16 / 12 / 2021

Χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες με συσκευές Inventor!

Χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες με συσκευές Inventor!

Τα Χριστούγεννα, η ωραιότερη γιορτή του χρόνου, η γιορτή που μας κάνει όλους να αισθανόμαστε παιδιά, είναι πλέον προ των πυλών!

Όσο οι ετοιμασίες εντείνονται και στην ατμόσφαιρα υπάρχει μια χαρούμενη προσμονή, εμείς σχεδιάσαμε και σου προτείνουμε όλο και περισσότερους τρόπους για να κάνεις το σπίτι σου ζεστό και γιορτινό για να υποδεχτείς τους αγαπημένους σου! Τρόπους που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τις δουλειές που χρειάζεται να κάνεις για να είσαι έτοιμος και να μη χρειάζεται να «τρέχεις» τελευταία στιγμή!

enter image description here

Προγραμμάτισε το Χριστουγεννιάτικο και το Πρωτοχρονιάτικο μενού

Σκέψου τις διατροφικές συνήθειες των μελών της οικογένειας και των φίλων που θα καλέσεις – αν μη τι άλλο οι vegan ζουν ανάμεσά μας και δεν θα εκτιμήσουν το γεμιστό χοιρινό με δαμάσκηνα, αλλά μόνο τα δαμάσκηνα!
Συμβουλεύσου ένα-δύο άτομα που θα παραβρεθούν στο τραπέζι για το μενού που έχεις καταλήξει – συνήθως τα παιδιά σου είναι οι πιο αυστηροί κριτές άρα αν δεις ότι ανυπομονούν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σημαίνει ότι οι υπολογισμοί σου είναι σωστοί! Φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε πρέπει να μαγειρέψεις τι. Ποια φαγητά μπορείς να ετοιμάσεις μερικές μέρες πριν και να τα βάλεις στην κατάψυξη και ποια πρέπει να γίνουν εκείνες τις ημέρες;
Για όποια συνταγή αποφασίσεις να φτιάξεις, με τον φούρνο μικροκυμάτων Inventor μπορείς να είσαι σίγουρος ότι οι καλεσμένοι σου δεν πρόκειται να μείνουν νηστικοί! Οι εξελιγμένες λειτουργίες του θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις γρήγορα και εύκολα όποια συνταγή θέλεις, να ξεπαγώσεις τα υλικά αλλά και τα φαγητά που είχες ετοιμάσει τις προηγούμενες μέρες σε ελάχιστο χρόνο και θα εγγυηθεί την επιτυχία σου ως οικοδεσπότη στο ρεβεγιόν! Το μόνο προαπαιτούμενο είναι να έχεις προμηθευτεί αρκετές σόδες!
enter image description here

Καθάρισε το σπίτι

Μια βαρετή διαδικασία, που θα γίνει παιχνίδι, εάν έχεις στα χέρια σου την σκούπα stick της Inventor, Epic U-Force, για επικό αποτέλεσμα καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου, που μαζεύει ακόμη και αυτά που δεν βλέπει η πεθερά – ειδικά όταν είναι να έρθει και εκείνη τα Χριστούγεννα να σας επισκεφθεί! Και έχει και Χριστουγεννιάτικο χρώμα, για να μη βγαίνεις από την διάθεση! Και επειδή ο στόχος μας είναι να σε βάλουμε σε πρόγραμμα, 5 μέρες πριν τα Χριστούγεννα ξεκίνησε καθαρίζοντας εξονυχιστικά το σπίτι και προσπάθησε να κρατήσεις όσο περισσότερες επιφάνειες γίνεται καθαρές μέχρι τότε! Μην ξεχάσεις να καθαρίσεις το ψυγείο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, πετώντας όσα τρόφιμα έχουν λήξει. Άλλωστε οι μέρες αυτές είναι μέρες ανανέωσης! Τα επιπλέον εξαρτήματα της σκούπας θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις πίσω και πάνω από όλα τα έπιπλα ενώ το εξάρτημα 2 σε 1 Roller brush και σφουγγαρίστρα θα ελαχιστοποιήσει το χρόνο που αφιερώνεις στη γενική αφού συνδυάζει ταυτόχρονο σκούπισμα και σφουγγάρισμα! Και γιατί όλα αυτά; Για να έχεις τις καθαρές επιφάνειες που χρειάζεται για να βάλετε όλοι μαζί τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, να φτιάξετε χειροποίητες προσκλήσεις για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι με τα παιδιά και να στήσετε το δέντρο σας!
enter image description here

Σκέψου τι δώρα θα κάνεις και σε ποιον

Για να μην «ψάχνεσαι» τελευταία στιγμή και αναγκαστείς να κάνεις δώρο έναν κουραμπιέ, καλό είναι να φτιάξεις μια μικρή λίστα με τα δωράκια που θέλεις να κάνεις στην οικογένεια, τους φίλους, ή τον Secret Santa από την δουλειά και να βγεις έγκαιρα για ψώνια στα μαγαζιά. Έτσι, θα απολαύσεις την Χριστουγεννιάτικη βόλτα σου και θα είσαι ξέγνοιαστη ότι θα προλάβεις να βρεις αυτό που θες ή ότι θα έχεις τον χρόνο να παραλάβεις το δώρο που παρήγγειλες ηλεκτρονικά. Εμείς, σου έχουμε πρόταση για τρομερό δώρο σε όποιον πιστεύεις ότι έχει ανάγκη να δημιουργήσει μια πραγματικά ζεστή και ποιοτική ατμόσφαιρα στο σπίτι του χωρίς υγρασία, αλλά και χωρίς μικρόβια, τον αφυγραντήρα Rise Pro. Γιατί σε όποιον κι αν επιλέξεις να τον προσφέρεις, θα του κάνεις δώρο μαζί οικονομία, άνεση και καθαρή ατμόσφαιρα!
enter image description here

Σου έχουμε έτοιμο το πρόγραμμα! Εσύ το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις την διάθεση για να περάσεις τις πιο όμορφες και ξέγνοιαστες γιορτινές στιγμές!