06 / 10 / 2023

Αφυγραντήρας που νιώθει τις ανάγκες σου; Κι όμως, υπάρχει…

Αφυγραντήρας που νιώθει τις ανάγκες σου; Κι όμως, υπάρχει…

Σιγά σιγά αλλάζει ο καιρός, η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει κι ήδη έχουμε αρχίσει να νιώθουμε την αλλαγή! Ακόμη κι αν είσαι από εκείνους που τους αρέσει ο χειμώνας, σίγουρα θα έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τη θέρμανση και την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου για τον χειμώνα που έρχεται! Ποιος δεν το σκέφτεται άλλωστε όταν τα κόστη κάθε νοικοκυριού έχουν εκτοξευτεί στα ύψη;

Ακόμη κι αν δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα σου έρθει στο μυαλό, ένας αφυγραντήρας μπορεί πραγματικά να σου δώσει ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι! Αρκεί βέβαια να έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά και να νιώθει κάθε σου ανάγκη, όπως οι αφυγραντήρες Inventor.

Δες παρακάτω γιατί…

Σπίτι χωρίς υγρασία, είναι ζεστό σπίτι!

enter image description here

Έχεις παρατηρήσει ότι όταν έχει υγρασία, κρυώνεις περισσότερο; Με έναν αφυγραντήρα Inventor δε θα έχεις τέτοιο θέμα. Το αντίθετο! Οι αφυγραντήρες Inventor σε βοηθούν να εξοικονομήσεις χρήματα για θέρμανση, δημιουργώντας παράλληλα ένα υγιές περιβάλλον χωρίς υγρασία. Συγκεκριμένα, απομακρύνουν την υγρασία, ο αέρας γίνεται πιο ξηρός και η θέρμανση αποδίδει πιο γρήγορα. Πρακτικά, η αίσθηση της θερμοκρασίας αυξάνεται περίπου κατά 2 βαθμούς. Γιατί σπίτι χωρίς υγρασία, είναι ζεστό σπίτι!  

Καινοτομία Advanced Technology που «μιλάει» με το δικό σου σπίτι…

Η Inventor φροντίζει να φέρνει πάντα πρώτη τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στο σπίτι σου. Κι επειδή κάθε σπίτι είναι μοναδικό, με την καινοτομία Advanced Technology και ένα πλήθος έξυπνων λειτουργιών, οι αφυγραντήρες Inventor αντιλαμβάνονται τις συνθήκες του δικού σου σπιτιού, ρυθμίζοντας αντίστοιχα τη λειτουργία τους. Έτσι, σου προσφέρουν ιδανική ατμόσφαιρα με καθαρό αέρα, χωρίς υγρασία, αποτελεσματικά, άνετα κι οικονομικά. 

enter image description here

Τεχνολογία Inverter Μοτέρ σε αφυγραντήρα; Πλέον υπάρχει!

Πρώτη στην ελληνική αγορά, η Inventor παρουσιάζει αφυγραντήρα με inverter μοτέρ στον ανεμιστήρα. Ο αφυγραντήρας Stardust που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Ο Stardust, χάρη στην τεχνολογία Inverter Motor,  προσαρμόζεται στις ανάγκες και την υγρασία του χώρου, εξασφαλίζοντας άριστη απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αθόρυβη λειτουργία. Συγκεκριμένα, όταν το επίπεδο υγρασίας είναι χαμηλό, ο αφυγραντήρας λειτουργεί σε χαμηλότερες ταχύτητες, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητά του να προσαρμόζεται, είναι σχεδόν αθόρυβος! Ιδανικός για χρήση σε υπνοδωμάτια και χώρους που απαιτείται ησυχία. Επιπλέον, η Τεχνολογία Inverter Motor εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής για τον αφυγραντήρα, καθώς η ικανότητά του να λειτουργεί σε χαμηλές ταχύτητες με ομαλές μεταβάσεις, τον καθιστούν ιδιαίτερα ανθεκτικό. 

Λειτουργία Wi-Fi με Φωνητική Εντολή. Μιλάς, σε καταλαβαίνει!

Η Inventor ήταν από τις πρώτες εταιρείες που επένδυσαν στην τεχνολογία Wi-Fi. Με την εφαρμογή Inventor Control έχεις ένα σημαντικό “εργαλείο” για τον απόλυτο έλεγχο του αφυγραντήρα σου, από όπου κι αν βρίσκεσαι. Ρύθμισε τη λειτουργία που θέλεις σύμφωνα  με τις ανάγκες και το καθημερινό σου πρόγραμμα, είτε βρίσκεσαι εκτός σπιτιού, είτε  χαλαρώνεις στον καναπέ. Επιπλέον, μπορείς να «μιλάς» στη συσκευή σου μέσω των εφαρμογών Siri Shortcuts, Amazon Alexa ή Google Assistant, ορίζοντας φράσεις που θα αναγνωρίζει ο αφυγραντήρας σου. Έτσι, διαχειρίζεσαι τη συσκευή σου εύκολα και γρήγορα, μιλώντας απλά στο κινητό σου! “Αγάπη μου γύρισα!”

enter image description here

Άνεση και τέλεια ατμόσφαιρα!  

Τι θα έλεγες να είχες έναν σύμμαχο για ένα πιο υγιές και άνετο περιβάλλον χωρίς υγρασία, εξοικονομώντας ενέργεια; Με τους αφυγραντήρες Inventor Stardust, Comfort και Atmosphere XL και την καινοτομία Advanced Technology, τον έχεις! H Έξυπνη Αφύγρανση δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα, αφού επιλέγει το ιδανικό επίπεδο υγρασίας βάσει της θερμοκρασίας και των αναγκών του χώρου, ρυθμίζοντας αντίστοιχα τη λειτουργία της, ενώ με η Αυτόματη Λειτουργία Ανεμιστήρα, προσαρμόζεται και η λειτουργία του ανεμιστήρα.   Επιπλέον, ο υψηλής τεχνολογίας laser αισθητήρας PM2.5 εντοπίζει μικροσκοπικά αιωρούμενα σωματίδια, ακόμη και αυτά που δε διακρίνονται με γυμνό μάτι, ρυθμίζοντας αυτόματα τη λειτουργία του για να σας προσφέρει πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα. Κι έτσι έχεις αφυγραντήρα και καθαριστή αέρα σε μία συσκευή! Έξυπνο το 2σε1;  Επιπλέον, η φωτεινή ένδειξη παρέχει αξιόπιστη πληροφόρηση για την ποιότητα του αέρα. Έτσι, έχεις απόλυτο έλεγχο οποιαδήποτε στιγμή, μειώνοντας την άσκοπη λειτουργία της συσκευής και εξοικονομώντας ενέργεια.  Και το καλύτερο; Με την Αθόρυβη Λειτουργία μπορείς να έχεις τον αφυγραντήρα σου σε όποιο δωμάτιο θέλεις, ενώ χαλαρώνεις, κοιμάσαι ή δουλεύεις χωρίς να διαταράσσεται η ηρεμία στον χώρο σου.  

Στεγνά, ευωδιαστά ρούχα γρήγορα!

Αν είσαι από αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν μέρες για να έχουν στεγνά ρούχα τώρα που αρχίζουν τα κρύα και οι βροχές, οι αφυγραντήρες Inventor σου δίνουν τη λύση χάρη στο Πρόγραμμα Στεγνώματος Ρούχων που σου εξασφαλίζει πάντα στεγνά, φρέσκα και μυρωδάτα ρούχα, ό,τι καιρό κι αν έχει έξω.  

Πραγματικά καθαρός αέρας

Τι πιο σημαντικό από τον αέρα που αναπνέουμε για την υγεία μας; Ειδικά αν μένουμε σε πόλη σίγουρα νιώθουμε την ανάγκη για καθαρό αέρα περισσότερο. Με έναν αφυγραντήρα Comfort με ενσωματωμένο Ιονιστή απομακρύνεις ρύπους, σκόνη, οσμές αλλά και κάθε επιβλαβές σωματίδιο από την ατμόσφαιρα του σπιτιού! Κι αν θέλεις να έχεεις πάντα τον έλεγχο και να ξέρεις συνεχώς την ποιότητα του αέρα στον χώρο, επιλέγεις έναν αφυγραντήρα και αυτόνομο καθαριστή αέρα, όπως τον Stardust, τον Comfort ή τον Atmosphere XL της Inventor που εντοπίζει και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια φροντίζοντας για την τέλεια ατμόσφαιρα του χώρου σου, ενώ σε ενημερώνει πάντα για την ποιότητα του αέρα. 

Επομένως, τώρα ξέρεις ότι η Inventor είναι η σίγουρη επιλογή αφού φροντίζει να φέρνει τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας σπίτι σου γι’ αυτό και είναι η νο1 εταιρεία σε πωλήσεις αφυγραντήρων, εδώ και χρόνια!