29 / 07 / 2022

Πες μας τι τύπος είσαι για να σου πούμε τι κλιματιστικό θα πάρεις!

Πες μας τι τύπος είσαι για να σου πούμε τι κλιματιστικό θα πάρεις!

Στην Inventor δεν κάνουμε διακρίσεις! Θεωρούμε πως όλοι αξίζουν να έχουν το ιδανικό κλιματιστικό με βάση τις ανάγκες και την προσωπικότητά τους. Γι΄αυτό, αν στα παρακάτω προφίλ εντοπίσεις κάποιες έντονες ομοιότητες με τον εαυτό σου, ξέρεις ότι έχουμε βρει το τέλειο κλιματιστικό για σένα.

Η παστρικοθοδώρα

enter image description here Περιμένεις πώς και πώς να πάρεις καλοκαιρινή άδεια για να έχεις χρόνο να καθαρίσεις εξονυχιστικά όλο το σπίτι; Αναρωτήθηκες πολλές φορές γιατί οι κανόνες προστασίας από τον covid-19 δεν είχαν εφαρμοστεί και πιο παλιά; Νιώθεις μια έντονη ταύτιση με την Μόνικα από τα Φιλαράκια; Η χλωρίνη είναι το αγαπημένο σου καθαριστικό;

Αν απάντησες ναι σε όλα αυτά, μάλλον δεν χρειάζεται να σου μιλήσουμε για την τεχνολογία UVC, ξέρεις ήδη περί τίνος πρόκειται. Ότι εξουδετερώνει μικρόβια και βακτήρια από το περιβάλλον του σπιτιού σου χάρη στην υπεριώδη ακτινοβολία τύπου C κυμάτων 265-275nm για να αναπνέεις μια πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα. Αυτό που ίσως να μην ξέρεις, είναι ότι το κλιματιστικό Neo έχει αυτή τη λειτουργία για να σου εξασφαλίσει όχι μόνο δροσιά την ώρα που κάνεις την γενική αλλά και την υγιεινή προστασία που χρειάζεσαι για να νιώθεις ασφάλεια και να αναπνέεις πραγματικά ελεύθερα!

Ο σπάγκος

enter image description here Από παιδί έκανες τις αποταμιεύσεις σου και είχες πάντα χρήματα στην άκρη αντί να τα ξοδεύεις αλόγιστα σε παγωτά και παιχνίδια. Το «1+1» είναι οι αγαπημένοι σου αριθμοί και πάντα κοιτάς τις προσφορές στο σουπερμάρκετ. Δεν αφήνεις ποτέ φώτα αναμμένα σε δωμάτια του σπιτιού που δεν είσαι, ενώ αν μπορείς να βρεις το δρόμο σου χωρίς να το ανάψεις καθόλου, το προτιμάς. Πιέζεις το σωληνάριο της οδοντόκρεμας μέχρι να βγει κάθε υποψία περιεχομένου, ενώ ποτέ δεν πετάς το μπουκάλι του σαμπουάν αν δεν προσθέσεις στην ποσότητα που έχει μείνει μπόλικο νερό.

Αν η απόσβεση και η οικονομία είναι από τις αγαπημένες σου λέξεις, τότε δεν έχεις παρά να βάλεις το κλιματιστικό King Plus στη ζωή σου. Γιατί πραγματικά θα σε αποζημιώσει! Έχει την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ σε όλες τις κλιματικές ζώνες, που σημαίνει ότι είναι το πιο οικονομικό και το πιο αποδοτικό κλιματιστικό που μπορείς να επιλέξεις, ανεξάρτητα από το εάν το χρησιμοποιείς για τη θέρμανση ή την ψύξη, αφού δεν «ζορίζεται» σε καμία περίπτωση, όσο δύσκολες και να είναι οι συνθήκες έξω. Και έχει και λειτουργίες wi-fi και αισθητήρα κίνησης που προσαρμόζουν την απόδοση, για να σου εξασφαλίζει κάθε φορά το μεγαλύτερο όφελος για την τσέπη σου!

Ο tech freak

enter image description here Στο άκουσμα κάποιας καινούργιας τεχνολογίας που βγήκε στην αγορά πραγματικά κάτι σκιρτά μέσα σου. Σου αρέσει να μαθαίνεις και να φτιάχνεις πράγματα. Από παιδί χαλούσες τα παιχνίδια σου για να τα ξαναφτιάξεις μόνος σου. Είσαι IT ή πάντα ήθελες να γίνεις και καταπιέζεις την κλίση σου παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή μέχρι αργά το βράδυ. Οι γονείς σου έρχονται σε σένα για να τους ρυθμίσεις την σειρά των καναλιών στην τηλεόραση και να τους δείξεις πώς να κατεβάσουν εφαρμογές στο κινητό.

Δεν μπορεί λοιπόν το δικό σου κλιματιστικό να μην έχει wi-fi. Ευτυχώς υπάρχει το Legend, το κλιματιστικό που θα σε εντυπωσιάσει με τις «απομακρυσμένες» του ικανότητες, αφού μέσω της εφαρμογής Inventor Control, που θα κατεβάσεις δωρεάν στο σίγουρα τελευταίας τεχνολογίας smartphone σου, έχει τρομερές δυνατότητες. Μπορείς να δημιουργείς εξατομικευμένα σενάρια ανάλογα με τον καιρό και τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Μπορείς επίσης να ρυθμίζεις όλες τις συσκευές Inventor που έχεις στο σπίτι από το κινητό σου, επιλέγοντας παραδείγματος χάριν όταν απενεργοποιείται το κλιματιστικό που βρίσκεται στο καθιστικό σου, να ενεργοποιείται αυτό που βρίσκεται στο υπνοδωμάτιό σου. Η εφαρμογή είναι δε συνδεδεμένη με Google Assistant και Amazon Alexa για να ρυθμίζεις εύκολα και γρήγορα το κλιματιστικό μόνο με τον ήχο της φωνής σου!

Η διακοσμήτρια

enter image description here Έχεις τουλάχιστον 27 βιβλία για το φενγκ σούι και πώς αυτό επιτυγχάνεται μέσα στο σπίτι και έχεις τοποθετήσει όλα τα έπιπλα βάσει αυτού. Διαπληκτίστηκες με την σπιτονοικοκυρά σου γιατί γκρέμισες έναν τοίχο που δεν άφηνε τις σωστές «αύρες» να περάσουν, ενώ ποτέ δεν θα έβαζες γλάστρα μπροστά στο παράθυρο. Η διακόσμηση του σπιτιού σου είναι η αγαπημένη σου ασχολία, ενώ για να βρεις την κατάλληλη κουρτίνα για το μπάνιο ξόδεψες ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ντουλάπα σου είναι οργανωμένη χρωματικά, βάσει υφάσματος, πλέξης και χρονολογίας απόκτησης του ρούχου και το feed στο Instagram σου γεμάτο με σελίδες «φτιάξτο μόνος σου».

Η απόλυτη πινελιά στον χώρο σου δεν θα είναι άλλη από το κλιματιστικό Dark. Ο συνδυασμός του μαύρου χρώματος με τον υψηλής ποιότητας καθρέφτη, χαρακτηριστικά που επιτάσσουν οι τελευταίες τάσεις στη σύγχρονη διακοσμητική, θα μεταμορφώσουν τον χώρο σου σε σημείο αναφοράς μοντέρνου design και πολυτέλειας και θα ταιριάξουν απόλυτα με την υψηλή αισθητική που με τόσο κόπο έχεις εφαρμόσει σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου.

Ο καναπεδάτος

enter image description here Ανυπομονείς να γυρίσεις από τη δουλειά για να απολαύσεις την ασφάλεια και την ξεκούραση του σπιτιού σου; Το πιο ακριβό έπιπλο που έχεις στο σπίτι δεν είναι άλλο από τον καναπέ σου; Απολαμβάνεις την παρέα των φίλων σου πιο πολύ όταν μαζευόσαστε στο σπίτι σου; Η περίοδος της πανδημίας ήταν μια ευκαιρία να μείνεις στο σπίτι, ενώ περνάς την άδειά σου βλέποντας όσες περισσότερες σειρές γίνεται; Η ζέστη φυσικά και απαιτεί την παραμονή στο σπίτι απολαμβάνοντας την δροσιά από το κλιματιστικό σου, ενώ σε θερμοκρασίες άνω των 25 βαθμών προσπαθείς να παραμείνεις όσο πιο ακίνητος γίνεται για να μην ιδρώσεις.

Εάν ναι, το Comfort κλιματιστικό της Inventor κάνει αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά του. Φροντίζει τα πάντα για σένα για να έχεις την άνεσή σου κάθε στιγμή της ημέρας με τον υψηλής νοημοσύνης Αισθητήρα Κίνησης που διαθέτει. Προσαρμόζεται λοιπόν κάθε φορά που βρίσκεσαι στο χώρο βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά ή όταν φεύγεις από αυτόν για να φέρεις τα πατατάκια από το ντουλάπι της κουζίνας, για να αποδώσει την κατάλληλη δροσιά αλλά και να ρυθμίσει την κατεύθυνση της ροής του αέρα ανάλογα με την θέση σου.

Η οικολόγος

enter image description here Αγαπάς να φτιάχνεις ορφανά τα γεμιστά και πρωτότυπες vegan συνταγές. Πίνεις κάθε πρωί ένα smoothie από γάλα αμυγδάλου, goji berry και σπόρους chia. Η βόλτα για ψώνια περιλαμβάνει μια πολύωρη στάση στον μανάβη και παίρνεις το ποδήλατό σου στη δουλειά ακόμη και αν είναι 15 χιλιόμετρα μακριά. Αποφορτίζεσαι κάνοντας yoga και διαλογισμό καθημερινά ενώ επισκέπτεσαι κάθε χρόνο την Ανάφη για διακοπές. Είσαι δυναμικό μέλος συλλόγου αναδάσωσης και προστασίας της ελληνικής χλωρίδας και πανίδας. Τα έντομα που βρίσκεις στο σπίτι τα οδηγείς με πολύ κόπο προς το εξωτερικό περιβάλλον ενώ πού και πού τα Σαββατοκύριακα ταΐζεις τα περιστέρια στο Σύνταγμα.

Ο οικολογικός χαρακτήρας του κλιματιστικού Corona είναι ο σύμμαχός στην προστασία του περιβάλλοντος φροντίζοντας για το μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα χάρη στην υψηλή ενεργειακή του κλάση αλλά και στη λειτουργία Hotel Menu, που σου επιτρέπει να εξοικονομήσεις ενέργεια που αγγίζει το 40%. Παράλληλα, το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 με 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις αποδόσεις του κλιματιστικού σου αλλά και να συμβάλει δραστικά στη προστασία του πλανήτη. Δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης εγκλωβίζοντας μικρότερα ποσά θερμότητας (GWP= 675) και μπορεί εύκολα να επαναχρησιμοποιηθεί και να ανακυκλωθεί.

Για όλους υπάρχει κάποιο εκεί έξω που τον συμπληρώνει απόλυτα!
Όποιος κι αν είναι ο τύπος σου, να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει το κατάλληλο κλιματιστικό Inventor για εσένα! Επίλεξε αυτό που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σου από την μεγάλη γκάμα των κλιματιστικών Inventor και απόλαυσε το σπίτι σου και τη ζωή σου όπως ακριβώς ταιριάζει στον τύπο σου!