21 / 07 / 2023

Όση ζέστη κι αν έχει έξω, εσύ μπορείς να έχεις τέλεια δροσιά όλη μέρα!

Όση ζέστη κι αν έχει έξω, εσύ μπορείς να έχεις τέλεια δροσιά όλη μέρα!

Το τελευταίο διάστημα, η θερμοκρασία δεν σταματά να ανεβαίνει κι απ’ ό,τι φαίνεται ο Ιούλιος θα μας αποχαιρετήσει με καύσωνα! Οι ακραίες θερμοκρασίες δεν είναι ευχάριστες για κανέναν, ακόμη και για όσους αντέχουν τη ζέστη! Οι τόσο υψηλές θερμοκρασίες είναι μάλιστα επικίνδυνες για την υγεία μας, ιδιαίτερα για μεγάλους ανθρώπους, ή για όσους έχουν θέματα υγείας, γι’ αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι όσο γίνεται να προσέχουμε και να βρισκόμαστε σε δροσερό περιβάλλον.

Ωραίο το δροσερό περιβάλλον θα σκεφτείς… χωρίς κλιματιστικό γίνεται; Η αλήθεια είναι ότι με τόση ζέστη, η μόνη λύση για να έχεις την κατάλληλη θερμοκρασία στο σπίτι είναι το κλιματιστικό. Και με τα έξοδα που έχει πλέον κάθε σπίτι, δεν είναι λίγοι αυτοί που αποφεύγουν να ανοίξουν το κλιματιστικό τους για λόγους οικονομίας. Και είναι κρίμα γιατί η κατάλληλη θερμοκρασία στο σπίτι δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναγκαία για την υγεία και την ψυχολογία μας. Ένα κλιματιστικό χωρίς τα κατάλληλα χαρακτηριστικά, παλιάς τεχνολογίας, όντως καταναλώνει αρκετό ρεύμα.

Με ένα κλιματιστικό Inventor όμως, δεν θα είχες την ίδια ανησυχία!

enter image description here

Γιατί τα κλιματιστικά Inventor, χάρη στην τεχνολογική τους υπεροχή και τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, σου δίνουν τη δυνατότητα να τα έχεις σε λειτουργία όλη μέρα, απολαμβάνοντας τέλεια θερμοκρασία. Ακόμη κι αν λείπεις από το σπίτι.

Εκτός από τον σύγχρονο σχεδιασμό τους που εξασφαλίζει άριστες επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, χάρη σε χαρακτηριστικά όπως είναι η υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ και το Inverter Μοτέρ, διαθέτουν και επιπλέον λειτουργίες για ακόμη περισσότερη οικονομία. Σκοπός άλλωστε είναι να ζεις σε ένα ωραίο περιβάλλον στο σπίτι, απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τις δραστηριότητες που θέλετε, χωρίς μια μόνιμη έγνοια για τους λογαριασμούς. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείς συσκευές που αποσκοπούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, δεν κάνεις απλά οικονομία, αλλά φροντίζεις λίγο και για το περιβάλλον που κι αυτό με τον τρόπο του μας καλεί να το σκεφτούμε λίγο.

Ποιες όμως είναι αυτές οι λειτουργίες που μας «καταλαβαίνουν» και μας βοηθούν να εξοικονομήσουμε ενέργεια;

enter image description here
Ο Αισθητήρας Eco Senso της σειράς Legend σε νιώθει και σε βοηθά να εξασφαλίσεις τέλεια ατμόσφαιρα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Πώς; Κατά τη λειτουργία της ψύξης, αντιλαμβάνεται την παρουσία σου στον χώρο. Αν δεν ανιχνεύσει κίνηση για 30 λεπτά τότε μειώνει τη λειτουργία του κλιματιστικού ούτως ώστε να πετύχει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Ενεργοποίησέ από το ασύρματο χειριστήριο ή την εφαρμογή Inventor Control κάθε φορά που έχει ζέστη κι εσύ θέλεις δροσιά, ενώ κάνεις δουλειές στο σπίτι, ενώ μαγειρεύεις, ή και όταν κοιμάσαι! Ακόμη κι αν θέλεις να πεταχτείς για μια γρήγορη δουλειά, δεν θα χρειάζεται να κλείσεις το κλιματιστικό σου, αφού έτσι θα «έχανε» τη θερμοκρασία του ο χώρος και μετά θα κατανάλωνε ενέργεια μέχρι να την ξαναπιάσει. Με το Eco Senso όμως απλά θα μείωνε την απόδοση του καταναλώνοντας ακόμη λιγότερη ενέργεια, μέχρι να επιστρέψεις.

Επιπλέον, ο πρωτοποριακός Αισθητήρας Κίνησης της σειράς King Plus σε βοηθά επίσης να εξοικονομήσεις ενέργεια, αφού κι αυτός αντιλαμβάνεται την παρουσία σου στον χώρο! Με μια μικρή διαφορά. Μπορείς να διαλέξεις αν θέλεις να σε ακολουθεί ο αέρας ή αντιθέτως να σε αποφεύγει, ώστε να απολαμβάνεις τη δροσιά του όπως τη θέλεις εσύ! Αν σε ενοχλεί ο αέρας πάνω σου ζήτα από τον Αισθητήρα να σε αποφύγει. Αν από την άλλη είναι χειμώνας και εσύ κρυώνεις, ο ζεστός αέρας μπορεί να σε ακολουθεί! Επιπλέον, ο Αισθητήρας μειώνει ή ενισχύει την απόδοσή του κάθε φορά που αντιλαμβάνεται παρουσία ή απουσία στον χώρο. Έτσι, πετυχαίνει οικονομική λειτουργία χωρίς να κάνει όμως εκπτώσεις στην τέλεια ατμόσφαιρα του χώρου.

Στην Inventor πρωταρχικός μας στόχος είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε σύγχρονου σπιτιού με κλιματιστικά που εγγυώνται ιδανική ατμόσφαιρα, άνεση και οικονομία, διευκολύνοντας παράλληλα την καθημερινότητα. Απόλαυσε τέλεια δροσιά χωρίς καμία ανησυχία!