27 / 10 / 2021

Τώρα το καθημερινό σκούπισμα του σπιτιού σου γίνεται πιο εύκολο για να απολαμβάνεις όλα όσα θες μέσα σε αυτό!

Τώρα το καθημερινό σκούπισμα του σπιτιού σου γίνεται πιο εύκολο για να απολαμβάνεις όλα όσα θες μέσα σε αυτό!

Στην Inventor γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσένα να προσφέρεις στον εαυτό σου και την οικογένειά σου έναν καθαρό και υγιεινό χώρο. Η αίσθηση καθαριότητας που προσφέρει ένας καλοσκουπισμένος χώρος είναι αναγκαία, αλλά παράλληλα πρέπει να εντάσσεται στην καθημερινότητά σου εύκολα, χωρίς κόπο και χρόνο. Το δίλλημα ανάμεσα σε δουλειά, οικογένεια, φίλους, διασκέδαση και σε ένα σπίτι υγιεινά καθαρό σταματά εδώ!

enter image description here
Γνώρισε την πλήρη σειρά από ηλεκτρικές σκούπες της Inventor και ανακάλυψε αυτή που ταιριάζει στον χώρο και τις συνήθειές σου, χωρίς να χρειάζεται να περιορίσεις τα ‘θέλω’ σου.

Είσαι παραδοσιακός ή μοντέρνος τύπος;

Είσαι ο τύπος που δεν ησυχάζει αν δεν “περάσει” κάθε σημείο δύο και τρεις φορές? Αν θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις τα δικά σου “χιλιόμετρα” καθαριότητας μέσα στο σπίτι σου, μπορείς να διαλέξεις μια κλασική σκούπα, με σακούλα ή χωρίς. Η κυκλωνική τεχνολογία, η ισχύς και τα εξειδικευμένα αξεσουάρ θα σου δώσουν επαγγελματικό αποτέλεσμα. Σε εκνευρίζει το καλώδιο που τεντώνεται και το βάρος της σκούπας δοκιμάζει τις αντοχές σου? Επίλεξε μια σκούπα stick ή αλλιώς όρθια σκούπα. Είναι αυτόνομες, χωρίς καλώδιο να τις περιορίζει, ελαφριές και εύκαμπτες για να φτάνουν εύκολα παντού, ενώ ο μηχανισμός αποσπάται από το κοντάρι ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν και ως αυτόνομο σκουπάκι χειρός.

Θες να σκουπίζεις οικονομικά;

Τα χαρακτηριστικά στα οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή είναι οι ενδεικτικές τιμές για ετήσια κατανάλωση ενέργειας, το επίπεδο θορύβου και η κλάση απόδοσης καθαρισμού σε χαλιά. Θέλεις να σκουπίζεις γρήγορα, όμως σίγουρα θέλεις να σκουπίζεις και οικονομικά!

Αλλεργίες ή κατοικίδια;

Τέλος, αν στο σπίτι σου έχεις κατοικίδιο, καλό θα ήταν να επιλέξεις μια σκούπα με ειδικό εξάρτημα, το οποίο θα σε βοηθήσει να μαζέψεις τις τρίχες από κάθε γωνιά του σπιτιού σου! Επίσης, αν κάποιο μέλος της οικογένειάς σου ή εσύ ο ίδιος ταλαιπωρείσαι από κάποια αλλεργία, η σκούπα που θα επιλέξεις θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι εξοπλισμένη με φίλτρα τελευταίας τεχνολογίας, όπως είναι το φίλτρο HEPA. Αυτό όχι μόνο θα κάνει την σκούπα σου να απορροφήσει όλη την σκόνη από το πάτωμα, αλλά θα καθαρίσει την ατμόσφαιρα από τα αιωρούμενα σωματίδια και θα αφήσει τον αέρα καθαρό!

Όποια ηλεκτρική σκούπα και αν επιλέξεις, φρόντισε να καλύπτει όλες τις ανάγκες σου!

Η ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτρικών σκουπών Inventor το κάνει, καλύπτει κάθε εναλλακτική για σένα, ώστε να μην χρειάζεται να θυσιάζεις στο ελάχιστο την καθαριότητα του σπιτιού σου και να μπορείς να απολαμβάνεις το χώρο σου έτσι όπως πραγματικά τον θέλεις! Ενσωματώνουν εξελιγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που κάνουν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα ορατά, στα πεντακάθαρα πατώματα του σπιτιού σου:
enter image description here

Τεχνολογία Unchained 60’ Plus

Καθάρισε το σπίτι σου χωρίς άγχος και δεσμεύσεις χάρη στη μεγάλη αυτονομία που προσφέρει η σκούπα stick με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου. Φρόντισε γρήγορα και αποτελεσματικά για την καθαριότητα του σπιτιού σου, αφού για 60 ολόκληρα λεπτά δεν χρειάζεται να εντοπίσεις ελεύθερη πρίζα, συνεχίζοντας αμέριμνος το σκούπισμά σου! enter image description here

Τεχνολογία Cyclone X

Επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα, καθώς αιχμαλωτίζει και το πιο μικρό σωματίδιο σκόνης και βρωμιάς, χάρη στην κίνηση του ανεμιστήρα που παγιδεύει τη σκόνη στον κάδο, προσφέροντας αστραφτερή καθαριότητα. Για εσένα που δεν δέχεσαι συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά την καθαριότητα, βρήκες επιτέλους τη σκούπα σου!
enter image description here

BLDC Inverter Motor

Τώρα έχεις την αξιοπιστία και κορυφαία απόδοση που πάντα ήθελες από την σκούπα σου! Κι αυτό εξαιτίας του μοτέρ που διαθέτει που την κάνει να δουλεύει αθόρυβα, για να μην «ανησυχεί» όποιον δουλεύει, διαβάζει ή κοιμάται στο δωμάτιο που καθαρίζεις, να σου εξοικονομεί χρήματα από την μειωμένη κατανάλωση αλλά και να διασφαλίζει ότι θα την έχεις για ακόμη περισσότερο καιρό σύμμαχο στην καθαριότητα του σπιτιού σου!
enter image description here

Λειτουργία Paw Master

Η νέα σου σκούπα διαθέτει την λειτουργία PAW Master, που ξέρει από κατοικίδια! Ο κυματιστός σχεδιασμός της μηχανοκίνητης βούρτσας, παγιδεύει και απομακρύνει αποτελεσματικά τις τρίχες των μικρών μας φίλων από κάθε τύπο πατώματος. Πέρνα ξέγνοιαστα το χρόνο σου με τον αγαπημένο σου τετράποδο φίλο, χωρίς να σε νοιάζουν οι τρίχες που αφήνει πίσω του!
enter image description here

Φίλτρο HEPA

Και επειδή η καθαριότητα ξεκινάει πάντα από μέσα, το φίλτρο HEPA H12 που έχει η ηλεκτρική σκούπα κατακρατά το 99,5% των βλαβερών μικροοργανισμών όπως σκόνη, αλλεργιογόνα βακτήρια, ιούς, μικρόβια κ.α, χαρίζοντάς σου ένα καθαρό περιβάλλον, απαλλαγμένο από οτιδήποτε βλαβερό μπορεί να αλλοιώσει την πραγματικά υγιεινή ατμόσφαιρα του σπιτιού σου! enter image description here

Εργονομική Λαβή με Τηλεχειριστήριο

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου με το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο στην εργονομική λαβή της σκούπας που σου επιτρέπει να την ενεργοποιήσεις και να την ρυθμίσεις ανάλογα με την επιφάνεια που θες να καθαρίσεις, με ιδιαίτερη ευκολία και φυσικά χωρίς διαρκές σκύψιμο! Το ταχύτατο και προπάντων άνετο σκούπισμα είναι ένα κλικ μακριά για να τα έχεις όλα υπό έλεγχο!

Επιπλέον σου έχουμε πολύτιμες συμβουλές για να είσαι σίγουρος ότι σκουπίζεις με τον σωστό τρόπο!

enter image description here

TIP 1: Το μυστικό είναι στα επιπλέον εξαρτήματα

Αντιμετώπισε την ηλεκτρική σου σκούπα όπως θα έκανες με ένα αυτοκίνητο με gadgets και εξαρτήματα για να σου προσφέρει μια καλύτερη οδηγική εμπειρία. Εάν η ηλεκτρική σου σκούπα έχει μικροεξαρτήματα που θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις τα δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία – χρησιμοποίησε τα και θα επωφεληθείς από τα οφέλη ενός ευκολότερου, πιο αποτελεσματικού καθαρισμού. Παράλληλα, το εξάρτημα 2 σε 1 Roller brush και σφουγγαρίστρα θα ελαχιστοποιήσει το χρόνο που αφιερώνεις στη γενική αφού συνδυάζει ταυτόχρονο σκούπισμα και σφουγγάρισμα!

enter image description here

TIP 2: Καθάρισε την σκούπα σου

Είναι πολύ απλή διαδικασία, αλλά η αφαίρεση των τριχών πριν ξεκινήσετε την ηλεκτρική σκούπα ή αμέσως μετά που θα έχετε τελειώσει, όχι μόνο θα εξοικονομήσει χρόνο στο επόμενο καθάρισμα, αλλά θα διατηρήσει επίσης την συσκευή σας σε πολύ καλύτερη κατάσταση και θα διασφαλίσει ότι λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάθε φορά!

enter image description here

TIP 3: Άλλαζε έγκαιρα το φίλτρο και την σακούλα

Μην περιμένεις να γεμίσει η σακούλα για να την αλλάξεις! Καλό είναι να την ελέγχεις συχνά και στα ¾ να την αντικαθιστάς για να διασφαλίσεις την καλή λειτουργία της αλλά και την υγιεινή του σπιτιού σου. Επίσης, τα φίλτρα της σκούπας θα πρέπει και αυτά να ανανεώνονται διότι ένα λερωμένο φίλτρο προκαλεί μειωμένη απόδοση στην σκούπα, γίνεται εστία μικροβίων και αλλεργιογόνων που μπορεί να αλλοιώσουν την υγιεινή στο χώρο σου.