13 / 06 / 2017

Aria & Nemesis - Υψηλής Τεχνολογίας Α+++ Κλιματιστικά, με Wi-Fi Standard!

Aria & Nemesis - Υψηλής Τεχνολογίας Α+++ Κλιματιστικά, με Wi-Fi Standard!

Τα κλιματιστικά Aria & Nemesis διαθέτουν εξελιγμένες λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας, εξασφαλίζοντάς σας καθαρό περιβάλλον, άριστες αποδόσεις και απόλυτη άνεση ακριβώς τη στιγμή που επιθυμείτε, όσο μακριά κι αν βρίσκεστε.

  • Εξασφαλίστε άριστη απόδοση λειτουργίας & απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας , χάρη στην υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ των σειρών Aria 9.000/12.000/18.000/24.000 btu/h & Nemesis 9.000/12.000 btu/h.

ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Wi-Fi STANDARD

  • Απολαύστε ιδανικές συνθήκες κλίματος την στιγμή που το θέλετε και εξοικονομήστε ενέργεια χάρη στην έξυπνη Wi-Fi Standard λειτουργία.
  • Πλέον η ρύθμιση του κλιματιστικού σας γίνεται η πιο εύκολη διαδικασία, όσο μακριά κι αν βρίσκεστε, ρυθμίζοντας το κλιματιστικό σας μέσω Tablet ή Smartphone.

Κατεβάστε την εφαρμογή Invmate II δωρεάν από το Google Play ή το App Store και πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας. Η απομακρυσμένη διαχείριση του κλιματιστικού σας μέσω της εφαρμογής Wi-Fi Standard σας εξασφαλίζει:

  1. Εύκολο χειρισμό
  2. Πολλαπλές επιλογές
  3. Ιδανικές συνθήκες ύπνου
  4. Απροβλημάτιστη λειτουργία
  5. Εξοικονόμηση ενέργειας

Η έξυπνη λειτουργία Wi-Fi, για απομακρυσμένη διαχείριση, είναι πλέον διαθέσιμη από την πρώτη στιγμή που θα ενεργοποιήσετε το κλιματιστικό σας!

  • Τα κλιματιστικά Aria, Nemesis και Passion Pro II σας προσφέρουν τις συνθήκες που εσείς επιθυμείτε στον χώρο σας, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω του Smartphone ή του Tablet σας.

Aria

Η σειρά κλιματιστικών Aria συνδυάζει οικολογική συνείδηση και κομψότητα. Διαθέτει νέο οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 που:

  1. Μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης
  2. Προστατεύει το περιβάλλον
  3. Δεν έχει αρνητική επίδραση στο στρώμα του όζοντος
  4. Συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη

Επιπλέον με την προστασία Green Fin, διασφαλίζει υψηλότερη απόδοση, προστασία της εξωτερικής μονάδας και επέκταση του χρόνου ζωής του κλιματιστικού.
Η υψηλής αντοχής επίστρωση αντιστέκεται στον αέρα με υψηλή περιεκτικότητα άλατος, στη βροχή και σε άλλα διαβρωτικά στοιχεία.

Nemesis

Η σειρά κλιματιστικών Nemesis αποτελούν ένα τεχνολογικό θαύμα, προσφέροντας:

  • Λειτουργία Follow Me για Ιδανικές Συνθήκες εκεί που τις θέλετε
    Αυτόματη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου, στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, χάρη στον έξυπνο αισθητήρα που είναι τοποθετημένος σε αυτό.
  • Άριστη Απόδοση Θέρμανσης στους -25°C αυξάνοντας την απόδοση έως 47%
    Ιδανική λύση για ορεινές περιοχές με χαμηλές θερμοκρασίες χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της εξωτερικής μονάδας.

Επιτύχετε ιδανικές συνθήκες κλίματος και καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας με τη σειρά κλιματιστικών Aria & Nemesis χάρη στα φίλτρα ιονιστή, σκόνης αέρα υψηλής πυκνότητας, τριπλής δράσης, αποστείρωσης HEPA και Ιονιστή Plasma.

  • Τα κλιματιστικά Aria & Nemesis αποτελούν σίγουρα την ιδανική επιλογή για καθαρή ατμόσφαιρα και εξοικονόμηση ενέργειας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία!!