27 / 07 / 2022

Θρυλικές λειτουργίες για οικονομία, άνεση & υγιεινή ατμόσφαιρα στο καλοκαίρι σου!

Θρυλικές λειτουργίες   για οικονομία, άνεση & υγιεινή ατμόσφαιρα στο καλοκαίρι σου!

Έχοντας φτάσει πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού, με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και υψηλές τιμές ενέργειας, η ανάγκη σου να εξασφαλίσεις τη δροσιά που θες, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία στον λογαριασμό του ρεύματος, γίνεται ολοένα και πιο σημαντική.
Η επιλογή ενός οικονομικού κλιματιστικού με εξελιγμένες λειτουργίες μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες τις δικές σου και της οικογένειάς σου, χωρίς να χρειάζεται να εφεύρεις εναλλακτικούς τρόπους για να δροσίσεις το σπίτι σου!
Η σειρά Legend της Inventor είναι η μόνιμη λύση για να εξασφαλίσεις το δροσερό περιβάλλον που θέλεις όταν επιστρέφεις σπίτι σου μετά από την βασανιστικά ζεστή αναμονή στην κίνηση. Ταυτόχρονα, οι αναβαθμισμένες της τεχνολογίες θα σε κάνουν να ξεγνοιάσεις και να κάνεις οικονομία!

Ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση ενέργειας!

enter image description here Με την ενεργειακή κλάση Α+++ σε Ψύξη και Θέρμανση (Θερμή Ζώνη) το κλιματιστικό σου εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ενώ αφαιρεί από το λογαριασμό του ρεύματος, κάνοντάς σου οικονομία που αγγίζει το 40%. Έτσι, μένεις ήσυχος ότι θα ανταποκριθεί το ίδιο αποτελεσματικά χωρίς να «ζοριστεί», είτε το βάλεις στη λειτουργία θέρμανσης, είτε ψύξης, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες έξω! Και επειδή η οικολογική σου συνείδηση δεν πρέπει να μένει απέξω, το Legend φροντίζει το περιβάλλον και το ενεργειακό αποτύπωμα σε αυτό, όπως φροντίζει και για σένα!
enter image description here Τι πιο σημαντικό από το να έχεις κάποιον να σε νιώθει; Το κλιματιστικό σου το κάνει, αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου και προσαρμόζεται σε αυτές βάσει του υψηλής νοημοσύνης Αισθητήρα Κίνησης. Προσαρμόζεται λοιπόν κάθε φορά σύμφωνα με την παρουσία ή την απουσία σου από το χώρο, για να αποδώσει την δροσιά που χρειάζεται, να ρυθμίσει την κατεύθυνση της ροής του αέρα και να προστατεύσει την τσέπη σου, κάνοντας ακόμη περισσότερη οικονομία στην κατανάλωση. Στόχος η αποδοτική λειτουργία, κάθε φορά!
enter image description here Επειδή το να νιώθεις το σπίτι να «βράζει» επιστρέφοντας από τη δουλειά δεν είναι ευχάριστο, εκείνη την στιγμή το λογικό επακόλουθο είναι να θες ρυθμίσεις το κλιματιστικό σου στους 10°C για να δροσιστείς άμεσα, κάνοντας κακό τόσο στην κατανάλωση όσο και στο περιβάλλον. Το wi-fi app της Inventor Control θα σου λύσει πραγματικά τα χέρια σε αυτή την περίπτωση, κι αυτό γιατί μπορείς να ενεργοποιήσεις το κλιματιστικό σου μισή ώρα πριν φτάσεις στο σπίτι και να το ρυθμίσεις στην θερμοκρασία που θέλεις για να βρεις την «όαση» δροσιάς που ονειρεύεσαι, ανοίγοντας την εξώπορτα!

Η καθαρή ατμόσφαιρα που ονειρεύεσαι στο σπίτι σου!

enter image description here Με την Τεχνολογία Ultraviolet τύπου C το κλιματιστικό Legend φροντίζει για τον υγιεινό αέρα του σπιτιού σου, εξουδετερώνοντας μικροοργανισμούς, χάρη στο UV που παράγει υπεριώδη ακτινοβολία τύπου C κυμάτων 265- 275nm. Ο Ιονιστής του συμβάλλει στην απομάκρυνση των βλαβερών αιωρούμενων σωματιδίων, προσφέροντας μια συνεχή αίσθηση φρεσκάδας. Έτσι, μπορείς να χαλαρώσεις άφοβα με την οικογένειά σου και τους φίλους σου, απολαμβάνοντας τη δροσιά του κλιματιστικού σου με την ξεγνοιασιά της προστασίας που σου προσφέρει από μικρόβια και βακτήρια.

Απόλυτη ηρεμία στις καλοκαιρινές σου στιγμές!

enter image description here Οι μεσημεριανές στιγμές ανάπαυλας είναι απόλυτα συνυφασμένες με το καλοκαίρι! Η Αθόρυβη Λειτουργία του κλιματιστικού Legend είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για την μεσημεριανή σου σιέστα, αφού σου επιτρέπει να απολαύσεις την ξεκούρασή σου στο δροσερό περιβάλλον του σπιτιού σου! Είναι δε ιδανικό και για τις καθημερινές δραστηριότητές σου που απαιτούν συγκέντρωση, όπως όταν τηλεργάζεσαι ή όταν απλώς θέλεις να διαβάσεις ένα λογοτεχνικό βιβλίο ξαπλωμένος στον καναπέ.

Το κλιματιστικό Legend συγκεντρώνει όλα όσα θα χρειαστείς φέτος το καλοκαίρι για την ψύξη του σπιτιού, επιτρέποντάς σου να κάνεις οικονομία, χωρίς να στερείσαι τίποτα από την απολαυστική δροσιά που σου προσφέρει. Η τεχνολογία του βάζει τέλος στη βασανιστική ζέστη, χωρίς να σου αφήνει δεύτερες σκέψεις για τον επόμενο μηνιαίο λογαριασμό του ρεύματος, για να απολαύσεις ξέγνοιαστα το καλοκαίρι σου!