11 / 01 / 2024

Δημιούργησε ένα τέλειο κλίμα ζεστασιάς με κλιματιστικά Inventor!

Δημιούργησε ένα τέλειο κλίμα ζεστασιάς με κλιματιστικά Inventor!

Άργησε αλλά τελικά το νιώσαμε για τα καλά! Το κρύο έφτασε σε όλη τη χώρα κι όσο κι αν το περιμέναμε, μας φάνηκε ακόμη πιο τσουχτερό μετά από τόση καλοκαιρία. Και με τέτοια θερμοκρασία σίγουρα όλοι μας περιμένουμε πώς και πώς να τελειώσουμε τις δουλειές μας, να γυρίσουμε στο σπίτι και να χουχουλιάσουμε στα ζεστά! Τι πιο χαλαρωτικό από αυτό;

Βασική προϋπόθεση φυσικά είναι να έχουμε ζεστασιά στο σπίτι, πράγμα καθόλου δεδομένο στις μέρες μας που το κόστος ζωής έχει αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό. Ειδικά όσοι προσπαθούν να κάνουν οικονομία σίγουρα σκέφτονται και το κόστος της θέρμανσης, επιλέγοντας να μην στραφούν στα παραδοσιακά μέσα (φυσικό αέριο/πετρέλαιο) ή να ανάβουν το κλιματιστικό ελάχιστα. Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς ότι ένα καλό κλιματιστικό θα ήταν ό,τι έπρεπε τώρα; Σύμφωνα μάλιστα με μελέτες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (2022-2023), το κλιματιστικό είναι το πιο οικονομικό μέσο θέρμανσης σε σύγκριση με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Το σίγουρο είναι ότι τα προηγμένης τεχνολογίας κλιματιστικά Inventor θα ζεστάνουν πραγματικά το σπίτι σου χάρη στα χαρακτηριστικά που διαθέτουν για άριστη απόδοση χειμώνα καλοκαίρι, απόλυτη άνεση κι οικονομία.

Άριστη απόδοση με μέγιστη οικονομία χειμώνα-καλοκαίρι!

enter image description here Με ένα κλιματιστικό Inventor μπορείς να νιώθεις πάντα σιγουριά για τη λειτουργία του, καθώς ανταποκρίνεται αποτελεσματικά όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες. Γιατί τα κλιματιστικά Inventor χάρη στην υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ εγγυόνται άριστη λειτουργία με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος ακόμη και όταν επικρατούν πολύ χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες. Συγκεκριμένα, τα κλιματιστικά Leon και Legend έχουν ενεργειακή κλάση Α+++ σε ψύξη και θέρμανση, αλλά και σε όλες τις αποδόσεις, ακόμη και στα 24.000 btu, χαρακτηριστικό αρκετά σπάνιο παρόλη τη σημασία του για την οικονομία που χρειάζεσαι όταν έχεις μια μεγάλη ηλεκτρική συσκευή. Έτσι, εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση ό,τι καιρό κι αν έχει έξω, ενώ σε βοηθούν να εξοικονομήσεις χρήματα, μειώνοντας ταυτόχρονα το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα.

Τέλεια θερμοκρασία όσο κρύο κι αν έχει έξω!

enter image description here Τα κλιματιστικά Leon και Legend κρύβουν ακόμη έναν άσο στο μανίκι για να εξασφαλίσουν κορυφαία απόδοση ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες! Η εξελιγμένη κατασκευή της εξωτερικής τους μονάδας με την ειδική ζώνη θέρμανσης εμποδίζει τον σχηματισμό πάγου, διασφαλίζοντας έτσι τη σωστή λειτουργία του κλιματιστικού ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες και δυσχερείς καιρικές συνθήκες. Με αυτό τον τρόπο, ακόμη και σε ορεινές περιοχές που πλήττονται από ακραίες θερμοκρασίες κάτω των 0°C, απολαμβάνεις πραγματική ζεστασιά στον χώρο σου! Με τη κλιματιστική μονάδα να λειτουργεί χωρίς διακοπές, η απόδοσή της διατηρείται σε υψηλό επίπεδο, προσφέροντας οικονομία και συνθήκες άνεσης, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Η ζεστασιά τους σε ακολουθεί!

enter image description here Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία Follow Me έχεις μια ζεστασιά που σε ακολουθεί παντού! Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο, κι ενεργοποιώντας τη λειτουργία, το κλιματιστικό σου ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εκεί που τις θέλεις. Βάλε το κλιματιστικό στην τσέπη και κυκλοφόρησε με κοντομάνικο, ενώ έξω μπορεί και να χιονίζει!

Ακόμη, μπορείς να ρυθμίζεις την κατεύθυνση του αέρα προς τα εσένα ή αντίθετα από εσένα με τον Αισθητήρα Κίνησης ο οποίος αντιλαμβάνεται την παρουσία σου στον χώρο προσαρμόζοντας τη λειτουργία του για να εξοικονομεί ενέργεια, ενώ με τη 4D Ροή Αέρα απολαμβάνεις τέλεια ατμόσφαιρα, αφού φροντίζει για την ομοιόμορφη κατανομή αέρα προς δυσπρόσιτα σημεία, όπως ιδιαίτερες γωνίες ή σημεία κάτω από σκάλες.

Το κλιματιστικό σου πάντα στο χέρι σου!

Όλα τα κλιματιστικά Inventor διαθέτουν λειτουργία Wi-Fi μέσω της εφαρμογής Inventor Control, με την οποία ρυθμίζεις το κλιματιστικό σου απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι, ακόμη κι αν είσαι εκτός σπιτιού ή απλά χαλαρώνεις στον καναπέ σου και δεν θέλεις να σηκωθείς! Αλλά το καλύτερο δεν είναι αυτό!

Με την εφαρμογή Inventor Control μπορείς να δημιουργήσεις έξυπνα σενάρια. Δηλαδή, ανάλογα με την εποχή και το πρόγραμμά σου, μπορείς να ορίσεις συγκεκριμένες λειτουργίες του κλιματιστικού όπως σε εξυπηρετούν. Για παράδειγμα, μπορείς να ορίσεις ότι αν η εξωτερική θερμοκρασία πέσει κάτω από 14⁰C, θα ενεργοποιηθεί το κλιματιστικό σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και με συγκεκριμένες λειτουργίες. Τέλειο; Και μπορείς ακόμη να μιλάς στη συσκευή σου μέσω των εφαρμογών Siri Shortcuts, Amazon Alexa ή Google Assistant, ορίζοντας φράσεις που θα αναγνωρίζει το κλιματιστικό σου!

Τα κλιματιστικά Inventor είναι η καλύτερη επιλογή για να έχεις ό,τι χρειάζεσαι και τον χειμώνα! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο και ζέστανε το σπίτι σου όπως θέλεις, χουχούλιασε στον καναπέ σου με τους αγαπημένους σου, χαλάρωσε και απόλαυσε την τέλεια ατμόσφαιρα!