06 / 10 / 2021

Στεγνώστε τα ρούχα ολόκληρης της οικογένειας με γρήγορο και υγιεινό τρόπο ακόμη και τους φθινοπωρινούς μήνες, με Aφυγραντήρες Inventor!

Στεγνώστε τα ρούχα ολόκληρης της οικογένειας με γρήγορο και υγιεινό τρόπο ακόμη και τους φθινοπωρινούς μήνες, με Aφυγραντήρες Inventor!

Για να μην αποφασίζουν οι καιρικές συνθήκες τις ενδυματολογικές σου επιλογές.

enter image description here

Στην Inventor αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες σου και δίνουμε λύση! Την ανάγκη σου να έχεις έτοιμα στεγνά ρούχα για να πας στην δουλειά, να ετοιμάσεις τα παιδιά για το σχολείο και τις αθλητικές τους δραστηριότητες, καθαρά & αποστειρωμένα ρούχα για τις αλλαξιές του μωρού αλλά και μυρωδάτες πιτζάμες για να απολαύσεις την ξεκούραση σου και την ζωή στο σπίτι!

enter image description here

Ενσωματώνουμε λοιπόν στους αφυγραντήρες εξελιγμένες τεχνολογίες που δίνουν λύση στο καθημερινό ζήτημα του στεγνώματος των ρούχων με υγιεινό τρόπο, ειδικά κατά τους φθινοπωρινούς μήνες που χαρακτηρίζονται από έντονη υγρασία και συχνές βροχές, για να μην χρειάζεται να περιμένεις με τις ώρες πάνω από την απλώστρα και φυσικά να μην καταφύγεις στο πιστολάκι αλλά ούτε και στο σιδέρωμα σε υψηλές θερμοκρασίες για να είσαι σίγουρη ότι θα είναι όντως καθαρά τα ρούχα σου πριν τα φορέσεις!
enter image description here Μία από αυτές είναι και η Λειτουργία Dryer που διαθέτουν οι σειρές αφυγραντήρων Comfort, Eva Ion Pro Wi-Fi και Power Wi-Fi.

Τα βήματα είναι πολύ απλά:

1) Τοποθετείς την απλώστρα με τα ρούχα σε ένα μικρό δωμάτιο (με κλειστή πόρτα)

2) Ενεργοποιείς το πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων με το πάτημα ενός κουμπιού

3) Ο αέρας που εξέρχεται από τη συσκευή θα στεγνώσει τα ρούχα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενισχύοντας την αίσθηση φρεσκάδας και διατηρώντας το δωμάτιο απόλυτα στεγνό!

enter image description here Ο Έξυπνος Αισθητήρας Στεγνώματος Ρούχων του αφυγραντήρα Smart θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος σου για να ξεγνοιάσεις και να μην χάσεις καθόλου χρόνο! Γιατί θα έχεις άμεσα, στεγνά, μυρωδάτα και πραγματικά καθαρά τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις την επόμενη μέρα, με το φυσικό αποτέλεσμα που θα είχαν αν τα είχες μόλις μαζέψει απέξω! Και μάλιστα χωρίς τις φθορές που θα είχαν εάν συνέχιζες με το καθημερινό «κάψιμο» των ρούχων με το σίδερο, αφού με το να μην τα απλώνεις έξω, γλυτώνεις τόσο την υγρασία αλλά και τα μικρόβια που έχει ο αέρας στο εξωτερικό περιβάλλον, όσο και τον χρόνο που θα αφιέρωνες στην συνέχεια να τα αποστειρώσεις.

Μέσω του έξυπνου αισθητήρα, ο αφυγραντήρας εντοπίζει αυτόματα τα βρεγμένα ρούχα, υπολογίζει το επίπεδο υγρασίας τους και κατευθύνει τον αέρα προς αυτά, μειώνοντας δραστικά τον χρόνο στεγνώματος. Απαλλάξου από την ενοχλητική μυρωδιά ‘μούχλας’ των ρούχων που δεν στεγνώνουν και παράλληλα εξοικονόμησε ενέργεια και χρήματα.

Και κάπως έτσι, κερδίζεις χρόνο για να απολαύσεις τις δραστηριότητές σου και να μειώσεις το χρόνο που αφιερώνεις στις δουλειές στο σπίτι, να έχεις ανά πάσα στιγμή ρούχα μυρωδάτα και με τέλεια αίσθηση που σου φτιάχνουν τη διάθεση, να έχεις την ελευθερία να φορέσεις ό,τι θέλεις όποτε το θέλεις

και φυσικά να μπορείς να απολαύσεις τη βροχή!