Σε γεμίζει με αγάπη, χαρά κι αισιοδοξία! Σου μαθαίνει τι σημαίνει υπομονή, αφοσίωση κι ανιδιοτέλεια… Σου φτιάχνει τη μέρα και παίρνει από μέσα σου κάθε αρνητική ενέργεια! Φυσικά μιλάμε για το τετράποδο παιδάκι σου που σου προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα μπορεί κανείς να φανταστεί. Γι’ αυτό κι εσύ προσπαθείς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να του ανταποδώσεις όλη αυτή την αγάπη, να του παρέχεις ένα σπίτι με ιδανικό περιβάλλον και να ζείτε μαζί αρμονικά κι ευτυχισμένα.

Ωστόσο, κακά τα ψέματα, στην πράξη κάποιες φορές δυσκολεύεσαι. Γιατί ένα κατοικίδιο σημαίνει και υποχρεώσεις. Σημαίνει περισσότερες τρίχες, σκόνη, μικρόβια και μικρά «ατυχηματάκια» που σε αναγκάζουν να τρέχεις και να μη φτάνεις για να καταφέρεις να ζεις σε ένα καθαρό σπίτι. enter image description here

Σε καταλαβαίνουμε, δεν είναι εύκολο. Στην Inventor όμως έχουμε τις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να διατηρείς το σπίτι σου καθαρό πιο εύκολα και να απολαμβάνεις περισσότερο ελεύθερο και ποιοτικό χρόνο.

Καθαρό σπίτι γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά!

Εννοείται ότι ξέρουμε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σε ενοχλεί όταν έχεις κατοικίδιο. Οι τρίχες! Αυτές οι τρίχες παντού! Ειδικά αν το μικρούλι σου είναι μαλλιαρό και ζωηρό καταλαβαίνουμε… τρέχει, παίζει, τινάζεται αφήνοντας ένα σύννεφο από τρίχες και το σπίτι θέλει σκούπισμα κάθε λίγο και λιγάκι. Φυσικά δεν αρκεί να σκουπίσεις μόνο «όσα βλέπει η πεθερά». Γιατί μετά από λίγο θα κάνουν την εμφάνισή τους άλλες τρίχες που βρίσκονταν κάτω από κάποιο έπιπλο. Και όλα αυτά ενώ το σκούπισμα είναι το χειρότερό σου! Αν βρεις όμως μια σκούπα με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά δεν θα σκέφτεσαι πια το ίδιο. enter image description here Πρώτα από όλα, αυτό που χρειάζεσαι είναι μια αποτελεσματική σκούπα όπως οι σκούπες Inventor με λειτουργία Paw Master που χάρη στον κυματιστό σχεδιασμό της μηχανοκίνητης βούρτσας τους, παγιδεύουν και απομακρύνουν αποτελεσματικά τις τρίχες από κάθε τύπο πατώματος. Επίσης, σε ποιον αρέσει μια βαριά και δυσκίνητη σκούπα, ειδικά όταν πρέπει να σκουπίζει συχνά; Ή να αδειάζει κάθε τόσο τη σακούλα, επειδή γέμισε γρήγορα με τρίχες και σκόνη; Μαρτύριο! Επιλέγοντας μια σκούπα stick της Inventor μπορείς να είσαι σίγουρος τόσο για την αποτελεσματικότητα του σκουπίσματος, όσο και για την άνεσή σου. Για παράδειγμα, με τη σκούπα stick Epic U-Force που ζυγίζει μόλις τρία κιλά και διαθέτει πέλμα Power 180⁰ με φωτισμό LED, μπορείς να σκουπίζεις εύκολα ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, ενώ βλέπεις καλύτερα τα σημεία που δεν πρέπει να παραλείψεις. Παράλληλα, με την τεχνολογία Cyclone X η σκούπα αιχμαλωτίζει και το πιο μικρό σωματίδιο σκόνης προσφέροντας αστραφτερή καθαριότητα, ενώ ο κάδος της αδειάζει με μία μόνο κίνηση χάρη στο σχεδιασμό Click & Clean. enter image description here Και αν το κατοικίδιό σου σιχαίνεται τον ήχο της σκούπας και θες να σκεφτείς από τη δική του πλευρά, μπορείς να επιλέξεις μια σκούπα Inventor με χαμηλή στάθμη θορύβου, για να αποφύγεις τα γνωστά δράματα κάθε φορά που πρέπει να σκουπίσεις.

Καθαρός αέρας, ιδανική ατμόσφαιρα!

Τη λύση με το σκούπισμα τη βρήκαμε. Όμως, όσο καλά κι αν καθαρίζουμε το σπίτι, το ζωάκι μας, εκτός από τρίχες, μαζί του φέρνει και σκόνη, μικρόβια και οσμές που δεν φεύγουν με το σκούπισμα. Και το πρόβλημα εντείνεται περισσότερο τώρα τον χειμώνα που κάνει κρύο και δεν ανοίγουμε τόσο συχνά ώστε να ανανεωθεί ο αέρας στο σπίτι. Τι νόημα έχει λοιπόν ένα καθαρό σπίτι αν ο αέρας που αναπνέουμε δεν είναι υγιεινός; enter image description here Μπορείς πολύ εύκολα να φροντίσεις και για αυτό, επιλέγοντας ένα κλιματιστικό ή έναν αφυγραντήρα Inventor με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για καθαρό αέρα.
Για παράδειγμα, το φίλτρο αποστείρωσης HEPA απομακρύνει από την ατμόσφαιρα και τα πιο μικρά αιωρούμενα σωματίδια, όπως μικρόβια, ιούς, γύρη κ.α. καθαρίζοντας τον αέρα του χώρου και μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργιών και ασθενειών. Η προηγμένη τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C και ο Ιονιστής που θα βρεις και σε κλιματιστικά αλλά και σε αφυγρνατήρες Inventor, φροντίζουν επίσης για τον αέρα που αναπνέεις. Συγκεκριμένα, η Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, αφού χάρη στο υπεριώδες φως “σπάει” τους μοριακούς δεσμούς των μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό του κλιματιστικού, προσφέροντας απόλυτα υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι. Ο Ιονιστής απομακρύνει τα βλαβερά σωματίδια, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη, οσμές κλπ. Και σε απαλλάσσει από τις ενοχλητικές επιπτώσεις της κακής ποιότητας του αέρα εσωτερικού χώρου. enter image description here Επιπλέον, με τους αφυγραντήρες Inventor και το σύστημα Flash Dry μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο κλίμα στο σπίτι. Το σύστημα Flash Dry με τις λειτουργίες της Έξυπνης Αφύγρανσης, της Αυτόματης Λειτουργίας Ανεμιστήρα και του Wi-Fi απομακρύνουν την υγρασία άμεσα, εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση στη θέρμανση. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείς την ατμόσφαιρα που ονειρεύεσαι στο σπίτι σου, μειώνοντας την υγρασία και συγχρόνως το κόστος ενέργειας για τη θέρμανσή του.

Και μπορεί τώρα να σκεφτείς ότι αυτό το ιδανικό κλίμα θα ήθελες να το απολαμβάνει το κατοικίδιό σου και τις ώρες που εσύ λείπεις κι εκείνο σε περιμένει στο σπίτι. enter image description here Με τη λειτουργία Wi-Fi των κλιματιστικών και αφυγραντήρων Inventor μπορείς να διαμορφώσεις το ιδανικό περιβάλλον και να δημιουργήσεις έξυπνα σενάρια. Για παράδειγμα, αν πιάσει ξαφνική βροχή και δεν θέλεις το σκυλάκι ή το γατάκι σου να βρίσκεται σ’ ένα περιβάλλον υγρασίας, μπορείς να ενεργοποιήσεις τον αφυγραντήρα από όπου κι αν βρίσκεσαι. Ή αν ξέρεις ότι η θερμοκρασία θα πέσει απότομα από το απόγευμα και μετά, μπορείς να ρυθμίσεις αντίστοιχα την ενεργοποίηση του κλιματιστικού σου, ώστε το κατοικίδιό σου να σε περιμένει νιώθοντας άνετα και ευχάριστα.

Καθαρά ρούχα σε λίγα λεπτά!

Έχεις σκεφτεί πόσο συχνά βάζεις πλυντήριο λόγω του κατοικίδιού σου; Το κρεβατάκι του, η κουβερτούλα του, οι πιτζάμες που φοράει όλη η οικογένεια, τα ριχτάρια του καναπέ… όλα αυτά χρειάζονται πλύσιμο κάθε τόσο! Πόσα πλυντήρια να βάλεις και πόση ώρα να περιμένεις για την κάθε πλύση;
enter image description here Με τη γρήγορη πλύση σε 15΄που σου προσφέρουν τα πλυντήρια ρούχων inventor, μπορείς να πλένεις ό,τι θέλεις, όσο συχνά θέλεις, ενώ παράλληλα εξοικονομείς ενέργεια. Κι αν κάτι από όλα αυτά το χρειάζεσαι άμεσα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αφυγραντήρα σου και να επιλέξεις τη λειτουργία στεγνώματος ρούχων!

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα μικρόβια, επειδή στο ίδιο πλυντήριο που πλένεις τα ρούχα και τα εσώρουχα της οικογένειάς σου, πλένεις και τα αντικείμενα του κατοικίδιού σου. Η λειτουργία Hygiene Pro των πλυντηρίων Inventor έχει τριπλή δράση αφού καθαρίζει τον κάδο, προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία, ενώ απομακρύνει υπολείμματα απορρυπαντικού και βρωμιές. Με τη λειτουργία Hygiene Pro, ο αυτοκαθαρισμός του κάδου ενεργοποιείται αυτόματα κατά τη διάρκεια της πλύσης, εξασφαλίζοντας την καθαριότητα του πλυντηρίου σου και προσφέροντας παράλληλα καθαρά ρούχα με κάθε πλύση. enter image description here

Στην Inventor είμαστε pet lovers και καταλαβαίνουμε ότι το κατοικίδιό σου είναι μέλος της οικογένειάς σου κι ότι ο χρόνος που του αφιερώνεις είναι πραγματικά πολύτιμος. Γι’ αυτό φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα μας να κάνουν τη συμβίωσή σας πιο εύκολη και άνετη! Επίλεξε τη συσκευή Inventor που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σου ανάγκες και βελτίωσε την ποιότητα της ζωής σου.