12 / 10 / 2017

Αποκλειστική συνεργασία της Inventor A.G. A.E. με τη General Electric

Αποκλειστική συνεργασία της Inventor A.G. A.E. με τη General Electric

Επαναλανσάρισμα του ιστορικού brand στην ελληνική αγορά

Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2017- H εταιρεία Inventor A.G. Α.Ε. ξεκίνησε πρόσφατα την έναρξη της συνεργασίας της με τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό General Electric στο κομμάτι της αποκλειστικής διανομής των οικιακών κλιματιστικών της εταιρείας στην Ελλάδα. Το ιστορικό brand της G.E. Appliances μετά από απουσία δυο ετών από την Ελληνική αγορά επαναλανσάρεται με έμφαση στην καινοτομία, εξοικονόμηση ενέργειας, αξιοπιστία και ασφάλεια. Η συνεργασία των δύο εταιρειών δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να προμηθευθούν τα υψηλής ποιότητας κλιματιστικά της General Electric μέσω του δικτύου διανομής της Inventor A. G. A. E. σε αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και εξειδικευμένους μεταπωλητές.

Με μια πρωτοπόρα παράδοση που εκτείνεται πάνω από 100 χρόνια, οι ηλεκτρικές συσκευές της General Electric συγχρονίζονται απόλυτα με τον μοντέρνο τρόπο ζωής, δημιουργώντας τις συνθήκες εκείνες που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των καταναλωτών. Χάρη στην εφευρετικότητα και την καινοτομία των προϊόντων της General Electric, οι ανάγκες της καθημερινής ζωής επιλύονται με ένα τρόπο που αναδεικνύει την εμφάνιση και την αισθητική του χώρου.

Ειδικότερα, τα οικιακά κλιματιστικά της G.E. Appliances εστιάζουν στην άνεση, με απόλυτα αθόρυβη λειτουργία που επιτυγχάνεται μέσω της εξελιγμένης ρύθμισης QUIET. Επιπροσθέτως, τα οικιακά κλιματιστικά GE Appliances επιτυγχάνουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, τόσο στη λειτουργία της θέρμανσης όσο και στη λειτουργία της ψύξης, μέσω της τεχνολογίας Inverter και του νέου 3D κινητήρα. Τέλος, η υγεία του καταναλωτή τίθεται στο επίκεντρο της τεχνολογίας των νέων κλιματιστικών μέσω του συστήματος αυτόματου καθαρισμού και του υπερδύναμου φίλτρου σκόνης αέρα.

Ο CEO της Inventor A.G. A.E. Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ελληνική αγορά και καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Inventor ένα από τα ιστορικότερα brand παγκοσμίως. Το γεγονός ότι η General Electric μας εμπιστεύεται στο επαναλανσάρισμα της στην Ελληνική αγορά μετά από απουσία δύο ετών μας τιμά ιδιαιτέρως. Η συνεργασία μας με τη G.E. Appliances ενδυναμώνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό μας και εμπλουτίζει τις επιλογές του Έλληνα καταναλωτή με παγκοσμίου κλάσης, καινοτόμα προϊόντα». Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κλιματιστικά G.E. Appliances επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.geappliances.gr/

Σχετικά με την Inventor A.G A.E

H Inventor A.G Α.Ε μετά από 50 χρόνια δραστηριοποίησης έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά του κλιματισμού, αφυγραντήρων και ψυγείων, ενώ αναπτύσσει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα στα Βαλκάνια, τη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη και την Αφρική. Επιπλέον η εταιρία διατηρεί δύο υποκαταστήματα εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στις αγορές της Ρουμανίας και της Κίνας. Η Inventor A.G.A.E. ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα το 1966 με τη διανομή επώνυμων προϊόντων κλιματισμού και ακολούθησε την πρώτη δεκαετία του 2000 το λανσάρισμα του brand Inventor σε κλιματιστικά, αφυγραντήρες και ψυγεία, ένα σήμα που δημιούργησε και κατοχύρωσε η εταιρεία στην Ελλάδα, και σήμερα διακινείται σε περισσότερες από 100 χώρες. Πέραν της τεχνολογικής ανάπτυξης, παραγωγής και εμπορικής διάθεσης των προϊόντων Ιnventor η εταιρία έχει αναπτύξει αποκλειστική συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες κλιματισμού General Electric, Haier και Nobu αναλαμβάνοντας την αποκλειστική τους διάθεση στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Δημήτρη Κυριαζή V+O Communication, 210 7249000 (222), dk@vando.gr