18 / 10 / 2022

Στο σπίτι σου πρέπει να μπορείς να αναπνέεις ελεύθερα!

Στο σπίτι σου πρέπει να μπορείς να αναπνέεις ελεύθερα!

Βρες τον high-tech «σύμμαχο» που εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον για όλη την οικογένεια!

Οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους και η ανάγκη για χουχούλιασμα μέσα στο σπίτι γίνεται ολοένα και πιο έντονη! Αυτό που θες λοιπόν είναι να έχεις ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον γυρνώντας στο σπίτι από τη δουλειά, τις δραστηριότητες και την έντονη καθημερινότητα, ώστε να αισθάνεσαι εσύ και ολόκληρη η οικογένειά σου ότι είστε προστατευμένοι από ιούς, μικρόβια και αλλεργιογόνα. Για να απολαύσετε τον χειμώνα και τις πιο «ζεστές» στιγμές όλοι μαζί! enter image description here

Είναι σε προσφορά, 2 σε 1!

Ο αφυγραντήρας σου μετατρέπεται σε αυτόνομο καθαριστή αέρα, ενσωματώνοντας 2 συσκευές σε 1! Φροντίζει για τις ιδανικές συνθήκες στο σπίτι σου, αφού ως αφυγραντήρας μειώνει τα ποσοστά υγρασίας, ενώ ως αυτόνομος καθαριστής απομακρύνει τα βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια.
enter image description here

Στα μαρτυράει όλα!

Η συσκευή μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τη λειτουργία της ανάλογα με την ποιότητα του αέρα στον χώρο σου, χάρη στον υψηλής τεχνολογίας αισθητήρα PM2.5 που εντοπίζει τα ανεπιθύμητα σωματίδια. Παράλληλα, η φωτεινή ένδειξη θα έχει κόκκινο χρώμα όταν η ατμόσφαιρα είναι επιβαρυμένη, κίτρινο χρώμα όταν είναι ανεκτή και πράσινο όταν είναι ιδανική. Έτσι γνωρίζεις πάντα την ποιότητα του αέρα και έχεις απόλυτο έλεγχο οποιαδήποτε στιγμή, ενώ παράλληλα μειώνεις την άσκοπη λειτουργία της συσκευής, εξοικονομώντας ενέργεια. enter image description here

Καθαρή ατμόσφαιρα μέσα κι έξω!

Η Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, αφού χάρη στο υπεριώδες φως “σπάει” τους μοριακούς δεσμούς των μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό του αφυγραντήρα, προσφέροντας απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σου.
enter image description here

Ανάπνευσε ελεύθερα!

Στον αφυγραντήρα σου ενσωματώνεται ο ιονιστής, που φροντίζει για την καθαριότητα της ατμόσφαιρας. Τα αρνητικά ιόντα που απελευθερώνονται, «συλλαμβάνουν» τη σκόνη και τις άσχημες μυρωδιές, για να απολαμβάνεις πάντα αέρα… φρεσκάδας στο χώρο σου.
enter image description here

Άλλο επίπεδο αποστείρωσης!

Το φίλτρο αποστείρωσης HEPA «ανεβάζει» την ποιότητα του αέρα, περιορίζοντας τα αιωρούμενα σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα ενώ βάζει και τον άνθρακα στις υπηρεσίες σου, αφού με το φίλτρο ενεργού άνθρακα, φροντίζει να συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης, για να νιώθεις προστατευμένος σε κάθε σου αναπνοή.
enter image description here

Υγρασία πουθενά, ούτε στο εσωτερικό του αφυγραντήρα!

Με το πάτημα ενός κουμπιού, ενεργοποιείς τη λειτουργία στεγνώματος στο εσωτερικό του αφυγραντήρα. Η διαδικασία διαρκεί μόλις 90’ και αφού ολοκληρωθεί, η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση ξανά, καθαρή από βακτήρια και μύκητες, προσφέροντας σου τον φρέσκο και καθαρό αέρα που πάντα ήθελες για το χώρο σου.

Αν θέλεις να κάνεις λοιπόν την έξυπνη επιλογή που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής για εσένα και την οικογένειά σου, τότε ξέρεις ποια είναι η high tech συσκευή που αξίζει μία θέση στο σπίτι σου. Επενδύοντας στο αφυγραντήρα Inventor θα είσαι σίγουρος πως θα έχεις εξοπλίσει τον χώρο σου με έναν προηγμένο «σύμμαχο», ο οποίος θα προστατεύει εσένα, αλλά και όσους αγαπάς περισσότερο στον κόσμο!