07 / 09 / 2023

Ετοίμασε το φοιτητικό σου σπίτι κι εξόπλισέ το με τις καλύτερες ηλεκτρικές συσκευές!

Ετοίμασε το φοιτητικό σου σπίτι κι εξόπλισέ το με τις καλύτερες ηλεκτρικές συσκευές!

Πόσο ενθουσιασμένος είσαι που ετοιμάζεις φοιτητικό σπίτι; Λογικά η απάντηση εξαρτάται από το αν είσαι εσύ ο φοιτητής ή αν είσαι ο γονιός του φοιτητή. Γιατί αν είσαι φοιτητής κι ετοιμάζεσαι να μείνεις μόνος σου για πρώτη φορά, να βρεις το δικό σου σπίτι και να αποκτήσεις μεγαλύτερη ελευθερία, λογικά δεν τίθεται ερώτημα… Αν όμως είσαι γονιός, τα πράγματα είναι αλλιώς. Σίγουρα το άγχος είναι μεγάλο και τα έξοδα πολλά. Πόσο σας καταλαβαίνουμε και τους δύο! enter image description here Το να κάνεις την καλύτερη επιλογή, τόσο για τις σπουδές σου, όσο και για να βρεις το καλύτερο σπίτι, με οικονομικό ενοίκιο, να το επιπλώσεις και να το εξοπλίσεις με τις κατάλληλες ηλεκτρικές συσκευές, μπορεί να αποδειχτεί πραγματική πρόκληση. Κι εντάξει, με τη διακόσμηση του σπιτιού δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα, γιατί αρχικά μπορείς να ξεκινήσεις με τα βασικά έπιπλα και σιγά σιγά να το διακοσμείς όπως σου αρέσει. Με τις ηλεκτρικές συσκευές όμως ίσως δυσκολεύεσαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Στην Inventor όταν σχεδιάζουμε ένα προϊόν, βασικός μας στόχος είναι αρχικά η άνεσή σου, φροντίζοντας να διευκολύνουμε την καθημερινότητά σου. Επιπλέον όμως προσέχουμε ώστε η σχέση ποιότητας/τιμής να είναι πάντα προς όφελός σου και θεωρούμε ότι το επιτυγχάνουμε. Παράλληλα, η μεγάλη γκάμα μας εξασφαλίζει ότι μπορούμε να προσφέρουμε την ιδανική λύση για όλα τα «πορτοφόλια» και όλα τα σπίτια.

Οπότε και για ένα φοιτητικό σπίτι που συνήθως είναι μικρό και δε θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία για να το εξοπλίσεις, σου έχουμε τις προτάσεις μας. Γιατί παρόλο που σίγουρα θα διασκεδάζεις πολύ έξω, το φοιτητικό σου σπίτι είναι ο χώρος που θα νιώθεις πραγματικά ασφαλής, που θα χαλαρώνεις με τους φίλους σου, που θα διαβάζεις και σίγουρα θα θέλεις να νιώθεις όσο πιο άνετα γίνεται τις ώρες που περνάς σε αυτό.

Ιδανική θερμοκρασία χειμώνα-καλοκαίρι!

enter image description here Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε; Τι πιο σημαντικό από το κλιματιστικό μας που φροντίζει για τη σωστή θερμοκρασία του σπιτιού μας χειμώνα-καλοκαίρι; Ειδικά με τις ακραίες καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε πλέον, δεν θα μπορούσαμε να μην το βάλουμε πρώτο στη λίστα μας. Γιατί ποιος θα άντεχε να διαβάζει σε ένα κρύο ή πολύ ζεστό σπίτι; Τα κλιματιστικά Inventor είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν σε κάθε σπίτι και να ικανοποιούν κάθε ανάγκη, όχι απλά για δροσιά ή θέρμανση, αλλά για ιδανική ατμόσφαιρα, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια. Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο; Αρχικά σκέψου πόσα τετραγωνικά μέτρα θέλεις να καλύπτει κι έπειτα σκέψου την περιοχή στην οποία βρίσκεται το φοιτητικό σου σπίτι. Αν βρίσκεται για παράδειγμα στη Βόρεια Ελλάδα καλό θα ήταν να επιλέξεις το κλιματιστικό Legend ή Leon που διαθέτουν Ζώνη Θέρμανσης στην εξωτερική μονάδα ώστε να διασφαλίζουν άριστη απόδοση ακόμη και σε ακραία χαμηλές καιρικές συνθήκες. Συγκεκριμένα, με τη Ζώνη Θέρμανσης εμποδίζεται ο σχηματισμός πάγου στην εξωτερική μονάδα κι έτσι η συσκευή λειτουργεί απρόσκοπτα, αποφεύγοντας την περιττή κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, διαθέτουν ενεργειακή κλάση Α+++ σε όλες τις αποδόσεις για μέγιστη οικονομία. Έτσι, αν για το φοιτητικό σου σπίτι θέλεις ένα κλιματιστικό μεγαλύτερης απόδοσης (πχ 18.000 btu) για να καλύπτει όλο το σπίτι, ένα κλιματιστικό Legend ή Leon είναι η καλύτερη επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό λειτουργικό κόστος.
Μπορείς από την άλλη να επιλέξεις και μια πιο οικονομική σειρά, όπως είναι τα κλιματιστικά Neo που διαθέτουν λειτουργίες για απόλυτη άνεση, όπως το Breeze Away που στέλνει τον κρύο αέρα αντίθετα από εσένα για να μην σε ενοχλεί όταν διαβάζεις ή απλά χαλαρώνεις, ή το Follow Me που στέλνει τη ζεστασιά στο σημείο που βρίσκεται το τηλεχειριστήριο. Άλλωστε όποιο κλιματιστικό Inventor και να επιλέξεις, σίγουρα θα έχεις χαμηλή κατανάλωση ενέργειας αφού όλα διαθέτουν ενεργειακή κλάση Α+++ για άριστη απόδοση και οικονομία. Κι επειδή ξέρουμε ότι θέλεις να τα κάνεις όλα από το κινητό σου, η λειτουργία Wi-Fi δεν εξασφαλίζει απλά ότι θα ρυθμίζεις το κλιματιστικό σου από παντού αλλά σου δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να το ρυθμίζεις μέσω φωνητικών εντολών χρησιμοποιώντας τη Siri, την Alexa και το Google Assistant και να δημιουργείς έξυπνα σενάρια βάσει του προγράμματός σου, για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία και άνεση.

Ολόφρεσκα φαγητά… ακόμη κι αν δε μαγειρευτήκαν χθες!

enter image description here Το φοιτητοψυγείο σίγουρα θα πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να ανταποκριθεί άριστα στις προσδοκίες ενός φοιτητή! Αρχικά θα πρέπει να χωράει σε μια (πιθανότατα) μικρή κουζίνα και να προσαρμόζει τη φορά της πόρτας του με βάση τη διαρρύθμιση. Επιπλέον, θα πρέπει να εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για καιρό ώστε να διατηρούνται άριστα τα φαγητά που στέλνει η μανούλα, αλλά και όσα ετοιμάζεις για να τρως εσύ τρεις μέρες σερί. Τα δίπορτα ψυγεία Inventor σίγουρα θα σου δώσουν όλα όσα ψάχνεις και σίγουρα θα βρεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στη νέα σου κουζίνα! ![enter image description here Διάλεξε ένα ψυγείο με χαμηλή συσσώρευση πάγου ή Total No Frost που αποτρέπουν τη δημιουργία πάγου και εξασφαλίζουν σταθερή θερμοκρασία και γρήγορη ψύξη. Δώσε σημασία επίσης στα συρτάρια ελέγχου υγρασίας που εξασφαλίζουν το καλύτερο περιβάλλον για φρούτα και λαχανικά ώστε να διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο.

Τέλεια υγιεινή ατμόσφαιρα χωρίς υγρασία!

enter image description here Αν και ο αφυγραντήρας δεν είναι η συσκευή που σου έρχεται πρώτη στο μυαλό όταν ετοιμάζεις ένα νέο σπίτι, σίγουρα δεν είναι πολυτέλεια! Γιατί σε ποιον κάνει καλό η υγρασία; Με τον αφυγραντήρα προστατεύουμε την υγεία μας, αφού διατηρεί τα σωστά επίπεδα υγρασίας στο σπίτι, ενώ περιορίζει την εμφάνιση μικροοργανισμών και αλλεργιών. Αν μάλιστα διαθέτει και τις κατάλληλες λειτουργίες για τον καθαρισμό του αέρα, όπως ιονιστή, φίλτρο HEPA, αισθητήρα PM2.5, λειτουργία Ultraviolet Τύπου C, μπορείς να είσαι σίγουρος για την υγιεινή του χώρου σου. Και αυτό είναι σίγουρα πολύ σημαντικό ειδικά τον χειμώνα που θα μαζεύεστε με τους συμφοιτητές σου για να διαβάσετε όλοι μαζί (με τα παράθυρα κλειστά), οπότε ο αέρας δε θα ανανεώνεται. Επιπλέον, με τη χρήση του αφυγραντήρα απομακρύνεται, η υγρασία και ο αέρας στον χώρο γίνεται πιο ξηρός με αποτέλεσμα η θέρμανση να αποδίδει άμεσα και κυρίως οικονομικότερα. Ακόμη, οι αφυγραντήρες Inventor δεν απομακρύνουν απλά την υγρασία, αλλά αποτελούν και εξαιρετικό τρόπο στεγνώματος ρούχων κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών. Έτσι εξασφαλίζεις στεγνά και ευωδιαστά ρούχα γρήγορα κι εύκολα ακόμη κι αν έξω βρέχει.

Λαχταριστά γεύματα κάθε μέρα, εύκολα κι απλά!

enter image description here Οι φούρνοι μικροκυμάτων Inventor μπορούν να αποδειχτούν πραγματικά διαμαντάκια για τη φοιτητική κουζίνα. Γιατί δε διαθέτουν απλά λειτουργία ξεπαγώματος που είναι ό,τι πρέπει για το σωστό και ασφαλές ξεπάγωμα των κατεψυγμένων φαγητών, αλλά σου δίνουν τη δυνατότητα να μαγειρέψεις ολόκληρα γεύματα πολύ γρήγορα και εύκολα, χωρίς να αναγκαστείς να ανάψεις το φούρνο, που καταναλώνει πολλή ενέργεια. Για παράδειγμα μπορείς να ετοιμάσεις ζουμερά, λαχταριστά κρέατα ή ψάρια, όπως κοτόπουλο, λουκάνικα, τσιπούρα χρησιμοποιώντας τη Λειτουργία Grill ή να αξιοποιήσεις το Συνδυαστικό Πρόγραμμα Λειτουργίας αν το γεύμα σου χρειάζεται ταυτόχρονη χρήση μικροκυμάτων και grill για τέλεια αποτελέσματα! Ετοίμασε νόστιμα γλυκά όπως μπισκότα ή κέικ για να τρως τα πρωινά στη σχολή και να κερνάς τους φίλους σου! Μαγείρεψε τα λαχανικά σου στον ατμό, απολαμβάνοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά τους που με το βράσιμο συχνά χάνονται! Η Inventor σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε φούρνους μικροκυμάτων διαφορετικών χωρητικοτήτων και αν δίνεις σημασία στο στυλ και τη διακόσμηση του χώρου, για τσέκαρε τους retro φούρνους μικροκυμάτων Groovy! Θα ενθουσιαστείς!

Πλύνε τα αγαπημένα σου ρούχα γρήγορα κι εύκολα!

Τα πλυντήρια ρούχων Galaxy της Inventor είναι η καλύτερη επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σου. Χάρη στις προηγμένες λειτουργίες και τον μοντέρνο σχεδιασμό τους, προσφέρουν άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα, ενώ παράλληλα, η υψηλή ενεργειακή τους κλάση συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, για οικονομία. Το BLDC Inverter Μοτέρ εγγυάται κορυφαία απόδοση, μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή στάθμη θορύβου. Επιπλέον, διαθέτουν προγράμματα πλύσης για όλους τους τύπους των ρούχων, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα, αλλά και σύντομα προγράμματα για να ξεγνοιάζεις νωρίτερα!
Βρες αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο βάσει της χωρητικότητας και των προγραμμάτων τους ή επίλεξε το Πλυντήριο Άνω Φόρτωσης με ασφαλές άνοιγμα πόρτας, που έχει ακόμη πιο λεπτό σχεδιασμό και είναι ιδανικό για ένα μικρό, φοιτητικό σπίτι.

Στην Inventor σχεδιάζουμε προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας που θα ταιριάξουν απόλυτα στις ανάγκες κάθε φοιτητικού σπιτιού, εξασφαλίζοντας οικονομία κατά τη χρήση τους και απόλυτη άνεση, βοηθώντας τον φοιτητή να περάσει ακόμη πιο ωραία στο νέο του σπίτι!