Η τεχνολογία του αύριο είναι εδώ!!! Οι νέες σειρές αφυγραντήρων EVA II PRO & EVA II PRO Wi-Fi ήρθαν για να δώσουν τη λύση στο πρόβλημα της υγρασίας στον χώρο σας άμεσα και αποτελεσματικά, συμβάλλοντας ταυτόχρονα τόσο στη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, όσο και στα πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου. Η νέα σειρά αφυγραντήρων Inventor EVA II PRO & EVA II PRO Wi-Fi, διατίθεται σε 2 τύπους 16 & 20 λίτρων, για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη αφύγρανσης στο χώρο σας.

  • Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα
    Η προηγμένη τεχνολογία της σειράς EVA II PRO Wi-Fi σας παρέχει την δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης που πάντα επιθυμούσατε. Με την έξυπνη τεχνολογία Wi-Fi, παίρνετε τον έλεγχο της συσκευής στα χέρια σας, λειτουργώντας τον αφυγραντηρα με τρόπο που ορίζουν οι ανάγκες του χώρου σας, μέσω του Smartphone ή του Tablet σας. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Invmate II μέσω Google Play ή App Store και επωφεληθείτε από την αναβαθμισμένη τεχνολογία εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα.

  • H Χαμηλότερη στάθμη θορύβου
    Η τεχνολογική υπεροχή των νέων αφυγραντήρων Inventor εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα στον χώρο σας με τον πιο αθορυβο τρόπο. Οι νέες σειρές αφυγραντήρων EVA II PRO & EVA II PRO Wi-Fi, διαθέτουν 3 επίπεδα λειτουργίας ανεμιστήρα (Silent – Medium – Turbo) ώστε να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Επιλέξτε τη λειτουργία Silent όταν απαιτείται απόλυτη ησυχία στον χώρο, π.χ. χώροι μελέτης ή νυχτερινές ώρες και απολαύστε καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο σας με τη πιο χαμηλή στάθμη θορύβου.

  • Ενσωματωμένος Ιονιστής
    Εξαλείψτε την υγρασία στο χώρο σας και εξασφαλίστε συγχρόνως ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Με τον ενσωματωμένο ιονιστή που διαθέτουν οι αφυγραντηρες EVA II PRO & EVA II PRO Wi-Fi, απελευθερώνονται ιόντα στην ατμόσφαιρα, τα οποία εμπλουτίζουν τον αέρα κατακρατώντας σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές, αποτρέποντας την ανάπτυξη ασθενειών και αλλεργιών. Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας άμεσα και αποτελεσματικά!

  • Στεγνά ρούχα στο λεπτό
    Κάντε ακόμα πιο εύκολη την καθημερινότητα και επωφεληθείτε από τη λειτουργία Dryer - Στέγνωμα Ρούχων για καθαρά και ευωδιαστά ρούχα. Τοποθετήστε την απλώστρα με τα ρούχα σας σε ένα μικρό δωμάτιο, κλείστε τη πόρτα και ενεργοποιήστε το ειδικό πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων. Ο αέρας που παράγεται ενισχύει την αίσθηση της φρεσκάδας και εξασφαλίζει τόσο στεγνά ρούχα σε σύντομο χρονικό διάστημα όσο και ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο, διατηρώντας το δωμάτιο απόλυτα στεγνό. Οι σειρές EVA II PRO & EVA II PRO Wi-Fi είναι η απόλυτη λύση για τις χειμερινές περιόδους ώστε να δημιουργήσετε ένα ιδανικό περιβάλλον για εσάς και την οικογένεια σας!

  • Μοναδικό design
    Η λειτουργικότητα και η εύκολη ρύθμιση των προγραμμάτων, ούτως ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει στο 100% τις δυνατότητες της συσκευής, αποτελεί κύριο μέλημα των προϊόντων Inventor. Το μοναδικής αισθητικής και design μπλε διάφανο δοχείο συλλογής νερού, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στη σειρά αφυγραντήρων Inventor EVA II PRO & EVA II PRO Wi-Fi, σας βοηθά να παρακολουθείτε με μια απλή ματιά, τη στάθμη νερού και να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Πραγματοποιήστε εύκολα και γρήγορα τις ρυθμίσεις που επιθυμείτε με το εξελιγμένο πάνελ λειτουργιών και απολαύστε τις συνθήκες που πάντα θέλατε στον χώρο σας.

  • Εγγύηση Premium
    Επιλέγοντας τους αφυγραντήρες Inventor, επιλέγετε προϊόντα υψηλής ποιότητας, η οποία πιστοποιείται από 5ετή εγγύηση Premium και εγγυάται την άψογη λειτουργία των συσκευών για πολλά χρόνια, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.

Δείτε όλους τους αφυγραντήρες