23 / 03 / 2022

Πλυντήριο - στεγνωτήριο Inventor! Η επανάσταση στα καθαρά και στεγνά ρούχα!

Πλυντήριο - στεγνωτήριο Inventor! Η επανάσταση στα καθαρά και στεγνά ρούχα!

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου είναι σχεδόν εδώ και (ελπίζουμε να) συνοδευτεί και από τις πρώτες υψηλές θερμοκρασίες! Ευκαιρία για βόλτες, ξεκούραση ή την πρώτη ανοιξιάτικη εξόρμηση εκτός Αθηνών; Ότι κι αν επιλέξεις να κάνεις το πλυντήριο-στεγνωτήριο φροντίζει για τον ελεύθερό σου χρόνο για να κάνεις αυτά που πραγματικά σε ευχαριστούν, αυθόρμητα και ευέλικτα!

enter image description here

2 σε 1!

Επειδή η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις τα ρούχα να στεγνώσουν, το πλυντήριο-στεγνωτήριο Inventor είναι η σούπερ συσκευή που λείπει από το σπίτι σου για να τα απλοποιήσει όλα! Η λειτουργία πλύσης προσφέρει απόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα στα ρούχα σου, ενώ η λειτουργία στεγνώματος τα στεγνώνει απαλά και μάλιστα μέσα σε μόνο 1 ώρα, για να έχεις περισσότερο χρόνο να προβάρετε με τον μικρό το ποίημα για την σχολική γιορτή!
enter image description here

3 τύποι!

Για να μπορείς να έχεις καθαρά και στεγνά όλα τα ρούχα της οικογένειας για το γεμάτο τριήμερο που έρχεται, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάλογα με το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις! Με την επιλογή Extra Dry, έχεις πλήρως στεγνά ρούχα για να μπορείς να ντυθείς αμέσως, με το Normal Dry πετυχαίνεις ένα κανονικής έντασης στέγνωμα ενώ με το Gentle Dry, τα ρούχα σου διατηρούν την απαιτούμενη υγρασία για εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα στο πουκάμισο του παιδιού για την παρέλαση! enter image description here

0 μικρόβια!

Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η υγιεινή στα ρούχα που φοράει ολόκληρη η οικογένειά σου, γι’ αυτό τις Λειτουργίες Αποστείρωσης και Hygiene Pro θα τις αγαπήσεις πραγματικά! Διώχνουν μικροοργανισμούς και αλλεργιογόνα εισχωρώντας στην καρδιά των ρούχων σου προσφέροντας ισχυρή αντιβακτηριακή προστασία, για να νιώθεις όμορφα μέσα σε αυτά όπου κι αν βρίσκεσαι!
enter image description here

100% αξιόπιστη λειτουργία!

Μπορείς να βασιστείς στο BLDC Inverter Μοτέρ του πλυντηρίου σου γιατί είναι η απόλυτη εγγύηση ότι ανά πάσα στιγμή θα έχεις κορυφαία απόδοση τόσο στο πλύσιμο όσο και στο στέγνωμα των ρούχων σου. Κι αν τελευταία στιγμή κανόνισες ταξιδάκι για το τριήμερο και τα ρούχα σου χρειάζονται φρεσκάρισμα, μπορείς να βάλεις την συσκευή να λειτουργήσει το βράδυ χωρίς σκέψη, αφού το BLDC μοτέρ προσφέρει χαμηλότερη στάθμη θορύβου από τα συμβατικά. Η μικρότερη κατανάλωσή του δε, θα σου εξοικονομήσει και χρήματα για να τα ξοδέψεις στην εκδρομή και όχι στο λογαριασμό του ρεύματος!

Προετοιμάσου κατάλληλα με το πλυντήριο-στεγνωτήριο Inventor και απόλαυσε το τριήμερο ότι κι αν κάνεις!