπλέον, Για να απολαμβάνεις τέλεια θερμοκρασία χειμώνα-καλοκαίρι, χωρίς έγνοια για τον λογαριασμό του ρεύματος, επίλεξε ένα κλιματιστικό με προηγμένα χαρακτηριστικά που θα σου εξασφαλίσει ιδανική ατμόσφαιρα με οικονομικότερη λειτουργία. Τα κλιματιστικά Legend της Inventor διαθέτουν αισθητήρα Eco Senso που αντιλαμβάνεται την παρουσία σου στον χώρο και ελαττώνει τη λειτουργία του αν δεν ανιχνεύσει κίνηση για 30 λεπτά, ώστε να εξοικονομεί ενέργεια. Με το κλιματιστικό Neo και την υπηρεσία Hotel Menu μπορείς να προγραμματίσεις τη θερμοκρασία σε συγκεκριμένα όρια και να εξοικονομήσεις έως και το 70% του κόστους λειτουργίας.  

Θέλεις να πεταχτείς κάπου για λίγη ώρα αλλά δεν θες να δουλεύει το κλιματιστικό σου, ούτε όμως και να χαλάσεις την τέλεια ατμόσφαιρα που έφτιαξες;

Ό,τι πρέπει για εσένα είναι ο αισθητήρας Eco Senso που σου εξασφαλίζει μέγιστη οικονομία αφού αντιλαμβάνεται την παρουσία σου στον χώρο. Αν δεν ανιχνεύσει κίνηση για 30 λεπτά, ελαττώνει τη λειτουργία του κλιματιστικού, έτσι ώστε να καταναλώσει λιγότερη ενέργεια.

Θες να ενεργοποιείς το κλιματιστικό σου όσο λείπεις για να έχει το κατοικίδιο σου τέλεια δροσιά;

enter image description here Έχει ζέστη, εσύ δουλεύεις και το μαλλιαρό σου κατοικίδιο είναι σπίτι κι όσο μεσημεριάζει αρχίσει να ζεσταίνεται κι άλλο! Και ναι, πάλι θα αναφερθούμε στο Wi-Fi όμως όχι μόνο επειδή σου επιτρέπει να το ρυθμίζεις από παντού. Γιατί μια μέρα, μπορεί να ξεχαστείς μέσα στο τρέξιμο της δουλειάς.

Με τη λειτουργία Wi-Fi και την εφαρμογή Inventor Control μπορείς να δημιουργήσεις έξυπνα σενάρια και να τα χρησιμοποιείς ακόμη και με τη βοήθεια της Siri! Δηλαδή, ανάλογα με την εποχή και το πρόγραμμά σου, μπορείς να ορίσεις συγκεκριμένες λειτουργίες του κλιματιστικού όπως σε εξυπηρετούν. Για παράδειγμα, μπορείς να ορίσεις ότι αν η εξωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 35⁰C, θα ενεργοποιηθεί το κλιματιστικό σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και με συγκεκριμένες λειτουργίες. Κι αν συνηθίζεις να χρησιμοποιείς τη Siri στην καθημερινότητά σου, μπορείς να ορίσεις μια φράση για το σενάριο που θέλεις. Λέγοντας τη φράση στη Siri, το κλιματιστικό σου θα κάνει αυτό που θέλεις! Τέλειο;    

Κι αυτό δεν είναι χρήσιμο μόνο για τις φορές που είναι μόνο του το κατοικίδιό σου. Σιγουρα θα σε διευκολύνει αν υπάρχει κάποιος στο σπίτι που δεν μπορεί να ρυθμίσει το κλιματιστικό μόνος του, πχ μια γιαγιά ή ένας παππούς, που πολλές φορές δεν βλέπουν καλά και αντί να ρυθμίσουν το κλιματιστικό στο κρύο, το βάζουν στη ζέστη. Γιατί να ταλαιπρωούνται; Με τη λειτουργία Wi-Fi και τα έξυπνα σενάρια, θα είσαι σίγουρος ότι τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα απολαμβάνουν τέλεια θερμοκρασία στο σπίτι!

Θέλεις και δροσερό αλλά και καθαρό αέρα;

Όποιο κλιματιστικό Inventor κι αν διαλέξεις, σίγουρα θα νιώθεις σιγουριά για τον αέρα που αναπνέεις. Η τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, ενώ ο Ιονιστής εξαφανίζει μικρόβια, σκόνη, γύρη, καπνό, οσμές προσφέροντας καθαρή ατμόσφαιρα και αίσθηση φρεσκάδας. Το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA απομακρύνει και τα πιο μικρά αιωρούμενα σωματίδια για να σου χαρίζει υγιεινό περιβάλλον και να προλαμβάνει αλλεργίες και ασθένειες. 

Απόλαυσε τέλεια δροσιά φέτος το καλοκαίρι κι απόλυτη ζεστασιά στον χειμώνα, ακριβώς όπως τα θέλεις, βάζοντας στη ζωή σου ένα κλιματιστικό Inventor! Με τόσες έξυπνες λειτουργίες, σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει!