Εδραιώνοντας την παρουσία της σαν ηγετικό μέλος της Ελληνικής αγοράς με ένα δυνατό όνομα και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, η εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στις διεθνείς αγορές.

5 χρόνια αργότερα, η εταιρία σημείωσε ένα σημαντικό αριθμό επαφών και συνεργασιών σε ολόκληρο τον κόσμο. H Inventor είναι πλέον περήφανη για τους 150 διεθνείς διανομείς της σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.

Οι συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις σε διεθνές επίπεδο, οδήγησαν την διοίκηση της Inventor στην απόφαση ίδρυσης θυγατρικής εταιρείας στην Ρουμανία. Η θυγατρική εταιρεία στην Ρουμανία ηγήθηκε των διεθνών πωλήσεων όχι μόνο στα Βαλκάνια αλλά σε πολλές περισσότερες χώρες παγκοσμίως.

Η ανάγκη επίβλεψης της διαδικασίας παραγωγής, αλλά και η επέκταση του δικτύου διανομής των προϊόντων Inventor, οδήγησε στη δημιουργία του υποκαταστήματος στην Κίνα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το εν λόγω υποκατάστημα έδωσε στην Inventor απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης καθώς και την άριστη οργάνωση των διεθνών πωλήσεων.

Τα προϊόντα Inventor, παράγονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως και χαρακτηρίζονται από την άριστη ποιότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.