23 / 09 / 2020

Ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας με Αφυγραντήρες Inventor!

Ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας με Αφυγραντήρες Inventor!

Η Inventor για ακόμη μια φορά φροντίζει για τις άψογες συνθήκες κλίματος στον χώρο σας με την ανανεωμένη της σειρά αφυγραντήρων που συμβάλλει τόσο στην δραστική αντιμετώπιση της υγρασίας όσο και στην απόκτηση ενός υγιεινού περιβάλλοντος στον χώρο σας. Η ολοκληρωμένη γκάμα αφυγραντήρων συνοδεύεται από πληθώρα έξυπνων χαρακτηριστικών λειτουργιών όπως,
• η ασύρματη wi-fi διαχείριση,
• το στέγνωμα ρούχων,
• η χαμηλή στάθμη θορύβου &
• η έξυπνη αφύγρανση,
που εγγυώνται εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της υγρασίας, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο & ενέργεια και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς την παραμικρή ενόχληση!

Παράλληλα, χάρη
• στον πανίσχυρο ιονιστή και τα
• δραστικά φίλτρα HEPA & ενεργού άνθρακα,

οι αφυγραντήρες inventor προστατεύουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα από μικροοργανισμούς και βακτήρια παρέχοντας πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στην απόκτηση μιας απόλυτα υγιεινής ατμόσφαιρας!

Atmosphere XL

Nέος αναβαθμισμένος αφυγραντήρας και καθαριστής αέρα για βελτίωση της ποιότητας ζωής σας στο σπίτι!

Χάρη στη διπλή λειτουργία του ως αφυγραντήρας & καθαριστής αέρα ή με την αυτόνομη λειτουργία του μόνο ως καθαριστή αέρα, εξασφαλίζει το πιο ιδανικό περιβάλλον στο σπίτι σας χωρίς ίχνος υγρασίας και με καθαρό και υγιεινό αέρα! Διαθέτει πανίσχυρο Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA με δυνατότητα κατακράτησης του 97.79% των αιωρούμενων σωματιδίων, λάμπα UV που σπάει τους μοριακούς δεσμούς μικροοργανισμών όπως μικρόβια, ιοί, μύκητες και βακτηρίδια και ενσωματωμένο ιονιστή, προσφέροντας υγιεινή και φρέσκια ατμόσφαιρα.

Smart

Με προηγμένο design & εξελιγμένες λειτουργίες για απόλυτη άνεση στην χρήση!

Ενεργοποιώντας την λειτουργία του έξυπνου αισθητήρα στεγνώματος ρούχων μπορείτε να έχετε εύκολα και γρήγορα στεγνά και ευωδιαστά ρούχα ενώ παράλληλα εξοικονομείτε ενέργεια. Παράλληλα, με την 4D κίνηση των περσίδων απολαμβάνετε ξέγνοιαστα τις δραστηριότητές σας, αφήνοντας την συσκευή να εγγυηθεί άψογα αποτελέσματα και ομοιόμορφη κατανομή αέρα στο χώρο σας σε λιγότερο χρόνο. Αμεσότητα και ευελιξία στα εξαιρετικά αποτελέσματα αφύγρανσης σας προσφέρουν επίσης το μεγάλο δοχείο νερού που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη αυτονομία για ακόμη περισσότερες ώρες.

Eva Ion Pro Wi-Fi

Άνετη & καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς μικρόβια και αλλεργιογόνα!

Απολαμβάνετε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από ρύπους, σκόνη, δυσάρεστες οσμές και μικροοργανισμούς χάρη στον ενσωματωμένο Ιονιστή με τον οποίο είναι εξοπλισμένη η μονάδα. Τα πανίσχυρα Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA και Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα βελτιώνει την ατμόσφαιρα συμβάλλοντας στην απομάκρυνση των αιωρούμενων σωματιδίων, μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργιών και ασθενειών και εξασφαλίζοντας ότι ο εσωτερικός αέρας στον χώρο σας παραμένει φρέσκος.

Eva Ion

Αίσθηση φρεσκάδας & ιδανικά επίπεδα υγρασίας σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας!

Με τη νέα σειρά αφυγραντήρων inventor απολαμβάνετε ιδανικά επίπεδα υγρασίας με τον πιο αθόρυβο τρόπο, χάρη στην Αθόρυβη Λειτουργία, ενώ εξασφαλίζετε ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον χάρη στον ενσωματωμένο ιονιστή που εξουδετερώνει τα επιβλαβή σωματίδια της ατμόσφαιρας! Επωφεληθείτε από τα άμεσα αποτελέσματα της λειτουργίας συνεχούς αφύγρανσης και δημιουργήστε ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον στον χώρο σας.

Rise

Τεχνολογία για χαμηλές θερμοκρασίες και ποιοτικά καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι!

Ο μόνος αφυγραντήρας της σειράς χωρίς συμπιεστή, εξοπλισμένος με την τεχνολογία Desiccant εξασφαλίζει οικονομικότερη αφύγρανση σε χώρους που θερμαίνονται λίγες ώρες την ημέρα επιτρέποντας τη χρήση του αφυγραντήρα ακόμα και σε χώρους με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, ενισχύοντας την απόδοση της θέρμανσης. Παράλληλα, ο ιονιστής της μονάδας εξουδετερώνει τα επιβλαβή σωματίδια δημιουργώντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από ρύπους, σκόνη, δυσάρεστες οσμές και μικροοργανισμούς, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Power Wi-Fi

Ατμόσφαιρα χωρίς υγρασία ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες!

Ρυθμίστε εύκολα και γρήγορα τη συσκευή σας από όπου και αν βρίσκεστε μέσω της τεχνολογίας Wi-Fi δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες στο σπίτι σας πριν καν φτάσετε σε αυτό. Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια χάρη στη λειτουργία Έξυπνης Αφύγρανσης που επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας για τον χώρο σας και ξεγνοιάστε από το συνεχές άδειασμα δοχείου χάρη στην ενσωματωμένη Αντλία Νερού που διευκολύνει την συνεχή αποστράγγιση ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.