29 / 09 / 2020

Υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας

Υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας

…με την σειρά αφυγραντήρων Inventor

Απολαύστε πραγματικά καθαρό αέρα στο χώρο σας απαλλαγμένο από σκόνη, μικρόβια, βλαβερούς μικροοργανισμούς και φυσικά υγρασία, χάρη στα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά των αφυγραντήρων Inventor.

Ιονιστής

Ο Ιονιστής εξουδετερώνει τα επιβλαβή σωματίδια της ατμόσφαιρας, δημιουργώντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από ρύπους, σκόνη, δυσάρεστες οσμές και μικροοργανισμούς, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Λάμπα UV

Το υπεριώδες φως της λάμπας UV σπάει του μοριακούς δεσμούς μικροοργανισμών όπως μικρόβια, ιοί, μύκητες και βακτηρίδια που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό του αφυγραντήρα, προσφέροντας απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA 97.79%

Το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA με δυνατότητα κατακράτησης του 97,79% των σωματιδίων μεγέθους έως 0,3μικρόμετρα, διασφαλίζει καθαρό αέρα στον χώρο σας, απομακρύνοντας σκόνη και μικρόβια και μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης αλλεργιών και ασθενειών.

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Το Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα συμβάλλει στην εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών, δημιουργώντας καθαρή ατμόσφαιρα και εξασφαλίζοντας ότι ο εσωτερικός αέρας στον χώρο σας παραμένει φρέσκος.

Λειτουργία Καθαριστή Αέρα

Απολαύστε υγιεινή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από σκόνη, αλλεργιογόνα βακτήρια, ιούς, μικρόβια κ.α. ενεργοποιώντας την αυτόνομη λειτουργία καθαριστή αέρα. Το φίλτρο HEPA που διαθέτει η συσκευή συγκρατεί από τον αέρα μεγάλο ποσοστό των μικροσκοπικών σωματιδίων και σας χαρίζει καθαρό περιβάλλον στο χώρο σας.

Φροντίστε για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα εξασφαλίζοντας τις ιδανικότερες συνθήκες μια ευχάριστης και φρέσκιας ατμόσφαιρας που σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες με τις καλύτερες προϋποθέσεις!