ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (MARKETING)

H Inventor A.G. A.E. με έδρα Θουκυδίδου 2, email: info@inventor.ac, τηλ: 211 3003300 website: http://inventor.ac ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 (GDPR).

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε απευθείας με το email: data-protection@inventor.ac, τηλέφωνο: 211 3003300.

Η Inventor A.G. A.E. θα επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα, και συγκεκριμένα ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, email, κινητό/σταθερό τηλέφωνο, fax, στοιχεία αγοράς μηχανήματος με νόμιμη βάση τη συγκατάθεσή σας προκειμένου να σας αποστέλλει ενημερώσεις για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, κλπ.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις, ακολουθείστε τον σύνδεσμο διαγραφής, που υπάρχει στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες που θα λαμβάνετε.

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε απευθείας με το email: data-protection@inventor.ac, τηλέφωνο: 211 3003300.

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημέρωση για προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές της Inventor A.G. A.E μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και για τα δικαιώματά σας, επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.inventoraircondition.gr/dilosi-aporritou.