26 / 06 / 2020

Σειρές Οικιακών Κλιματιστικών με Ιονιστή & Φίλτρα Καθαρισμού Αέρα!

Σειρές Οικιακών Κλιματιστικών με Ιονιστή & Φίλτρα Καθαρισμού Αέρα!

Τα κλιματιστικά τοίχου Inventor εξασφαλίζουν ιδανική ατμόσφαιρα καθαρού και υγιεινού αέρα σε κάθε χώρο συμβάλλοντας σημαντικά στην άριστη ποιότητα αέρα. Χάρη στον ενσωματωμένο πανίσχυρο ιονιστή και τα φίλτρα καθαρισμού αέρα με τα οποία είναι εξοπλισμένα, αποτελούν την ιδανική λύση στην απομάκρυνση παθογόνων μικροοργανισμών από το περιβάλλον αντιμετωπίζοντας κατά ένα μεγάλο βαθμό ιούς, ασθένειες και αλλεργίες που κατά βάση οφείλονται σε αυτά. Έτσι, διαμορφώνουν συνθήκες αέρα υψηλής καθαρότητας και φρεσκάδας και σας επιτρέπουν να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες ξέγνοιαστα και προπαντός με ασφάλεια για εσάς και τους γύρω σας! Και όλα αυτά χάρη στην πανίσχυρη δράση του Ιονιστή και των Φίλτρων HEPA, Τριπλής Δράσης & Σκόνης Αέρα Υψηλής Πυκνότητας.

Σειρά Dark με Ιονιστή

Η σειρά κλιματιστικών Dark διασφαλίζει την ιδανική ατμόσφαιρα καθαρού και υγιεινού αέρα, χάρη στον φυσικό τρόπο λειτουργίας του Ιονιστή που διαθέτει, διαμορφώνοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο περιβάλλον του σπιτιού σας και προσφέροντας αίσθηση ασφάλειας σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιονιστής:

  • εξουδετερώνει με φυσικό τρόπο και αποτελεσματικά τα βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη, οσμές κλπ.
  • παρέχει αέρα υψηλής καθαρότητας που προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας
  • απαλλάσσει από τις ενοχλητικές επιπτώσεις της κακής ποιότητας του αέρα εσωτερικού χώρου

Σειρά King με Φίλτρο Τριπλής Δράσης

Αποκτήστε υψηλής ποιότητας αέρα και αναβαθμίστε την υγιεινή του χώρου σας χάρη στην τεχνολογία της σειράς κλιματιστικών King που είναι εξοπλισμένα με το τελευταίας τεχνολογίας Φίλτρο Τριπλής Δράσης. Το φίλτρο αυτό συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα αλλά και στην προστασία του δέρματος και των μαλλιών σας. Αποτελείται από τα:

  • Vitamin C: αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης του δέρματος προστατεύοντας έτσι το δέρμα σας και τα μαλλιά σας
  • Silver Ion: μειώνει τα βακτήρια και τα μικρόβια του αέρα προσφέροντας φρέσκο και καθαρό αέρα
  • Cold Catalyst: απορροφά μυρωδιές και βλαβερά σωματίδια από το περιβάλλον, μειώνοντας τις ποσότητες φορμαλδεΰδης και ασταθών οργανικών ενώσεων

Σειρά Aria με Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA

Προστατευθείτε από τις βλαβερές συνέπειες της μολυσμένης ατμόσφαιρας στο εσωτερικό ενός χώρου με την βοήθεια της σειράς κλιματιστικών Aria που απομακρύνει βακτήρια και ιούς και διαμορφώνει το υγιεινό και φρέσκο περιβάλλον που επιθυμείτε. Όλα αυτά καθίστανται εφικτά χάρη στην πανίσχυρη δράση του Φίλτρου Αποστείρωσης HEPA το οποίο απομακρύνει από την ατμόσφαιρα ακόμα και τα πιο μικρά αιωρούμενα σωματίδια, όπως:

  • μικρόβια
  • ιούς
  • γύρη
  • καπνό

, καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα στον χώρο σας και μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργιών και ασθενειών.

Σειρά Premium με Φίλτρο Σκόνης Αέρα Υψηλής Πυκνότητας

Η σειρά κλιματιστικών Premium διασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, απομακρύνοντας με την βοήθεια του Φίλτρου Σκόνης Αέρα Υψηλής Πυκνότητας τα ανεπιθύμητα αιωρούμενα σωματίδια, χαρίζοντας άμεσα και αποτελεσματικά ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ένα πραγματικά ασφαλές καθαρό περιβάλλον. Χάρη στην ιδιαίτερη δομή του φίλτρου, η σκόνη και τα σωματίδια που βρίσκονται στον αέρα κατακρατούνται, εμποδίζοντας την επανακυκλοφορία τους στον χώρο, συμβάλλοντας:

  • στην υγιεινή του αέρα στον χώρο και
  • στη διατήρηση των ειδικών φίλτρων σε άριστη κατάσταση.

Επιλέξτε το κλιματιστικό Inventor που ταιριάζει στις ανάγκες σας και αποκτήστε Υγιεινή Ατμόσφαιρα στο Χώρο σας!