25 / 07 / 2018

Wi-Fi Έλεγχος σε Επαγγελματικό Κλιματισμό!

Wi-Fi Έλεγχος σε Επαγγελματικό Κλιματισμό!

Οι νέες σειρές Πολυδιαιρούμενων και Ημικεντρικών Συστημάτων κλιματισμού της Inventor, παρουσιάζουν τη προηγμένη τεχνολογία της απομακρυσμένης διαχείρισης και συμβάλουν ολοένα και περισσότερο στη δημιουργία των ιδανικών συνθηκών ακόμα και στις πιο σύνθετες & ποικιλόμορφες εγκαταστάσεις, έξυπνα, εύκολα & άμεσα! Εγκαταστήστε το Smart Port Wi-Fi Module, κατεβάστε δωρεάν μέσω Google Play & App Store την εφαρμογή Invmate II και εκμεταλλευτείτε κάθε προνόμιο που παρέχει ο Wi-FI έλεγχος των μονάδων που είναι εγκατεστημένα σε επιχειρήσεις, ξενοδοχεία κλπ.:

  • Απόλυτος Έλεγχος

Παρακολουθήστε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στην οθόνη του κινητού σας και παραμείνετε ενημερωμένος από όπου και αν βρίσκεστε για τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο σας. Προσαρμόστε ανάλογα με τις ανάγκες σας τη λειτουργία που επιθυμείτε, την ώρα που εσείς επιθυμείτε.

  • Εξοικονόμηση Ενέργειας

Επιτύχετε μέγιστη εξοικονόμηση Ενέργειας & Χρημάτων χάρη στη δυνατότητα συνεχούς ελέγχου του χρόνου λειτουργίας των μονάδων και της κατάστασης υπό την οποία έχουν ρυθμιστεί να λειτουργούν. Ελέγξτε τον χρόνο λειτουργίας των κλιματιστικών σας, ενεργοποιώντας τα μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο και δημιουργήστε το πιο άνετο περιβάλλον με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

  • Άνεση

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δείτε απ’ όπου και αν βρίσκεστε τη θερμοκρασία που επικρατεί στον χώρο σας και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές προκειμένου να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα στον χώρο. Επιτύχετε τις συνθήκες που σας ικανοποιούν ανά χώρο χάρη στη δυνατότητα για αυτονομία ρύθμισης των μονάδων ανά δωμάτιο / όροφο και ρυθμίσετε την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση τους, εξασφαλίζοντας συνθήκες απόλυτης άνεσης μόλις επιστρέψετε στον χώρο σας.

Ο απομακρυσμένος Έλεγχος Wi-Fi μέσω της εφαρμογής Invmate II σας παρέχει την δυνατότητα επιλογής μέσα από ένα σύνολο λειτουργιών και δυνατοτήτων, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε αποτελεσματικά περισσότερες από μια μονάδες σε περισσότερους από έναν χώρους. Ανακαλύψτε κάθε πτυχή της Wi-Fi διαχείρισης των Επαγγελματικών συστημάτων κλιματισμού της Inventor και αναβαθμίστε την ποιότητα της ζωής και του αέρα σας!