05 / 11 / 2021

Προετοίμασε κατάλληλα το σπίτι σου για τον χειμώνα!

Προετοίμασε κατάλληλα το σπίτι σου για τον χειμώνα!

Πλησιάζουμε σιγά σιγά στην καρδιά του χειμώνα, με πολύ αργούς ρυθμούς είναι η αλήθεια, και το σπίτι μας πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για όταν η θερμοκρασία «αποφασίσει» να πέσει αρκετά. Έτσι, έχεις ακόμη άπλετο χρόνο για να στρώσεις τα χαλιά σε όλο το σπίτι και να απολαύσεις τη ζεστασιά που σου δίνουν, αφού δεν επιτρέπουν στη θερμότητα να σου «ξεφύγει», αλλά και το επιπλέον στυλ που προσφέρουν στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

enter image description here

Σύμμαχος σου στην μέχρι τώρα κουραστική αυτή διαδικασία θα γίνουν οι Inventor σκούπες stick που σε βοηθούν να τελειώσεις σε ελάχιστο χρόνο με το απαραίτητο καθάρισμα κάθε γωνιάς του σπιτιού και θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις για την ευκολία και την άνεση που έρχεται με το στρώσιμο των χαλιών!

Η προετοιμασία σου περιέχει τα εξής βήματα:

enter image description here

  • Το καλό καθάρισμα και η απομάκρυνση της σκόνης από το χώρο θα βοηθήσει, ώστε το χαλί να παραμείνει καθαρό για όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι κουρτίνες, τα βιβλία και το κάτω μέρος των επίπλων είναι τα σημεία, στα οποία συγκεντρώνεται η μεγαλύτερη ποσότητα σκόνης. Η Elastic Unchained Force σκούπα με την ευελιξία και τον καινοτόμο σχεδιασμό του αναδιπλούμενου σωλήνα με κλίση έως 90°, σας επιτρέπει να καθαρίζετε εύκολα και γρήγορα κάτω από τα έπιπλα και να φτάνετε τα πιο δύσκολα σημεία άνετα, χωρίς να σκύψιμο και ταλαιπωρία. Παράλληλα, το επιπλέον «συνεργείο καθαρισμού» , ένα ολοκληρωμένο σετ εξαρτημάτων που πάνε «πακέτο» με τη σκούπα, θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις σκόνη και τρίχες από κάθε γωνία και έπιπλο, από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι, για να έχεις το πραγματικά καθαρό σπίτι που θέλεις, χωρίς συμβιβασμούς!
    enter image description here
  • Το σφουγγάρισμα του δαπέδου είναι απαραίτητο, πριν στρώσεις τα χαλιά. Όμως, θα πρέπει να το έχεις αφήσει να στεγνώσει τελείως, ώστε να μη μαζευτεί υγρασία στο χαλί. Άλλωστε, σε ένα καθαρό και στεγνό δάπεδο, το χαλί μπορεί να γλιστρήσει ευκολότερα, για να τοποθετηθεί κάτω από βαριά έπιπλα. Το εξάρτημα 2 σε 1 Roller brush και σφουγγαρίστρα, με τη δυνατότητα προσθήκης σαπουνιού θα ελαχιστοποιήσει το χρόνο που θα αφιερώσεις στην γενική καθαριότητα πριν στρώσεις τα χαλιά σου, αφού συνδυάζει ταυτόχρονο σκούπισμα και σφουγγάρισμα!

Επειδή όμως σε νοιάζει και το μετά, σου έχουμε τον τρόπο να διατηρήσεις καθαρό ένα στρωμένο με χαλιά σπίτι καθ’όλη τη διάρκεια του χειμώνα.
enter image description here Τα χαλιά μας, λόγω της χρήσης τους – πατάμε πάνω σε αυτά συνήθως με τα παπούτσια μας και είναι συνεχώς εκτεθειμένα στη σκόνη, αλλά και λόγω του υλικού τους, ειδικά των χαλιών που έχουν μακριές ίνες και οι φλοκάτες - είναι αναπόφευκτα από τα πιο επιβαρυμένα αντικείμενα του σπιτιού μας. Μέσα στις ίνες μαζεύεται σκόνη και χώμα από τα παπούτσια μας, και αναπτύσσονται ακάρεα και βακτήρια. Το γεγονός ότι η σκόνη είναι αόρατη έχει ως αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε εγκαίρως την ποσότητα που έχει συσσωρευτεί στα χαλιά μας. Έτσι, αν δεν καθαρίζουμε συχνά με την ηλεκτρική σκούπα, ακόμα και όταν φαινομενικά τα χαλιά είναι καθαρά, η σκόνη αυξάνεται και εισχωρεί βαθιά στο πέλος τους. Με το πέρασμα του χρόνου παγιδεύεται εκεί και αυτό κάνει δύσκολο τον βαθύ καθαρισμό τους. Η συσσωρευμένη σκόνη επιβαρύνει την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας και μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και αναπνευστικά προβλήματα σε ανθρώπους που υποφέρουν από αλλεργίες. Ένα χαλί με σκόνη, ειδικά σε συνδυασμό με υγρασία ή αόρατους λεκέδες, μπορεί να γίνει εστία μικροβίων. Η δυσοσμία είναι μια ακόμα δυσάρεστη συνέπεια, που μπορεί να προκληθεί από τη συσσωρευμένη σκόνη και την έλλειψη καθαρισμού σε βάθος. Και, φυσικά, η σκόνη από κάποιο σημείο και μετά κάνει τα χαλιά μας να φαίνονται βρώμικα, θαμπά και αποχρωματισμένα.

Επειδή, λοιπόν, δεν θέλεις να κάνεις εκπτώσεις στην καθαριότητα των επιφανειών αλλά και την υγιεινή ατμόσφαιρα του σπιτιού σου, ο απόλυτος βοηθός, το πέλμα Power 180° με φωτισμό LED και δυνατότητα κλίσης 180° έχει ιδιαίτερη επιτυχία στα χαλιά προστατεύοντας το πέλος τους, προσφέρει απίστευτη ευελιξία στο καθάρισμα, κινείται άνετα ανάμεσα στα έπιπλα, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία ενώ ο φωτισμός LED σας υποδεικνύει τα σημεία που δεν πρέπει να παραλείψετε κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος!
enter image description here Αφού τώρα το σπίτι σου «γυαλίζει» από καθαριότητα μπορείς να στρώσεις τα χαλιά σου και να απολαύσεις τον χειμώνα που έρχεται!