27 / 05 / 2022

Ζήσε την τεχνολογία του αύριο, εξοικονόμησε σήμερα.

Ζήσε την τεχνολογία του αύριο, εξοικονόμησε σήμερα.

Ψάχνεις πως να εξοικονομήσεις ενέργεια, αλλά σου φαίνονται όλα πολύ τεχνικά και ακαταλαβίστικα; Δες παρακάτω πώς οι τεχνολογίες του αύριο θα βοηθήσουν τη ζωή σου πρακτικά σήμερα!

Λίγο ο «παραφουσκωμένος» λογαριασμός του ρεύματος, λίγο που αποφάσισες να κάνεις περισσότερο ποδήλατο αντί να βάζεις βενζίνη στο αμάξι, λίγο που σκέφτεσαι να το συνδέσεις με τα κυκλώματα του σπιτιού σου και να κάνεις πετάλι για να παράγεις ενέργεια, στην Inventor ξέρουμε ότι η αγαπημένη σου λέξη τον τελευταίο καιρό είναι η Οικονομία!
Οικονομία σε όλα, στο ρεύμα, στα τρόφιμα αλλά και στον χρόνο σου! Με τις ενεργειακά αποδοτικές συσκευές Inventor και τις εξελιγμένες λειτουργίες τους, μπορείς να δεις τα οφέλη τόσο για την τσέπη όσο και για την οικολογική σου συνείδηση!

Στην Inventor, δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στο να ενσωματώνουμε στις συσκευές που μπαίνουν στο σπίτι σου προηγμένα χαρακτηριστικά, που σου επιτρέπουν να φροντίζεις όχι μόνο για την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σου ή την ιδανική συντήρηση των τροφίμων σου αλλά και για την μικρότερη κατανάλωση στον λογαριασμό του ρεύματος.
enter image description here

Το ξέρεις ότι τα + προσθέτουν αξία! Γιατί εάν το κλιματιστικό σου έχει την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++, ιδιαίτερα δε αν αυτή η τιμή είναι ίδια και στην ψύξη και στην θέρμανση, προσθέτει στην οικονομία του σπιτιού σου ενώ αφαιρεί από το λογαριασμό του ρεύματος, κάνοντάς σου οικονομία που αγγίζει το 40%. Έτσι, μένεις ήσυχος ότι το κλιματιστικό σου θα ανταποκριθεί το ίδιο αποτελεσματικά, είτε το βάλεις στη λειτουργία θέρμανσης, είτε ψύξης, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες έξω! Παράλληλα, απολαμβάνεις τις εξαιρετικές επιδόσεις του, επιστρέφοντας στο σπίτι έπειτα από μια βασανιστικά ζεστή διαδρομή. Ένα κλιματιστικό παντός καιρού, αλλά και με τον οικολογικό χαρακτήρα, που είναι σημαντικό να επιλέγεις στις συσκευές που βάζεις στο νοικοκυριό σου.
enter image description here

Κι αν οι «διάφορες χρεώσεις» που είδες στον τελευταίο λογαριασμό σε έκαναν να πάρεις τους δρόμους, αλλά και επειδή η ζέστη δεν υποφέρεται για πολύ και θες να επιστρέψεις στη δροσιά του σπιτιού σου, υπάρχει η Inventor control. Το έξυπνο Wi-Fi app που σου επιτρέπει να ενεργοποιήσεις και να ρυθμίσεις το κλιματιστικό σου από όπου κι αν σε έβγαλε το ποδήλατο, μέσω του smartphone σου. Και επειδή η εφαρμογή αυτή σε «νιώθει» πραγματικά, μέχρι που προσαρμόζει τη λειτουργία του κλιματιστικού από μόνη της, σύμφωνα με τις καιρικές προβλέψεις. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις να ξεκινήσει αυτόματα το κλιματιστικό σου στους 24°C όταν η εξωτερική θερμοκρασία ξεπερνάει τους 29°C για να εξασφαλίσεις επιστρέφοντας την δροσιά που επιθυμείς αποφεύγοντας τη μεγάλη κατανάλωση που χρειάζεται ένα σπίτι που έχει μείνει όλη μέρα στους 40 βαθμούς και θέλεις άμεσα να δροσίσει. Μπορείς επίσης να ορίσεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις βάσει των εξωτερικών συνθηκών (θερμοκρασία, καιρό, υγρασία ή ταχύτητα αέρα). Έτσι, έχεις μόνιμα την τέλεια θερμοκρασία στο σπίτι σου ό,τι καιρό και αν έχει, εξοικονομείς ενέργεια και κερδίζεις χρόνο για να κάνεις όλα όσα θες!
enter image description here

Αυτό σου προσφέρει και η Hotel Menu, η πρωτοποριακή υπηρεσία που πήρε το όνομά της από την δυνατότητα ρύθμισης πολλών μονάδων ταυτόχρονα, ιδιαίτερα χρήσιμη στα ξενοδοχεία. Βέβαια, η λειτουργία αυτή είναι εξίσου χρήσιμη όταν έχεις πάνω από ένα κλιματιστικό στο σπίτι ή για τα κλιματιστικά του γραφείου. Ενεργοποιώντας έτσι την λειτουργία Hotel Menu έχεις τον απόλυτο έλεγχο αφού μπορείς να κλειδώσεις τις ακραίες θερμοκρασίες, εξοικονομώντας ενέργεια και αποφεύγοντας την ατελείωτη φιλονικία με τους συναδέλφους για το ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία το καλοκαίρι και ποια το χειμώνα. Συνολικά δε, μπορείς να εξοικονομήσεις ενέργεια που αγγίζει το 70% και να νιώσεις υπάλληλος του μήνα!
enter image description here

Από την άλλη, αν άκουσες ότι στο βενζινάδικο της γωνίας έχει πέσει η τιμή στην αμόλυβδη και θες να πεταχτείς να δεις, ο έξυπνος Αισθητήρας Κίνησης του κλιματιστικού σου αντιλαμβάνεται την απουσία σου, μειώνει την απόδοση λειτουργίας και σου εξοικονομεί χρήματα την ώρα που εσύ πας να κλείσεις την συμφωνία της ζωής σου! Κάθε φορά που μπαίνεις στο δωμάτιο, ρυθμίζει εύκολα τη ροή του αέρα ώστε να έρχεται στο σημείο που εσύ θα έχεις επιλέξει, είτε στο σημείο που βρίσκεσαι ή αντίθετα από αυτό, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Έτσι, θα νιώθεις πραγματική δροσιά χωρίς να χρειάζεται να κάνεις υπερβολές ή να σπαταλάς ενέργεια ξεχνώντας τη μονάδα αναμμένη φεύγοντας από το χώρο.
enter image description here

Εco-νομία στο μέγιστο! Το λέει και το όνομά της, είναι η λειτουργία που σου επιτρέπει να κάνεις οικονομία και δείχνει με δυναμισμό τον οικολογικό χαρακτήρα των κλιματιστικών Inventor. Γιατί με την λειτουργία ECO, εξοικονομείς ενέργεια ρυθμίζοντας αυτόματα τη θερμοκρασία του κλιματιστικού στους 24°C και τη λειτουργία του ανεμιστήρα ως αυτόματη, στην λειτουργία Ψύξης. Έτσι, έχεις την δροσιά που θέλεις στο σπίτι ή το γραφείο, χωρίς να αφήνεις κανέναν «φουντωμένο», αλλά κι εσύ δεν θα «φουντώνεις» κάθε φορά που σου έρχεται ο αναλυτικός λογαριασμός.

Τα κλιματιστικά Inventor δεν είναι οι μόνες ενεργειακά αποδοτικές συσκευές. Στις λύσεις σου για την διατήρηση του οικιακού προϋπολογισμού σε ένα νορμάλ επίπεδο μπαίνουν και τα ψυγεία και οι καταψύκτες Inventor με αναβαθμισμένη ενεργειακή κατηγορία σε σχέση με αυτή των συσκευών παλαιού τύπου που υπάρχουν σε αρκετά σπίτια!
enter image description here

Οι διακοπές ρεύματος είναι αρκετά συνήθεις το καλοκαίρι και μπορεί να αλλοιώσουν τα τρόφιμα που έχεις αφήσει στο εσωτερικό του ψυγείου, ειδικά αν έχει κάνει στοκ μεγάλες ποσότητες για να επωφεληθείς από τις προσφορές που πέτυχες. Αυτό βέβαια δεν χρειάζεται να σε κρατάει ξύπνιο το βράδυ αφού χάρη στην Μεγάλη Αυτονομία των καταψυκτών Inventor που δεν επιτρέπει την απώλεια της ψύξης στο εξωτερικό περιβάλλον, τα τρόφιμα διατηρούνται στην ιδανική θερμοκρασία για ακόμη περισσότερο, ακόμη και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι στην παροχή ρεύματος! Εξοπλισμένοι με την εντυπωσιακής διάρκειας αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, έχουν την δυνατότητα να συντηρήσουν τα αποθηκευμένα τρόφιμα για έως και 62 συνεχόμενες ώρες! Έτσι κάνεις και οικονομία στις επισκέψεις σου στο σούπερ μάρκετ αφού τα τρόφιμα που αποθήκευσες αντέχουν για ακόμη περισσότερο.
enter image description here

Δεν ξέρεις τι θες από το ψυγείο σου, ποτέ δεν ήξερες. Και δεν είναι τώρα καιρός να αλλάξεις και αυτή τη συνήθεια για χάρη της οικονομίας. Γι’ αυτό όταν σηκώνεσαι το βράδυ για να ανακαλύψεις τι γλυκό ή αλμυρό σου έχει μυρίσει στον ύπνο σου πρέπει να βλέπεις πολύ καλά. Ο οικονομικός και αποδοτικός φωτισμός LED είναι ο φάρος σου που θα σε βοηθήσει να μην προσκρούσεις στα άψητα κρέατα και σίγουρα όχι στα λαχανικά αλλά να εντοπίσεις αμέσως αυτό που θα σε κάνει να επιστρέψεις στο κρεβάτι σου ικανοποιημένος. Και γευστικά αλλά και οικονομικά, γνωρίζοντας ότι το φως που μόλις αντίκρυσες έχει διάρκεια ζωής 30 φορές περισσότερη από αυτή των συμβατικών λαμπτήρων και σου εξασφαλίζει 10 φορές περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας!
enter image description here

Αλλά η οικονομία που σου προσφέρουν οι καταψύκτες Inventor δεν σταματά εκεί, αφού η κατάψυξη 4ων αστέρων που διαθέτουν, προστατεύει και την τσέπη σου και τον πλανήτη, εξοικονομώντας ενέργεια, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και εξασφαλίζοντας φρέσκα και αναλλοίωτα τα τρόφιμα που θα αποθηκεύσεις στο εσωτερικό τους. Έτσι διατηρείσαι κι εσύ ψύχραιμος και απολαμβάνεις οικονομία στο ρεύμα αλλά και τα τρόφιμά σου, χωρίς να χρειάζεται να πετάξεις απολύτως τίποτα!
enter image description here

Βαθιά οικολογική και οικονομική συνείδηση έχει και η λειτουργία Total No Frost των ψυγείων Inventor! Δεν αφήνει τον πάγο να σχηματιστεί στο εσωτερικό, κρατώντας με αυτό τον τρόπο σταθερή τη θερμοκρασία που έχεις ορίσει και εξασφαλίζει ακόμη πιο γρήγορη ψύξη. Έτσι δεν επιβαρύνεται ούτε η τσέπη σου αλλά ούτε και το περιβάλλον, κρατώντας τα τρόφιμά σου νόστιμα και φρέσκα όπως την πρώτη μέρα που τα αγόρασες. Επίσης, σε απαλλάσσει από την κουραστική, ενεργοβόρα και χρονοβόρα διαδικασία της απόψυξης που θα αναγκαζόσουν να υποστείς κάθε 3-4 μήνες για να αφαιρέσεις τα παγόβουνα από το εσωτερικό του ψυγείου σου, που «απειλούσαν» την αποδοτικότητα της συσκευής σου.

Η εμπειρία ετών που αντανακλάται στην ποιότητα των κλιματιστικών και ψυγείων Inventor, μπορεί και σας προσφέρει σήμερα αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, με τις τεχνολογίες και νέες λειτουργίες που διαθέτουν να εξασφαλίζουν την οικονομία σε κάθε επίπεδο. Απόκτησε μία ενεργειακά αποδοτική συσκευή Inventor και εξοικονόμησε όχι μόνο από ανάγκη αλλά και από επιλογή, από την επιλογή της βιωσιμότητας!

Τώρα μπορείς να εξασφαλίσεις την δική σου συσκευή Inventor με κρατική επιδότηση βάσει του νέου προγράμματος «Αντικατάσταση και Ανακύκλωση Ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Συσκευών»! Μάθε περισσότερα σε λίγες μέρες!