31 / 10 / 2021

Πλυντήριο-Στεγνωτήριο: Για να περάσουν αυτοί καλά και εσείς…καλύτερα!

Πλυντήριο-Στεγνωτήριο: Για να περάσουν αυτοί καλά και εσείς…καλύτερα!

enter image description here Η ημερομηνία για τον εορτασμό του Halloween ήρθε και όλες οι μαμάδες προετοιμάζονται για το απόλυτο party που σχεδιάζουν για τα παιδιά τους. Στα πλαίσια αυτής της προετοιμασίας φυσικά μπαίνει και η επιλογή της στολής, που συνήθως γίνεται τελευταία στιγμή και πρέπει να είναι έτοιμη φρεσκοπλυμμένη και στεγνή για να είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε οικογενειακώς!
enter image description here Σκέψου επίσης μία συνηθισμένη ημέρα της καθημερινότητάς σου. Τι κάνεις; Ξυπνάς χαράματα και αρχίζεις να τρέχεις για να προλάβεις τη δουλειά και τις υποχρεώσεις. Το απογευματάκι – που ιδανικά θα μπορούσες να ξεκουραστείς - γυρνάς σε ένα σπίτι που θέλει τη φροντίδα σου και που, εκτός όλων των άλλων, πρέπει να βάλεις πλυντήριο και μετά στεγνωτήριο ή άπλωμα για να έχεις καθαρά και στεγνά ρούχα, το νωρίτερο την επόμενη ημέρα εάν πρόκειται για καλοκαιρινούς μήνες ή μετά από αρκετές μέρες μέσα στο χειμώνα…
enter image description here

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο Inventor είναι η λύση για πεντακάθαρα και άμεσα στεγνά ρούχα τόσο για την έντονη καθημερινότητά σου όσο και για τις ειδικές περιστάσεις που θέλεις να δώσεις το παρόν! Θα σου λύσει τα χέρια και θα έχεις ρούχα έτοιμα για σίδερο ή για άμεση αποθήκευση σε ντουλάπες και συρτάρια.

Σε γενικές γραμμές τα πλεονεκτήματα ενός πλυντηρίου/στεγνωτηρίου είναι τα εξής:
1) Η απόδοση πλύσης είναι ισοδύναμη με εκείνη ενός αυτόνομου πλυντηρίου και το ίδιο ισχύει και για τη λειτουργία του στεγνωτηρίου. Κατά συνέπεια, δεν κάνεις καμία έκπτωση στην κάλυψη των αναγκών σου, αγοράζοντας δύο συσκευές σε μία.
2) Καταλαμβάνει το μισό χώρο συγκριτικά με δύο αυτόνομες συσκευές. Άρα, αν υπάρχει πρόβλημα χώρου, η αγορά ενός πλυντηρίου/στεγνωτηρίου, είναι αναγκαία και ενδεδειγμένη.
3) Πλένει και στεγνώνει τα ρούχα σου, χωρίς να χρειαστεί να παρέμβεις. Απλά τα βρίσκεις καθαρά και στεγνά στο τέλος της λειτουργίας του.
4) Τον χειμώνα, επίσης, τα ρούχα στεγνώνουν πιο δύσκολα σε εξωτερικό χώρο, ενώ υπάρχει και το πρόβλημα της αιθαλομίχλης από την καύση ξύλων για θέρμανση. Σίγουρα δεν θες τα φρεσκοπλυμένα σου να λερώνονται ή να μυρίζουν «τζάκι».
5) Είναι συμφέρον για την τσέπη σου, γιατί κοστίζει πολύ λιγότερο από το να επιλέξεις να πάρεις δύο ξεχωριστές συσκευές.

Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Inventor- Ο συνδυασμός με προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που θα αλλάξει τη ζωή σου στο σπίτι!

enter image description here

Προστάτευσε τους αγαπημένους σας αλλά και τα αγαπημένα τους ρούχα!

Γιατί η Λειτουργία Αποστείρωσης φροντίζει να απομακρύνει μικροοργανισμούς, μικρόβια & αλλεργιογόνα που εισχωρούν βαθιά στις ίνες των βαμβακερών και λινών σου ρούχων πλένοντάς τα σε θερμοκρασία 70oC. Επιλέγοντας τη Λειτουργία Αποστείρωσης το πλυντήριο αυξάνει απότομα τη θερμοκρασία, διατηρώντας την υψηλή για 30 συνεχόμενα λεπτά και εξασφαλίζοντας την εξάλειψη των ανεπιθύμητων και βλαβερών μικροοργανισμών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της! enter image description here

3 Τύποι Στεγνώματος Ρούχων, ανάλογα με την περίσταση!

Επιλέξτε το πρόγραμμα στεγνώματος που ταιριάζει κάθε φορά στις ανάγκες σου! Το στεγνωτήριο Inventor σου προσφέρει τρεις τύπους στεγνώματος ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Με την επιλογή Extra Dry, τα ρούχα σου στεγνώνουν πλήρως και είναι έτοιμα να φορεθούν μόλις βγουν από τη συσκευή, με το Normal Dry που είναι κατάλληλο για τα περισσότερα ρούχα, πετυχαίνεις ένα κανονικής έντασης στέγνωμα, ενώ επιλέγοντας Gentle Dry, τα ρούχα σου διατηρούν την απαιτούμενη υγρασία για ακόμη πιο εύκολο σιδέρωμα!
enter image description here

Για να δεις την διαφορά στο λογαριασμό του ρεύματος αλλά και στην ησυχία!

Το BLDC Inverter Μοτέρ εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το πλυντήριό σου, προσφέροντας κορυφαία απόδοση και εξασφαλίζoντας αξιόπιστη λειτουργία. Σε σύγκριση με τα συμβατικά μοτέρ προσφέρει χαμηλότερη στάθμη θορύβου, ενώ συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων.
enter image description here

Για ρούχα πραγματικά καθαρά!

Η λειτουργία Hygiene Pro έχει τριπλή δράση που φροντίζει για σένα αφού καθαρίζει τον κάδο, προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία χάρη στα εξελιγμένης τεχνολογίας λάστιχα πόρτας που αποτρέπουν τη συγκέντρωση βακτηριδίων και απομακρύνει τα υπολείμματα απορρυπαντικού και τις βρωμιές ψεκάζοντας νερό με πίεση. Με τη λειτουργία Hygiene Pro, ο αυτοκαθαρισμός του κάδου ενεργοποιείται αυτόματα κατά τη διάρκεια της πλύσης, εξασφαλίζοντας την καθαρότητα του πλυντηρίου σου και προσφέροντας παράλληλα καθαρά ρούχα με κάθε πλύση.
enter image description here

Έτοιμα, στεγνά ρούχα σε χρόνο dt!

Απόλαυσε μοναδική εμπειρία πλύσης και πάρε καθαρά και στεγνά ρούχα μόλις σε 60’, χάρη στο πρόγραμμα Πλύση & Στέγνωμα σε 1 ώρα, για να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο πάρτυ και όχι πάνω από την απλώστρα!

Με άλλα λόγια, εάν θέλεις πλυντήριο αλλά θέλεις και στεγνωτήριο, γιατί να μην αγοράσεις 2 σε 1; Επίσης, εάν σκεφτείς ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και με κάθε ιδιότητά του μεμονωμένα, αμέσως αποδεσμεύεσαι από το γεγονός ότι είναι δύο συσκευές σε μία. Εάν δε, ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και κάθε λεπτό που μπορείς να κερδίσεις είναι για εσένα πολύτιμο, η λύση του πλυντηρίου/στεγνωτηρίου είναι μονόδρομος!