16 / 03 / 2018

Καθαριστής Αέρα Natura για άριστης ποιότητας αέρα στο χώρο σας!

Καθαριστής Αέρα Natura για άριστης ποιότητας αέρα στο χώρο σας!

Το νέο προϊόν της Inventor εγγυάται τις ιδανικότερες συνθήκες στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, εξαλείφοντας κάθε δυσάρεστο και βλαβερό στοιχείο και επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε κάθε σας δραστηριότητα!

Διαθέτει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε:

  • Ιονιστής
  • Φίλτρο HEPA & Ενεργού Άνθρακα
  • Υπενθύμιση Καθαρισμού Φίλτρου
  • Λειτουργία Ύπνου
  • Παιδικό Κλείδωμα

ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο ενσωματωμένος Ιονιστής απορροφά σκόνη και καπνό από την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, ενώ το ισχυρό Φίλτρο HEPA & Ενεργού Άνθρακα δρα ενάντια στα μικρόβια και εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων, αποτρέποντας την ανάπτυξη ασθενειών και αλλεργιών.

ΑΝΕΣΗ

Απολαύστε ανενόχλητοι τον ύπνο σας και συνεχίστε τις δραστηριότητες σας σε ώρες όπου απαιτείται απόλυτη ησυχία, επιλέγοντας τη λειτουργία “Sleep” που διαθέτει ο καθαριστής Natura.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα μέσω της έξυπνης λειτουργίας Υπενθύμισης του Καθαρισμού του Φίλτρου και επιμηκύνετε τον χρόνο ζωής της συσκευής σας. Παράλληλα, εκμεταλλευτείτε τον Χρονοδιακόπτη 8 ωρών και προγραμματίστε την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του καθαριστή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με το Παιδικό Κλείδωμα που διαθέτει ο καθαριστής, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα παιδιά σας! Επιλέγοντας το κλείδωμα λειτουργίας, τα παιδιά δεν θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν την συσκευή σε λειτουργία ή να αλλάξουν τις ρυθμίσεις, όταν εσείς δεν βρίσκεστε στο χώρο.

MINIMAL DESIGN

Με τον νέο Καθαριστή Αέρα Natura, ένα μοντέλο που εναρμονίζεται και ταιριάζει σε κάθε χώρο χάρη στη μικρή, ελαφριά και ευέλικτη κατασκευή του, μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και υγείας σε όποιο σημείο του σπιτιού σας επιθυμείτε!