Το εξοχικό είναι η πιο ασφαλής και δοκιμασμένη επιλογή για να περάσεις όμορφα το καλοκαίρι σου! Ειδικά φέτος λόγω των συνθηκών είναι πολύ πιθανό να προτιμήσεις να περάσεις τις διακοπές στο εξοχικό σου. Αν λοιπόν έχεις κι εσύ αυτή την εναλλακτική και θες να απολαύσεις ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι χωρίς όμως να θυσιάσεις τίποτα από την δροσιά του σπιτιού σου, τα φορητά κλιματιστικά Inventor πάνε «πακέτο» με τις διακοπές σου!
enter image description here

Μικρό μέγεθος, μεγάλη οικονομία!

Το φορητό κλιματιστικό είναι το βολικά μικρό και εύκολα μεταφερόμενο μέσο ψύξης που χρειάζεσαι, ενώ η εγκατάστασή του δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει, αφού το ειδικά σχεδιασμένο kit παραθύρου εφαρμόζει τέλεια σε κάθε παράθυρο, μειώνοντας δραστικά τις απώλειες. Έτσι εξοικονομείς και χρόνο στην τοποθέτηση και χρήματα στην κατανάλωση! Η ενεργειακή του κλάση, το inverter μοτέρ και η απόδοση του θα καλύψουν αποτελεσματικά όλους του ενιαίους χώρους, κάνοντας ακόμη περισσότερη οικονομία στο ρεύμα, κρατώντας χαμηλά τα επίπεδα θορύβου, για να μην μπει τίποτα ανάμεσα σε εσένα και τις ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους σου, ενώ οι ανεβασμένες του επιδόσεις θα σε κρατήσουν δροσερό, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες έξω!
enter image description here

Προτεραιότητά του, η ξεκούρασή σου!

Για να απολαύσεις την μεσημεριανή σου σιέστα, όπως άλλωστε επιβάλλεται το καλοκαίρι, το φορητό κλιματιστικό σου χαρίζει την δροσιά που θες με χαμηλή στάθμη θορύβου. Έτσι εξασφαλίζεις την ψύξη που θες στο χώρο, για να κοιμηθείς ή να διαβάσεις ένα βιβλίο ξαπλωμένος στον καναπέ. Και δεν χρειάζεται να σηκωθείς ούτε λεπτό αν δεν το θες γιατί έχει και τηλεχειριστήριο που ενσωματώνει όλα τα πλήκτρα που χρειάζεσαι για κάθε αλλαγή, για να κάνεις όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις με την άνεσή σου! Το κλιματιστικό σου μπαίνει σε λειτουργία SLEEP, για να σου προσφέρει τις υπηρεσίες του όσο κοιμάσαι, διατηρώντας μία σταθερή θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.
enter image description here

Έχει ευέλικτο ωράριο!

Ο χρονοδιακόπτης 24 ωρών προσαρμόζεται στο πρόγραμμά σου, ξέρεις αυτό με τα μπάνια στη θάλασσα, τον καφέ με φίλους και τα οικογενειακά τραπέζια, για να σε περιμένει μια «όαση δροσιάς» επιστρέφοντας στο σπίτι. Έτσι εξοικονομείς ακόμη περισσότερη ενέργεια, αφού δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις το κλιματιστικό σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και μεγάλη ένταση για να δροσίσεις άμεσα το σπίτι.

Τα φορητά κλιματιστικά Inventor θα πρέπει να βρουν την θέση τους ανάμεσα στις καλοκαιρινές σου αποσκευές, για να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και να χαρίσουν την δροσιά που χρειάζεται το εξοχικό σου. Για να απολαύσεις κάθε στιγμή των διακοπών σου!