20 / 01 / 2023

Πάρε τη ζωή σου…στα χέρια σου!

Πάρε τη ζωή σου…στα χέρια σου!

_Η καθημερινότητά σου είναι πολύ έντονη, με τρέξιμο, υποχρεώσεις, δουλειά, κίνηση…και μέσα σε όλα έχεις να αντιμετωπίσεις τις καιρικές συνθήκες, που άλλοτε σε κάνουν να λιώνεις, να τουρτουρίζεις ή να βρέχεσαι, ειδικότερα αν κυκλοφορείς όλη μέρα στους δρόμους.
enter image description here Και μόνο η σκέψη του να επιστρέφεις στο σπίτι μετά από μια πολύ κρύα μέρα και ανοίγοντας την πόρτα να παγώνει η ανάσα σου από την χαμηλή θερμοκρασία και να αναγκάζεσαι να περιμένεις ώρες ολόκληρες με το μπουφάν, μέχρι να ζεσταθείς λιγάκι, σε κάνει να ξυπνάς τα βράδια ιδρωμένος!_
enter image description here

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς όμως, γιατί παίρνοντας το smartphone σου μαζί σου το πρωί, έχεις πάρει και τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας και της υγρασίας, που θα έχει το σπίτι όταν γυρίσεις σε αυτό. Απλά, εύκολα, με μία κίνηση.

Και αυτό διότι οι αντλίες θερμότητας, τα κλιματιστικά και οι αφυγραντήρες Inventor συνδέονται με Wi-Fi για να δουλεύουν για σένα όταν εσύ δουλεύεις! Μέσω της δυνατότητας απομακρυσμένης διαχείρισης που σου προσφέρει η τεχνολογία Wi-Fi, το smartphone ή το tablet σου μεταμορφώνεται σε ένα πανέξυπνο τηλεχειριστήριο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή, για να έχεις τις συσκευές σου…του χεριού σου!

enter image description here

H Inventor Control σου δίνει τον έλεγχο!

Η Inventor ήταν από τις πρώτες εταιρείες που επένδυσαν στην τεχνολογία Wi-Fi. Με την εφαρμογή Inventor Control έχεις ένα σημαντικό “εργαλείο” για τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σου, που σου δίνει δύο σημαντικές δυνατότητες: πρώτον να χειρίζεσαι το κλιματιστικό ή τον αφυγραντήρα σου από όπου κι αν βρίσκεσαι, ακόμη και με τον ήχο της φωνής σου! Και δεύτερο να δημιουργείς έξυπνα σενάρια σύμφωνα με τα οποία θα ενεργοποιείται αυτόματα η συσκευή σου. Για παράδειγμα όταν βρέχει ή όταν το επίπεδο υγρασίας είναι υψηλό ή λίγο πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της θέρμανσης κλπ, δημιουργώντας έτσι τις ιδανικές συνθήκες που θα εξασφαλίσουν την πιο αποδοτική και οικονομική χρήση, τόσο του αφυγραντήρα όσο και της θέρμανσης. Έτσι, τα κάνεις όλα από το smartphone σου εξοικονομώντας χρόνο αλλά και χρήματα, αφού μπορείς να ρυθμίζεις τη θερμοκρασία του σπιτιού σου πριν καν φτάσεις σε αυτό για να έχεις πάντα την ψύξη ή θέρμανση που θες, χωρίς να κάνεις υπερβολές στην ρύθμιση ακραίων θερμοκρασιών για να πετύχεις άμεσα αποτελέσματα. enter image description here

Η απόλυτη άνεση στο σπίτι σου με την Comfort Home!

Ρύθμισε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της αντλίας θερμότητας με την εφαρμογή Comfort Home ώστε να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται ανάλογα με το δικό σου πρόγραμμα! Για παράδειγμα, μπορείς να ορίσεις να μεταβάλλεται η επιθυμητή θερμοκρασία θέρμανσης στις 4μμ στους 20°C και να ενεργοποιείται η παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης στις 5μμ, για να μην χρειάζεται να περιμένεις καθόλου για να κάνεις μπάνιο και να φορέσεις τις καθαρές σου πιτζάμες, αμέσως μόλις γυρίσεις σπίτι! Παράλληλα, με μια ματιά στην οθόνη του κινητού σου βλέπεις άμεσα τι συνθήκες επικρατούν στο σπίτι σου ενώ πέραν της θερμοκρασίας μπορείς να επιλέξεις κι άλλες λειτουργίες όπως οι λειτουργίες Διακοπών, Eco και Αθόρυβης Λειτουργίας. Ο έλεγχος όμως δε σταματά στη θερμοκρασία που έχεις στο σπίτι σου, αλλά αφορά και την κατανάλωση της αντλίας οποιαδήποτε στιγμή με τη λειτουργία ελέγχου κατανάλωσης. Η εφαρμογή καταγράφει την ενέργεια που έχει καταναλώσει η αντλία θερμότητας και υπολογίζει αυτόματα την εκτίμηση κόστους λειτουργίας της για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ανά ημέρα/εβδομάδα/μήνα/έτος για να είσαι πάντα ενημερωμένος!

enter image description here

Με τις εξελιγμένες εφαρμογές Inventor, που είναι από τις πρώτες εταιρείες που επένδυσαν στην τεχνολογία Wi-Fi, ο απόλυτος έλεγχος είναι δικός σου!

Φτιάξε το τέλειο κλίμα στο σπίτι σου, λίγο πριν φτάσεις σε αυτό, σύμφωνα με τα θέλω και τις καθημερινές σου δραστηριότητες και απόλαυσε ιδανική θερμοκρασία και επίπεδο υγρασίας, όλες τις ώρες και μέρες της εβδομάδας. Για να μην χάσεις καθόλου χρόνο περιμένοντας και να απολαύσεις πραγματικά τη ζωή στο σπίτι στις συνθήκες που θες!