04 / 08 / 2021

Τα κλιματιστικά Inventor δεν αφήνουν τη ζέστη να κλέψει την απόλαυση του καλοκαιριού!

Τα κλιματιστικά Inventor δεν αφήνουν τη ζέστη να κλέψει την απόλαυση του καλοκαιριού!

Α+++ ενεργειακή κλάση, ροή αέρα 4ων κατευθύνσεων και χρυσή προστασία, είναι μόνο μερικές από τις προηγμένες λειτουργίες που θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σας στην αντιμετώπιση της ζέστης!

Η κλιματική αλλαγή μετατρέπει τον πλανήτη σε ένα πιο ζεστό μέρος, γεγονός που σημαίνει ότι ολοένα και συχνότερα θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με κύματα έντονου καύσωνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η Inventor, με ιδιαίτερη αφοσίωση στις ανάγκες σας, φροντίζει να ενσωματώνει εξελιγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες στα κλιματιστικά της, που τα καθιστούν την απόλυτη επιλογή για υπέροχες στιγμές δροσιάς ακόμη και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες εξωτερικού περιβάλλοντος!

enter image description here

Ενεργειακή κλάση Α+++ και στην ψύξη και δεν ανησυχείτε πια πόσες ώρες λειτουργεί το κλιματιστικό σας!

Δίνοντας έμφαση όχι μόνο στην άνεση αλλά και στην τσέπη σας, η υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ ακόμη και όταν ρυθμίζετε το κλιματιστικό σας στην ψύξη, σας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνετε τις ιδανικές συνθήκες δροσιάς, χωρίς να ανησυχείτε για το κόστος. Παράλληλα, απολαμβάνετε τις εξαιρετικές επιδόσεις που επιθυμείτε, επιστρέφοντας στο σπίτι έπειτα από μια βασανιστικά ζεστή διαδρομή. Ένα κλιματιστικό παντός καιρού, αλλά και με τον οικολογικό χαρακτήρα, που είναι σημαντικό να επιλέγετε στις συσκευές που τοποθετείτε στο νοικοκυριό σας.

enter image description here

4D Ροή Αέρα για ομοιόμορφη δροσιά παντού!

Η εντυπωσιακή λειτουργία 4 διαστάσεων διασφαλίζει ότι ο αέρας κατανέμεται ομοιόμορφα και εξίσου προς όλες τις κατευθύνσεις καλύπτοντας ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία του δωματίου. Ο σχεδιασμός της σειράς κλιματιστικών είναι τέτοιος που επιτρέπει τόσο την οριζόντια όσο και την κάθετη κίνηση των περσίδων. Έτσι, κάθε σημείο του σπιτιού σας γίνεται όαση δροσιάς για κάθε μέλος της οικογένειάς σας, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας ακόμη και εάν αυτές σημαίνουν διαρκή κίνηση από το ένα σημείο του σπιτιού στο άλλο! Έτσι μπορείτε να ξεγνοιάσετε και να απολαύσετε το καλοκαίρι σας με τις συνθήκες απόλυτης άνεσης που εξασφαλίζουν τα κλιματιστικά inventor.

enter image description here

Golden fin για προστασία και αντοχή από τη διάβρωση ακόμα και δίπλα στη θάλασσα!

Στην Inventor γνωρίζουμε πως κάποιες συνθήκες είναι πιο απαιτητικές, γι’ αυτό αξιοποιήσαμε τις δυνατότητες της χρυσή επικάλυψης στο στοιχείο της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας, που τις προστατεύει από διαβρωτικά στοιχεία όπως είναι το νερό και το αλάτι της θάλασσας αλλά και από την αναπαραγωγή και εξάπλωση των βακτηριδίων στον αέρα που καταλήγει στο χώρο. Η προηγμένη τεχνολογία των κλιματιστικών Inventor εξασφαλίζει στο 100% την αντοχή και προστασία των εγκαταστάσεων κοντά σε παραθαλάσσιες περιοχές, είτε αυτό είναι η μόνιμη κατοικία, είτε το εξοχικό στο οποίο έχετε επιλέξει να περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Με έμφαση στην άνεση σας αλλά και τη διαμόρφωση της ιδανικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού ακόμη και στις πιο απαιτητικές εξωτερικές συνθήκες, τα κλιματιστικά inventor ενσωματώνουν εξελιγμένες λειτουργίες που τα καθιστούν την απόλυτη λύση για ανακουφιστικές στιγμές δροσιάς στο σπίτι, ξέγνοιαστα και οικονομικά!