07 / 12 / 2021

Θέρμανση με κλιματιστικά King Plus: Εξαιρετική ζεστασιά, χαμηλό κόστος και αυτονομία, για να μη σε τρομάζει ο χειμώνας

Θέρμανση με κλιματιστικά King Plus: Εξαιρετική ζεστασιά, χαμηλό κόστος και αυτονομία, για να μη σε τρομάζει ο χειμώνας

Είμαστε σίγουροι ότι έχεις μπει πολλές φορές στο δίλημμα της επιλογής του τρόπου θέρμανσης του σπιτιού σου, επιδιώκοντας οικονομία χωρίς όμως να κάνεις έκπτωση στην απόδοση. Και είμαστε επίσης σίγουροι ότι φέτος προβληματίζεσαι διπλά λόγω της αύξησης στις τιμές ενέργειας.

Για να χαρείς, λοιπόν, το φετινό χειμώνα όπως πραγματικά σου αξίζει, χωρίς να θυσιάζεις τίποτα από την ζεστασιά που χρειάζεται το σπίτι σου, κρατώντας αναγκαστικά κλειστό το καλοριφέρ ή το αερόθερμο για να μην «καίει», αλλά ούτε και να κυκλοφορείς όλη μέρα τυλιγμένος με μια κουβέρτα για να παραμείνεις ζεστός, σου έχουμε τη λύση. Μπορείς τώρα να αξιοποιήσεις το κλιματιστικό που πάει «πακέτο» με τις χουχουλιάρικες οικογενειακές στιγμές, το King Plus της Inventor! Κι αυτό γιατί δεν είναι ένα οποιοδήποτε κλιματιστικό, αλλά αυτό που θα σε κάνει να εξοικονομήσεις χρήματα και ενέργεια χάρη στις επιδόσεις και τις προηγμένες λειτουργίες του. Έχουμε βάλει στόχο να σε κάνουμε να ξεγνοιάσεις μια για πάντα από το ζήτημα της θέρμανσης αλλά και να εντυπωσιαστείς από τα επίπεδα άνεσης που θα απολαύσεις!

enter image description here

Απόδοση και οικονομία x 3!

Με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ σε όλες τις κλιματικές ζώνες, μένεις σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί το ίδιο αποτελεσματικά, είτε το βάλεις στη λειτουργία θέρμανσης, είτε ψύξης, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες έξω! Η εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους θέρμανσης συμβάλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και της τσέπης σου.
enter image description here

Είναι πολύ «μπροστά»!

Ο Αισθητήρα Κίνησης νιώθει την απουσία σου! Η πρωτοποριακή του τεχνολογία σου επιτρέπει να ρυθμίσεις την κατεύθυνση της ροής του αέρα στο σημείο που βρίσκεσαι ή αντίθετα από αυτό για να είσαι απόλυτα άνετος αλλά και να εξοικονομήσεις χρήματα αφού το κλιματιστικό μπορεί να καταλάβει αν είσαι ή όχι στο δωμάτιο και να προσαρμόσει από μόνο του τις ρυθμίσεις για να λειτουργεί αποδοτικά, κάθε φορά!
Κρατά τη σωστή υγρασία! Επωφελήσου από τη λειτουργία Έξυπνης Αφύγρανσης η οποία εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον ενώ παράλληλα ενισχύει την απόδοση της θέρμανσης χωρίς ενοχλητική υγρασία, για μία ζεστή και καθαρή ατμόσφαιρα που διαρκεί περισσότερο!
Ζήσε ξέγνοιαστα κάθε εποχή, με την Έξυπνη Κατανομή Αέρα! Επίλεξε να διαχέεται ο αέρας προς την οροφή του δωματίου για τη λειτουργία ψύξης ώστε να δροσίζεσαι γρήγορα, αποφεύγοντας την έκθεση στον ψυχρό αέρα ή προς το δάπεδο στη λειτουργία θέρμανσης, για να έχεις ακόμη πιο γρήγορα τη ζεστή ατμόσφαιρα που θέλεις!
Προστατεύει το σπίτι σου από τις επιπτώσεις του έντονου κρύου! Απόφυγε πιθανές φθορές από καιρικά φαινόμενα σε χώρους που δεν θερμαίνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα (όπως το εξοχικό μας), με τον πιο οικονομικό τρόπο. Ενεργοποίησε τη λειτουργία Θέρμανσης 10°C και το κλιματιστικό θα ζεστάνει τον χώρο όσο χρειάζεται, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία στους 10°C, για να προστατεύσει τα αντικείμενα στο χώρο και να εξασφαλίσει χαμηλή κατανάλωση με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
Το King plus δε “μασάει” ούτε στο υπερβολικό κρύο. Η Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -20°C εξασφαλίζει αποτελεσματική θέρμανση ακόμη και όταν επικρατούν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμη και -20°C!
enter image description here

King Plus και στον καθαρισμό αέρα

Επειδή στο σπίτι σου θέλεις να νοιώθης άνετα και να αναπνέεις ελεύθερα, το κλιματιστικό και καθαριστής αέρα King Plus αναλαμβάνει δράση! Με φίλτρα IFD και φίλτρο σκόνης αέρα υψηλής πυκνότητας, Αποστείρωση 56οC και Τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου, είναι δεδομένο ότι θα δημιουργείς την καλύτερη ατμόσφαιρα για εσένα και την οικογένειά σου, αφού εκτός από τις υψηλές επιδόσεις, το κλιματιστικό «διαπρέπει» και στην υγιεινή ατμόσφαιρα του σπιτιού σου.

Με τα κλιματιστικά King Plus μπορείς να έχεις όλα τα παραπάνω αλλά και πολύ περισσότερα, για να μην στερηθείς τίποτα από τη ζεστασιά του σπιτιού σου και την οικονομία της τσέπης σου το φετινό χειμώνα!

Διάβασε τώρα όσα πρέπει να προσέξεις για τη θέρμανση με κλιματιστικό, για να πετύχεις οικονομία και απόδοση στο μέγιστο!

enter image description here

1) Επίλεξε συσκευές Α+++ & inverter!

Αναζήτησε τα κλιματιστικά που «παντρεύουν» την τεχνολογία inverter με άλλες καινοτομίες, ώστε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ενεργειακή τους απόδοση. Αυτό που κάνουν τα Inverter είναι να προσαρμόζουν τον τρόπο λειτουργίας τους στη θερμοκρασία που επικρατεί στον χώρο. Έτσι, παραμένουν ενεργοποιημένα ακόμη και όταν έχουν επιτευχθεί οι επιθυμητές συνθήκες για να τις διατηρήσουν, καταναλώνοντας όμως πολύ λιγότερο ρεύμα σε αυτή την περίπτωση. Τα μοντέλα inverter διακρίνονται μεταξύ τους με κριτήριο την ενεργειακή κλάση, δηλαδή την κατάταξή τους στην κλίμακα από D έως Α+++, ανάλογα με το ρεύμα που καταναλώνουν. Μάλιστα, κάθε κλιματιστικό χαρακτηρίζεται από δύο διαφορετικές ενεργειακές κλάσεις, μία για την ψύξη και μία για τη θέρμανση, αφού δεν έχει απαραίτητα την ίδια «συμπεριφορά» όταν ζεσταίνει έναν χώρο και όταν αναλαμβάνει να τον δροσίσει. Όταν δε, η ενεργειακή κλάση παραμένει στο ανώτατο επίπεδο, Α+++, και στην ψύξη και στη θέρμανση, καταλαβαίνεις ότι το κλιματιστικό μπορεί να σου εξασφαλίσει τις συνθήκες που θες, με σοβαρή εξοικονόμηση ενέργειας!
enter image description here

2) Βάλε τέλος στα παραφουσκωμένα κοινόχρηστα!

Γνωρίζουμε την ανάγκη σου για αυτονομία στη θέρμανση. Αυτό προέκυψε κυρίως τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση που έφερε μεγάλες δυσκολίες στη διαχείριση της κεντρικής θέρμανσης. Σήμερα, με την πανδημία, το πρόβλημα αυτό έχει πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Τα κλιματιστικά σου δίνουν τη δυνατότητα να αποφασίζεις εσύ πόσα χρήματα θα ξοδέψεις, αφού δεν χρειάζεται να καις το κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν δηλαδή περνάς περισσότερες ώρες στους κεντρικούς χώρους του σπιτιού σου. Επιπλέον, κερδίζεις πολύ περισσότερα με τη χρήση κλιματιστικού για τη θέρμανση του σπιτιού σε σχέση με το να αναγκάζεσαι να συμβάλεις στις δαπάνες κεντρικής θέρμανσης της πολυκατοικίας.
enter image description here

3) Ρύθμισε σωστά τη θερμοκρασία του!

Για να μην κάνεις μεγαλύτερη κατανάλωση χωρίς λόγο, το χειμώνα η συσκευή πρέπει να ρυθμίζεται σε θερμοκρασίες 21-23 βαθμούς ενώ το καλοκαίρι 26-27. Αυτές οι τιμές εξασφαλίζουν την οικονομικότερη λειτουργία του κλιματιστικού και δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Σωστή και οικονομική λειτουργία του κλιματιστικού για παράδειγμα είναι η μη υπερβολική διαφορά μεταξύ εξωτερικής και εσωτερικής θερμοκρασίας. Αν έξω έχει 12 βαθμούς κι εμείς επιδιώκουμε ως επιθυμητή θερμοκρασία μέσα στο σπίτι τους 30 βαθμούς, θα υπάρξει σημαντική επιβάρυνση και στο κόστος και στο χρόνο ανταπόκρισης του μηχανήματος.
enter image description here

4) Θέλει κι αυτό την φροντίδα του!

Μην αμελείς την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του κλιματιστικού σου και θα έχεις τη σωστή λειτουργία του, χωρίς βλάβες. Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στον καθαρισμό των φίλτρων αέρα της εσωτερικής μονάδας, στα οποία συσσωρεύεται σκόνη, αφού όσο πιο φραγμένα είναι τα φίλτρα τόσο περισσότερο μειώνουν την απόδοση της συσκευής και αυξάνουν την κατανάλωση ενέργειας.