20 / 03 / 2023

Υποδέξου την άνοιξη χωρίς σκόνη και αλλεργίες, απολαμβάνοντας πραγματικά καθαρό αέρα!

Υποδέξου την άνοιξη χωρίς σκόνη και αλλεργίες, απολαμβάνοντας πραγματικά καθαρό αέρα!

Αν και ο καιρός είναι ακόμη σχετικά κρύος και κάποιες φορές βροχερός, τις τελευταίες μέρες αρχίζουμε σιγά σιγά να νιώθουμε ότι η εποχή αλλάζει! Βλέπουμε τη μέρα να μεγαλώνει, ντυνόμαστε λίγο πιο ελαφριά και αρχίζει να "μυρίζει” λίγο άνοιξη! Και είναι λογικό, αφού η άνοιξη ξεκινά επίσημα σήμερα, 20 Μαρτίου, με την εαρινή ισημερία και συγκεκριμένα στις 11:24 το βράδυ όταν οι ακτίνες του ήλιου θα πέσουν κατακόρυφα στον ισημερινό και η διάρκεια της ημέρας θα είναι περίπου ίση με τη διάρκεια της νύχτας. enter image description here

Μπαίνει η άνοιξη λοιπόν… για πολλούς η πιο ωραία εποχή του χρόνου! Και πώς να μην αρέσει αφού από τη μουντάδα του χειμώνα περνάμε σε ηλιόλουστες μέρες, που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν πιο αισιόδοξους, γεμίζει η ατμόσφαιρα με ευωδιά ανθισμένων λουλουδιών, η μέρα είναι μεγάλη και μας προδιαθέτει για βόλτες και συναντήσεις με φίλους!

Ωστόσο έχει ένα κακό που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο. Το άνθισμα των λουλουδιών φέρνει μαζί του και γύρη! Κι η γύρη φέρνει αλλεργίες! Κι ενώ ο καιρός ζεσταίνει και θέλεις να ανοίγεις πιο συχνά το σπίτι να αεριστεί, σκέφτεσαι ότι αυτή η γύρη θα μπει μέσα, θα κάτσει στα έπιπλα, στις πετσέτες, στα μαξιλάρια και οι αλλεργίες θα γίνονται όλο χειρότερες! Και όσο είσαι έξω, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Στο σπίτι σου όμως μπορείς!

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο αέρας που αναπνέουμε για την υγεία μας. Και στο σπίτι μας πρέπει να μπορούμε να αναπνέουμε καθαρό αέρα για να ζούμε υγιεινά και ποιοτικά. Στην Inventor θέλουμε να απολαμβάνεις προϊόντα που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής σου, εξασφαλίζοντας τέλειες συνθήκες στο σπίτι για εσένα και τους αγαπημένους σου.

Αναβάθμισε την ποιότητα του αέρα του σπιτιού σου!

Και φυσικά όταν μιλάμε για καθαρό αέρα στο σπίτι, πρώτα θα σκεφτούμε ότι η καλύτερη λύση είναι ένας καθαριστής αέρα! Οι καθαριστές αέρα Quality της Inventor, χάρη στις εξελιγμένες δυνατότητές τους, συνθέτουν μια ολοκληρωμένη δράση για την αναβάθμιση της ποιότητας του αέρα του σπιτιού σου, δημιουργώντας καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα! Δεν καθαρίζουν τον χώρο μόνο από ιούς και μικρόβια, αλλά και από σκόνη, γύρη κι άλλες αλλεργιογόνες ουσίες, καπνό τσιγάρου και εξωτερικούς ρύπους, ενώ έχουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. enter image description here Πιστοποιημένοι από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών Αλλεργιών – ECARF ως απόλυτα υποαλλεργικές συσκευές, εγγυώνται πραγματικά καθαρό αέρα στο χώρο, απομακρύνοντας αλλεργιογόνα στοιχεία και παθογόνους μικροοργανισμούς. Τα 6 στάδια καθαρισμού αέρα που διαθέτουν έχουν τη δυνατότητα να συγκρατούν έως και 99,97% των σωματιδίων μεγέθους έως 0,3 μικρόμετρα, ενώ ο Ιονιστής παράγει ιόντα εξαλείφοντας μυρωδιές, σκόνη και καπνό.

Το διπλό σύστημα φιλτραρίσματος εξασφαλίζει ακόμη καλύτερο καθαρισμό αέρα και ταχύτερα αποτελέσματα, ενώ οι αισθητήρες εντοπίζουν ανά πάσα στιγμή τα αιωρούμενα σωματίδια και τις χημικές ενώσεις που βρίσκονται στον αέρα, απομακρύνοντάς τα άμεσα. Παράλληλα, ο δείκτης ποιότητας αέρα σε ενημερώνει διαρκώς για το βαθμό καθαρότητας της ατμόσφαιρας, δίνοντάς σου απόλυτο έλεγχο, ενώ η λειτουργία του μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα σύμφωνα με την ποιότητα του αέρα του χώρου.

Μήπως προτιμάς 2 συσκευές σε 1;

Αλήθεια, είχες σκεφτεί ποτέ ότι το κλιματιστικό σου δεν προορίζεται μόνο για να σε δροσίζει ή να σε ζεσταίνει, αλλά είναι ικανό να δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σου; enter image description here Απλά βασική προϋπόθεση είναι να διαθέτει τις κατάλληλες λειτουργίες. Τα κλιματιστικά του σήμερα θα πρέπει να διασφαλίζουν όχι μόνο την κατάλληλη θερμοκρασία στον χώρο σου, αλλά και να φροντίζουν για μια καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρας. Αυτό το γνωρίζουμε στην Inventor, γι’ αυτό σχεδιάσαμε λειτουργίες που εξασφαλίζουν υγιεινές συνθήκες, τόσο μέσα το κλιματιστικό σου, όσο και στην ατμόσφαιρα.

Όπως για παράδειγμα η Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C που χάρη στο UV που παράγει υπεριώδη ακτινοβολία τύπου C κυμάτων 265-275nm, εξουδετερώνει μικροοργανισμούς και απομακρύνει αποτελεσματικά ιούς όπως ο ιό SARS-CoV-2 (Covid-19) 99,998%, τον ιό της γρίπης Influenza A H3N2 91,47% και το βακτήριο Staphylococcus albus 92,78%. Στην προστασία σου συμβάλλει και ο Ιονιστής που απομακρύνει βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς γύρη, καπνό σκόνη, οσμές κλπ., προσφέροντας μια συνεχή αίσθηση φρεσκάδας στο σπίτι σου!

Επιπλέον, η Λειτουργία Αποστείρωσης στους 56°C, φροντίζει για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του κλιματιστικού σου, αφού η υψηλή θερμοκρασία 56°C που αναπτύσσεται στο εσωτερικό της μονάδας αποστειρώνει τη συσκευή και εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τη συσσωρευμένη σκόνη από το εσωτερικό της. Έτσι θα νιώθεις ακόμη περισσότερη ασφάλεια ότι ο αέρας που βγαίνει από το κλιματιστικό σου και διαχέεται στον χώρο σου είναι πραγματικά καθαρός. Με την επαναστατική τεχνολογία του Ηλεκτροστατικού Φίλτρου Αποστείρωσης IFD και του εξελιγμένου αισθητήρα ποιότητας αέρα PM2.5, έχεις και Κλιματιστικό και Καθαριστή Αέρα, σε μία συσκευή! Το φίλτρο συμβάλλει στην εξουδετέρωση των βλαβερών μικροοργανισμών, ενεργοποιώντας ένα ισχυρό ηλεκτρικό πεδίο που ιονίζει και αποστειρώνει τον αέρα που εισέρχεται στο κλιματιστικό. Επιπλέον, ο αισθητήρας ποιότητας αέρα PM2.53 εντοπίζει την ύπαρξη αιωρούμενων σωματιδίων μεγέθους έως 2,5μm ώστε να ξέρεις ανά πάσα στιγμή και με ακρίβεια για την ποιότητα του αέρα σου. enter image description here Ακόμη, το φίλτρο αποστείρωσης HEPA «ανεβάζει» την ποιότητα του αέρα, περιορίζοντας τα αιωρούμενα σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα ενώ βάζει και τον άνθρακα στις υπηρεσίες σου, αφού το φίλτρο ενεργού άνθρακα φροντίζει να συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης, για να νιώθεις προστατευμένος σε κάθε σου αναπνοή.

Και κάτι ακόμη που θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα αν είσαι από εκείνους που φροντίζουν το δέρμα τους. Τα κλιματιστικά Inventor με Aqua Ionizer φροντίζουν όχι μόνο για την αίσθηση φρεσκάδας στο σπίτι, αλλά και για το δέρμα σου! Πώς δουλεύει; Εμπλουτίζει τον αέρα με θετικά και αρνητικά ιόντα, τα οποία εξουδετερώνουν τα βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στο χώρο σου, ενώ προστατεύουν το δέρμα σου καθώς τα ιόντα που απελευθερώνονται διατηρούν την επιδερμίδα σου δροσερή και ενυδατωμένη.

Αν θέλεις να κάνεις λοιπόν την επιλογή που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής σου και τον αέρα που αναπνέεις, τότε ξέρεις ποια είναι η συσκευή που αξίζει μία θέση στο σπίτι σου. Επίλεξε Inventor και θα είσαι σίγουρος πως θα έχεις εξοπλίσει τον χώρο σου με έναν ισχυρό «σύμμαχο», ο οποίος θα προστατεύει εσένα, αλλά και όσους αγαπάς!