20 / 12 / 2017

8 TIPS για την σωστή φροντίδα του αφυγραντήρα σας

8 TIPS για την σωστή φροντίδα του αφυγραντήρα σας

Εξασφαλίσετε την μακροχρόνια & καλή λειτουργία του αφυγραντήρα σας , εφαρμόζοντας 8 απλές αλλά αποδοτικές κινήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα για να κάνετε τη ζωή σας και του αφυγραντήρα σας πιο εύκολη!

1) Φροντίστε να καθαρίζετε το φίλτρο κάθε 20 μέρες με ένα ήπιο απορρυπαντικό με ουδέτερο PH και νερό. Αποφύγετε την χρήση ζεστού νερού και του πλυντηρίου πιάτων για τον καθαρισμό του.
2) Προετοιμαστείτε κατάλληλα για την αφαίρεση του φίλτρου και αποσυνδέστε τη συσκευή από το ρεύμα.
3) Για τον καθαρισμό της συσκευής, χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο με νερό και ουδέτερο απορρυπαντικό μαλακό καθαρό πανί. Αποφύγετε οποιαδήποτε λευκαντικά μέσα καθαρισμού.
4) Ενώ καθαρίζετε τον αφυγραντήρα, να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι μπορεί να προκληθεί βλάβη στις μονώσεις, αν ρίξετε απευθείας νερό στην συσκευή.
5) Στεγνώστε το φίλτρο με φυσικό τρόπο πριν το εισάγετε ξανά στην συσκευή και βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς στεγνό .
6) Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διαδικασία αφαίρεσης του δοχείου νερού ώστε να μην χυθεί νερό στη συσκευή. Επιπλέον φροντίστε να έχετε απενεργοποιήσει τη μονάδα μερικά λεπτά πριν.
7) Φροντίστε να καθαρίζετε το δοχείο νερού κάθε 2-4 εβδομάδες, χρησιμοποιώντας μικρή ποσότητα νερού ή ουδέτερου απορρυπαντικού για τον καθαρισμό του δοχείου
8) Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει σωστά το δοχείο νερού, πριν την ενεργοποίηση της συσκευής .