28 / 03 / 2024

Πες αντίο στα ενοχλητικά συμπτώματα των αλλεργιών κι απόλαυσε την άνοιξη! Οι συσκευές Inventor θα σε κάνουν να ξεγνοιάσεις!

Πες αντίο στα ενοχλητικά συμπτώματα των αλλεργιών κι απόλαυσε την άνοιξη! Οι συσκευές Inventor θα σε κάνουν να ξεγνοιάσεις!

Αχ… τι υπέροχη εποχή η άνοιξη! Ο καιρός ανοίγει, τα λουλούδια ανθίζουν, κάνουμε περισσότερες βόλτες κι εσύ σκέφτεσαι πως το απόγευμα που θα φύγεις από τη δουλειά, ο ήλιος θα είναι ακόμη εκεί έξω! Κι εκείνη την ώρα που τα σκέφτεσαι αυτά σε διακόπτουν τα τρία απανωτά «αψού» του συναδέλφου δίπλα σου ο οποίος υποφέρει από αλλεργία λόγω της γύρης. Ή ακόμη χειρότερα, μπορεί να είσαι εσύ αυτός που υποφέρει και δεν τολμά να πάει μια βόλτα γιατί η μύτη και τα ματιά του θα αρχίσουν να τρέχουν ασταμάτητα, ο λαιμός του θα κλείσει και το φτέρνισμα δε θα σταματά. Αν ανήκεις στο μεγάλο μερίδιο των ανθρώπων που η άνοιξη τους ταλαιπωρεί ξέρουμε ότι πιθανότατα δεν αποφεύγεις απλά τις βόλτες, αλλά και να ανοίξεις τα παράθυρα στο σπίτι για να αεριστεί, γιατί ούτε εκεί ξεφεύγεις από τη γύρη. Λίγο η πετσέτα που ήταν απλωμένη έξω και μετά σκούπισες το πρόσωπό σου, λίγο η σκόνη που έκατσε στα ρούχα κι εσύ την ανέπνευσες… και το μαρτύριο ξεκινά.

Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείσαι με αλλεργίες, τουλάχιστον όταν είσαι σπίτι! Ειδικά όταν μιλάμε για τον αέρα που αναπνέουμε κι είναι τόσο σημαντικός για την υγεία μας, δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις! Στην Inventor το ξέρουμε αυτό γι’ αυτό βασικό μας μέλημα είναι να παρέχουμε προϊόντα που εξασφαλίζουν ένα άριστο περιβάλλον στο σπίτι για να το απολαμβάνεις με άνεση!
enter image description here

Αποχαιρέτα τα αλλεργιογόνα με έναν καθαριστή αέρα Inventor!

Με έναν καθαριστή αέρα Inventor εξασφαλίζεις καθαρό κι υγιεινό αέρα στο σπίτι! Και δεν είναι ότι θα σε βοηθήσει μόνο αν έχεις αλλεργία στη γύρη και τη σκόνη, αλλά θα καθαρίσει την ατμόσφαιρα και θα σε ανακουφίσει κι αν σε ενοχλεί ο καπνός από τσιγάρο, αν θες να προφυλαχτείς από μικρόβια και ιούς, ή αν σε ενοχλούν οι τρίχες του γλυκού κατοικίδιού σου. enter image description here Τα δραστικά φίλτρα HEPA H11 και H13 των καθαριστών αέρα Inventor με δυνατότητα κατακράτησης του 97,5% και 99,97% των σωματιδίων αντίστοιχα, εγγυώνται άριστη ποιότητα αέρα στον χώρο, ενώ ο Ιονιστής παράγει ιόντα εξαλείφοντας μυρωδιές, σκόνη και καπνό. Τα 6 στάδια καθαρισμού αέρα προστατεύουν αποτελεσματικά από αλλεργιογόνα, σκόνη, γύρη, ανεπιθύμητες οσμές και βακτήρια κι έχουν τη δυνατότητα να συγκρατούν έως και 99,97% των σωματιδίων μεγέθους έως 0,3 μικρόμετρα. Επιπλέον, οι καθαριστές αέρα Inventor διαθέτουν αισθητήρες PM2.5 και φωτός για να ελέγχουν διαρκώς την ποιότητα του αέρα στον χώρο, προκειμένου να εντοπίσουν μούχλα, ανεπιθύμητες οσμές και αιωρούμενα σωματίδια. Συλλέγουν την απαραίτητη πληροφορία για την ποιότητα του αέρα και ενεργοποιώντας την αυτόματη λειτουργία, η συσκευή προσαρμόζει τη λειτουργία της με σκοπό να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες του χώρου! Έτσι, εξασφαλίζει καθαρό αέρα, ξεγνοιασιά από τη χρήση της συσκευής, καθώς κι εξοικονόμηση ενέργειας μια και αποφεύγεται η άσκοπη χρήση της. Τα περίμενες όλα αυτά από έναν “απλό” καθαριστή αέρα;

Δημιούργησε άριστη ατμόσφαιρα με έναν αφυγραντήρα και αυτόνομο καθαριστή αέρα Inventor!

enter image description here Ένας αφυγραντήρας δε φροντίζει απλά για τα σωστά επίπεδα υγρασίας στον χώρο σου, την ενίσχυση της θέρμανσης και κατ’ επέκταση τη φροντίδα του σπιτιού σου, αλλά δημιουργεί κι ένα υγιεινό, καθαρό περιβάλλον στο σπίτι. Ειδικά μάλιστα οι αφυγραντήρες και αυτόνομοι καθαριστές αέρα Stardust και Atmosphere XL, με το πάτημα ενός κουμπιού, μετατρέπονται σε αυτόνομους καθαριστές αέρα και εγγυώνται ένα πιο υγιεινό περιβάλλον χωρίς βλαβερά σωματίδια, μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης αλλεργιών και ασθενειών!

Χάρη στο φίλτρο αποστείρωσης HEPA H11, αλλά και τον αισθητήρα PM2.5 που εντοπίζει ακόμη και τα σωματίδια που δε φαίνονται με γυμνό μάτι, αναπνέεις καθαρό αέρα, ενώ σε ενημερώνουν πάντα για την ποιότητα του αέρα!

Και τα κλιματιστικά Inventor σου φτιάχνουν τον αέρα!

enter image description here Το κλιματιστικό σου δεν προορίζεται μόνο για να σε δροσίζει ή να σε ζεσταίνει αλλά δημιουργεί και την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι, αρκεί να διαθέτει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά! Όπως τα κλιματιστικά Inventor που εκτός από τέλεια θερμοκρασία φροντίζουν για τη καθαρότητα του αέρα που αναπνέεις. Πώς; Χάρη σε λειτουργίες όπως είναι η Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C που εξουδετερώνει μικροοργανισμούς και απομακρύνει αποτελεσματικά ιούς, ο Ιονιστής που απομακρύνει βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια, η Λειτουργία Αποστείρωσης στους 56°C που αποστειρώνει το κλιματιστικό σου, η τεχνολογία του Ηλεκτροστατικού Φίλτρου Αποστείρωσης IFD και του εξελιγμένου αισθητήρα ποιότητας αέρα PM2.5 που σου προσφέρουν κλιματιστικό και καθαριστή αέρα σε μία συσκευή! 

Με την Inventor μπορείς να απολαμβάνεις τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι, χάρη σε προϊόντα που σου χαρίζουν απόλυτη άνεση και βελτιώνουν τον αέρα που αναπνέεις! Επίλεξε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και το σπίτι σου σου κι εξασφάλισε άριστες συνθήκες για εσένα και τους αγαπημένους σου!