Εδραιώνοντας την παρουσία της σαν ηγετικό μέλος της Ελληνικής αγοράς με ένα δυνατό όνομα και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, η εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στις διεθνείς αγορές.

5 χρόνια αργότερα, η εταιρία σημείωσε ένα σημαντικό αριθμό επαφών και συνεργασιών σε ολόκληρο τον κόσμο. H Inventor είναι πλέον περήφανη για τους 150 διεθνείς διανομείς της σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.

Οι συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις σε διεθνές επίπεδο, οδήγησαν την διοίκηση της Inventor στην απόφαση ίδρυσης θυγατρικής εταιρείας στην Ρουμανία. Η θυγατρική εταιρεία στην Ρουμανία ηγήθηκε των διεθνών πωλήσεων όχι μόνο στα Βαλκάνια αλλά σε πολλές περισσότερες χώρες παγκοσμίως.

Η ανάγκη επίβλεψης της διαδικασίας παραγωγής, αλλά και η επέκταση του δικτύου διανομής των προϊόντων Inventor, οδήγησε στη δημιουργία του υποκαταστήματος στην Κίνα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το εν λόγω υποκατάστημα έδωσε στην Inventor απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης καθώς και την άριστη οργάνωση των διεθνών πωλήσεων.

Η Inventor ξεκινά την συνεργασία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Amazon στην αγγλική, γερμανική, γαλλική, ιταλική και ισπανική αγορά, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε 320.000.000 δυνητικούς καταναλωτές στην Ευρώπη.

Η Inventor έχει 100% παρουσία στο τοπικό δίκτυο καταστημάτων αλλά και σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης στην Ελλάδα.

Δραστηριοποιείται σε 11 διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες (κλιματιστικά, αφυγραντήρες, ψυγεία, αντλίες θερμότητας, πλυντήρια ρούχων και πλυντήρια πιάτων, ηλεκτρικές σκούπες, καθαριστές αέρα, φούρνοι μικροκυμάτων, ανεμιστήρες, καλοριφέρ λαδιού) με τις συσκευές να παράγονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως και χαρακτηρίζονται από την άριστη ποιότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.

Με ηγετική παρουσία στον τομέα του κλιματισμού στην Ελλάδα, η Inventor πρωτοπορεί με μία συνεργασία-σταθμό για την ελληνική αγορά. Γίνεται μέλος του μεγαλύτερου χονδρεμπόρου ψύξης παγκοσμίως, του ομίλου Beijer Ref.