22 / 02 / 2022

Τρίτη, 22/2/2022: Two’s day γιατί 2 είναι πάντα καλύτερα από 1!

Τρίτη, 22/2/2022: Two’s day γιατί 2 είναι πάντα καλύτερα από 1!

Σήμερα η μέρα είναι γεμάτη συνεργασία, διαίσθηση και παρατήρηση, όπως αναφέρουν οι αριθμολόγοι για την σημασία του 2. Κι εμείς οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι αυτή η σύμπτωση των αριθμών δεν είναι καθόλου τυχαία. Έχει να κάνει με την δική μας διαίσθηση ότι έχεις την ανάγκη να ζεις σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μέσα στο σπίτι. Γι΄αυτό το σκουπάκι και η σκούπα stick συνεργάζονται άψογα για να σου παρέχουν την ευελιξία που θέλεις στην καθαριότητα του σπιτιού σου, γρήγορα και εύκολα.

enter image description here

2πλή εξοικονόμηση

Με εξαιρετικό σχεδιασμό, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και σύγχρονες τεχνολογίες, οι Inventor σκούπες stick διασφαλίζουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς και υπόσχονται να σε βγάλουν διπλά κερδισμένο! Πρώτον γιατί έχει BLDC Inverter μοτέρ που εξοικονομεί ενέργεια, και δεύτερον σχεδιασμό elastic fantastic με αναδιπλούμενο σωλήνα που σου εξοικονομεί χρόνο αλλά και κόπο!
enter image description here

Γιατί πάντα 2 είναι καλύτερα από 1!

Επιπλέον, μπορείς να αξιοποιήσεις και το ενσωματωμένο σκουπάκι που διαθέτει η σκούπα σου για γρήγορο καθάρισμα επιτόπου πάνω στα έπιπλα, το τραπέζι ή ακόμη και το αμάξι! Το σκουπάκι κινείται με ευκολία γύρω από τις γωνίες και τις δυσπρόσιτες περιοχές διασφαλίζοντας ότι ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία παραμένουν καθαρά. Διαθέτει ισχυρή αναρρόφηση, είναι ελαφρύ, πολυλειτουργικό και με μεγάλη χωρητικότητα για τη συλλογή της σκόνης.
enter image description here

Η ευκολία είναι 2 κινήσεις μακριά!

Και μόλις ολοκληρώσεις με το καθάρισμα, είτε χρησιμοποιήσεις ολόκληρη τη σκούπα ή μόνο το σκουπάκι, με 2 μόλις κινήσεις μπορείς να αδειάσεις τον κάδο από τη σκόνη κρατώντας τα χέρια και το σπίτι σου καθαρά!
enter image description here

Ξεκούραση και αποθήκευση 2 σε 1!

Η νέα σου σκούπα έχει εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας 60’ για σκούπισμα χωρίς καλώδια! Αλλά και αν η μπαταρία της κάποια στιγμή τελειώσει ή εσύ έχεις τελειώσει με το σκούπισμα και δεν θες να την καταχωνιάσεις μέσα στη ντουλάπα – ούτως ή άλλως το εξαιρετικό της design θέλεις να το χαζεύεις!- η 2 σε 1 βάση που διαθέτει και την ξεκουράζει και επαναφέρει τις δυνάμεις που έχασε όσο εκτελούσε το έργο της!
enter image description here

Kαθαριότητα x 2

Εκτός των άλλων, διαθέτει ειδικό εξάρτημα το 2 σε 1 Roller brush και σφουγγαρίστρα για διπλή άνεση και ευκολία! Για να μπορείς να σκουπίζεις και να σφουγγαρίζεις το δάπεδο ταυτόχρονα και να διαιρέσεις δια 2 το χρόνο που αφιερώνεις στη γενική! Αρκεί μόνο να προσθέσεις λίγο νερό στο ειδικό δοχείο και μπορεί να σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις το δάπεδο του σπιτιού σου την ίδια στιγμή!

Ανακάλυψε τις δυνατότητες και απόκτησε την σκούπα stick της Inventor που θα σε κάνει να απολαύσεις 2πλά κάθε σου στιγμή στο καθαρό σπίτι που ονειρεύεσαι, όχι μόνο την 22/2/2022 αλλά κάθε μέρα!