Σε όλους αρέσουν οι γιορτές των Χριστουγέννων; Κι όμως όχι. Κι αν παρατηρήσεις λίγο τους γύρω σου, σίγουρα θα αναγνωρίσεις τους παρακάτω διαφορετικούς τύπους που συναντάς κάθε χρόνο στις γιορτές … στην οικογένεια, στο γραφείο, στους φίλους σου. Εσύ αλήθεια τι τύπος είσαι;

Happy Little Elf

enter image description here Περιμένεις τον Δεκέμβριο πώς και πώς όλη τη χρονιά! Έχεις χριστουγεννιάτικα ρούχα και ρούχα φαντασμαγορικά με παγιέτες για την Πρωτοχρονιά, ενώ αναφωνείς όταν ακούς στο αυτοκίνητο το πρώτο χριστουγεννιάτικο τραγούδι της χρονιάς! Στολίζεις το σπίτι (ακόμη και το γραφείο σου) από 1η Νοεμβρίου και οι φίλοι σου γκρινιάζουν πάντα ότι το παρακάνεις. Την ημέρα των Χριστουγέννων, φοράς απαραιτήτως κόκκινα και συμμετέχεις τουλάχιστον σε τρία διαφορετικά Secret Santa κάθε χρόνο. Καλά κάνεις, μην ακούς κανέναν! Εμείς είμαστε μαζί σου και σου ευχόμαστε να απολαμβάνεις πάντα τις γιορτές όπως θέλεις!

Η συσκευή Inventor για εσένα: ένας κόκκινος, retro φούρνος μικροκυμάτων θα ταιριάξει τέλεια στα κόκκινα στοιχεία που έχει ήδη η κουζίνα σου, θα σε βοηθά να ψήνεις τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα και κρέατα για τα γιορτινά τραπέζια, ενώ είναι ό,τι πρέπει για να ζεσταίνεις τα leftovers!

Λιχούδης

enter image description here Δεν είναι μόνο οι γιορτές των Χριστουγέννων το αγαπημένο σου, αλλά και κάθε γιορτή του χρόνου! Γιατί υπάρχει άφθονο φαγητό και πολλά … τραπεζώματα! Ναι, λατρεύεις το φαγητό κι ακόμη κι αν είσαι από τους λιχούδηδες που προσπαθούν να προσέχουν τη διατροφή τους, τα Χριστούγεννα το ρίχνεις έξω χωρίς τύψεις! Ναι, είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων που στο επιτρέπει, καταλαβαίνουμε… είναι και λίγο τα μελομακάρονα κι οι κουραμπιέδες…είναι και τα πλούσια γεύματα στα γιορτινά τραπέζια που δεν τα μαγειρεύει κανείς συχνά… πώς να αντισταθείς; Αγαπητέ μας λιχούδη, απόλαυσε ό,τι φαγητό θέλεις χωρίς τύψεις! Χρονιάρες μέρες είναι…

Η συσκευή Inventor για εσένα: ένας καταψύκτης ή ψυγειοκαταψύκτης Inventor είναι ό,τι πρέπει για εσένα, αφού θα σου δώσει άπλετο χώρο για να αποθηκεύσεις και να συντηρήσεις τέλεια τα φαγητά που σου δώσανε πεσκέσι στα γιορτινά τραπέζια!

Grinch

enter image description here Είσαι μοναχικός τύπος, σου αρέσει το σπίτι και η ησυχία σου και δεν το κρύβεις. Τα Χριστούγεννα δημιουργούν μια παραφωνία στο κεφάλι σου και σε ενοχλούν αυτές «οι υστερίες» με τα δώρα και τις πράξεις αγάπης! Σε ενοχλεί το κουδούνι που σε ξυπνάει επειδή κάποια παιδάκια αποφάσισαν να σου πουν τα κάλαντα. Δεν πειράζει γλυκέ μας Grinch να μισείς ό,τι γιορτινό υπάρχει!

Η συσκευή Inventor για εσένα: ένα κλιματιστικό Leon είναι η καλύτερη επιλογή για να ζεσταίνεσαι τέλεια κάθε φορά που χουχουλιάζεις στο σπιτάκι σου, κάθε γιορτή του χρόνου που μισείς! Τις ημέρες των Χριστουγέννων που κάποιοι θα τρώνε και θα γλεντάνε ακούγοντας ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί από μουσική (αν είναι δυνατόν), εσύ κλείσε τα παράθυρα ερμητικά κλειστά και απόλαυσε την ηρεμία σου! Ακόμη και σε κάποιο καλοκαιρινό γλέντι κάποιου γείτονα, εσύ μπορείς πάλι να κλειστείς μέσα και να έχεις την ιδανική δροσιά!

Party Animal

enter image description here Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι το καλύτερό σου γιατί έχεις έναν παραπάνω λόγο να γλεντήσεις! Ακόμη κι οι φίλοι σου που προτιμούν να μένουν σπίτι, τώρα παρασύρονται πιο εύκολα και μπορείτε να ξενυχτήσετε μαζί μέχρι το πρωί, ενώ άλλες φορές εφευρίσκουν φτηνές δικαιολογίες! Η αγαπημένη σου ημέρα για ξενύχτι είναι φυσικά η παραμονή Πρωτοχρονιάς που θα βάλεις εντυπωσιακά ρούχα και θα έχει πολύ κόσμο!

Η συσκευή Inventor για εσένα: το πλυντήριο στεγνωτήριο Galaxy θα ήταν η αγαπημένη σου συσκευή! Γιατί θα μπορείς πάντα σε μόλις 1 ώρα να έχεις καθαρά και στεγνά τα ρούχα που θέλεις να βάλεις το βράδυ, ενώ θα μπορείς εύκολα να διώχνεις τους δύσκολους λεκέδες από κόκκινο κρασί από τα αγαπημένα σου βραδινά μπλουζάκια. Αρκετά συχνό πρόβλημα…

Εμπενίζερ

enter image description here Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι το χειρότερό σου! Γιατί όλοι περιμένουν δώρα! Μα είναι δυνατόν; Μαζεύεις τα χρήματά σου με τόσο κόπο όλη τη χρονιά για να τα ξοδέψεις σε δώρα; Είναι εποχές για έξοδα; Έχουμε τόσες δυσκολίες! Εμπενίζερ, ξόδεψε τα χρήματά σου όπου προτιμάς και για δώρα μπορείς να βρεις κάτι οικονομικό (εντάξει… κράτα τα, μην τα ξοδεύεις!). Μην ξεχνάς απλά να δείχνεις την αγάπη σου με άλλους τρόπους. Πιο πολύ άλλωστε μετράνε οι καθημερινές μας πράξεις!

Η συσκευή Inventor για εσένα: ένα καλοριφέρ λαδιού για τις κρύες νύχτες του χειμώνα θα σε βοηθήσει να παραμένεις ζεστός μόνο για όση ώρα θέλεις εσύ να καταναλώνεις ρεύμα. Μόνο για τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα δηλαδή! Έχει και λειτουργία ECO και θα ζεστάνει ομοιόμορφα τον χώρο την ώρα που θέλεις να μετράς τις οικονομίες σου με άνεση!

Όποιος κι αν είναι ο τύπος σου, εμείς σου ευχόμαστε να απολαύσεις κάθε στιγμή αυτές τις γιορτές, να είσαι πιο χαρούμενος από ποτέ, να έχεις δίπλα σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα και η νέα χρονιά να σου φέρει όλα όσα ονειρεύεσαι! Χρόνια πολλά!