19 / 10 / 2023

Ο νέος αφυγραντήρας Stardust ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σου!

Ο νέος αφυγραντήρας Stardust ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σου!

Όλοι ξέρουμε πόσο αναγκαίος είναι ο αφυγραντήρας για το σπίτι μας κι όχι μόνο για την απομάκρυνση της υγρασίας, την προστασία της υγείας μας και τη φροντίδα του σπιτιού μας, αλλά και γιατί δημιουργεί ένα υγιεινό, καθαρό περιβάλλον στο σπίτι, ενισχύοντας μάλιστα τη θέρμανση του σπιτιού μας. Οι αφυγραντήρες Inventor διαθέτουν τόσα διαφορετικά χαρακτηριστικά που σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Αν θέλεις όμως να έχεις τον καλύτερο αφυγραντήρα, ό,τι πιο εξελιγμένο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, σου έχουμε μια νέα πρόταση.

Ο νέος αφυγραντήρας Stardust, με design που εντυπωσιάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, είναι εδώ κι υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σου! Δες παρακάτω γιατί.

Απαράμιλλο design που εντυπωσιάζει!

Μπορεί να σκεφτείς “μα καλά, μπορεί ένας αφυγραντήρας να έχει ωραίο design;” Ο Stardust μπορεί! Kαι σίγουρα με το που τον δεις θα καταλάβεις τη διαφορά του σε σχέση με τους υπόλοιπους αφυγραντήρες. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του με τις στρογγυλεμένες γωνίες τον καθιστούν ιδιαίτερα κομψό, ενώ χάρη στο ξεχωριστό του γκρι χρώμα μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χώρο. Το πάνελ αφής με τον απαλό γαλάζιο φωτισμό, σου επιτρέπει να επιλέγεις όποια λειτουργία θέλεις με ένα μόνο άγγιγμα. Και επιπλέον, μπορείς να τακτοποιείς το καλώδιο του αφυγραντήρα όταν δεν είναι σε λειτουργία χάρη στο ειδικό λουράκι το οποίο φυσικά δεν είναι απλό. Είναι δερμάτινο με μαγνήτη για να φαίνεται όμορφος ο αφυγραντήρας από κάθε πλευρά!

Ο 1ος αφυγραντήρας με inverter μοτέρ για ασύγκριτη απόδοση, οικονομία και αθόρυβη λειτουργία!

enter image description here

Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μπορείς να έχεις έναν αφυγραντήρα σχεδόν αθόρυβο, ιδιαίτερα ανθεκτικό και φυσικά με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. O Stardust χάρη στο inverter μοτέρ στον ανεμιστήρα προσαρμόζεται στις ανάγκες και την υγρασία του χώρου. Έτσι, όταν το επίπεδο υγρασίας είναι χαμηλό, λειτουργεί σε χαμηλότερες ταχύτητες, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Επίσης, χάρη στη δυνατότητά του να προσαρμόζεται, είναι σχεδόν αθόρυβος και φυσικά ιδανικός για κάθε χώρο του σπιτιού, όση ησυχία κι αν χρειάζεσαι. Χάρη στο inverter μοτέρ, ο Stardust έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς η ικανότητα του να λειτουργεί σε χαμηλές ταχύτητες με ομαλές μεταβάσεις, τον καθιστούν ιδιαίτερα ανθεκτικό.

Καινοτομία Advanced Technology. Νιώθει τις ανάγκες σου!

Η Inventor φροντίζει να φέρνει πάντα πρώτη τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στο σπίτι σου. Κι επειδή κάθε σπίτι είναι μοναδικό, με την καινοτομία Advanced Technology και ένα πλήθος έξυπνων λειτουργιών, o Stardust αντιλαμβάνεται τις συνθήκες του δικού σου σπιτιού, ρυθμίζοντας αντίστοιχα τη λειτουργία του. Έτσι, σου προσφέρει ιδανική ατμόσφαιρα με καθαρό αέρα, χωρίς υγρασία, αποτελεσματικά, άνετα κι οικονομικά. Την καινοτομία Advanced Technology θα τη συναντήσεις και στον αφυγραντήρα Comfort και Atmosphere XL.

Λειτουργία Wi-Fi με Φωνητική Εντολή. Μιλάς και σε καταλαβαίνει!

enter image description here

Η Inventor ήταν από τις πρώτες εταιρείες που επένδυσαν στην τεχνολογία Wi-Fi. Με την   εφαρμογή Inventor Control έχεις ένα σημαντικό “εργαλείο” για τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σου, από όπου κι αν βρίσκεσαι. Ρύθμισε τη λειτουργία που θες σύμφωνα με τις ανάγκες σου και το καθημερινό σου πρόγραμμα, είτε βρίσκεσαι εκτός σπιτιού, είτε χαλαρώνεις στον καναπέ σου. Αν μάλιστα είσαι tech lover σίγουρα θα λατρέψεις και τη δυνατότητα που σου δίνει η Inventor Control να «μιλάς» στη συσκευή σου!
Μέσω των εφαρμογών Siri Shortcuts, Amazon Alexa ή Google Assistant, μπορείς να ορίσεις φράσεις που θα αναγνωρίζει ο αφυγραντήρας σου και να διαχειρίζεσαι τη συσκευή σου εύκολα και γρήγορα, μιλώντας απλά στο κινητό σου! “Αγάπη μου γύρισα!” 

Αφυγραντήρας & Αυτόνομος Καθαριστής Αέρα. Για να έχεις 2 συσκευές σε 1!

Ο Stardust φροντίζει για την ιδανική αφύγρανση του σπιτιού σου, ενώ παράλληλα, σου εγγυάται ένα πιο υγιεινό περιβάλλον χωρίς βλαβερά σωματίδια. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο αφυγραντήρας μετατρέπεται σε αυτόνομο καθαριστή αέρα χάρη στο Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA H11 με δυνατότητα κατακράτησης του 97,79% των σωματιδίων μεγέθους έως 0,3 μικρόμετρα. Έτσι, αναπνέις καθαρό αέρα, μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης αλλεργιών και ασθενειών.

PM2.5 Laser Sensor για πεντακάθαρη ατμόσφαιρα!

Ο υψηλής τεχνολογίας αισθητήρας laser PM2.5 που διαθέτει ο Stardust, εντοπίζει μικροσκοπικά αιωρούμενα σωματίδια, ακόμη και αυτά που δε διακρίνονται με γυμνό μάτι. Έπειτα ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία του για να σου προσφέρει πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα.

Φωτεινή ένδειξη ποιότητας αέρα για να ξέρεις πάντα τι γίνεται!

enter image description here Χάρη στη φωτεινή χρωματιστή ένδειξη του Stardust, ξέρεις πάντα άμεσα και με ακρίβεια, ποια είναι η ποιότητα του αέρα στον χώρο σου, δηλαδή πόσο καθαρή είναι. Συγκεκριμένα, όταν ο φωτισμός είναι κόκκινος καταλαβαίνεις ότι η ποιότητα του αέρα είναι κακή, όταν είναι πορτοκαλί είναι μέτρια. Όταν ο φωτισμός γίνει πράσινος καταλαβαίνεις ότι η ποιότητα του αέρα είναι καλή κι όταν γίνει μπλε ξέρεις ότι είναι εξαιρετική. Έτσι, έχεις τον απόλυτο έλεγχο οποιαδήποτε στιγμή, αποφεύγοντας την άσκοπη λειτουργία της συσκευής όταν δε χρειάζεται, εξοικονομώντας ενέργεια. Έξυπνη Αφύγρανση για άνεση κι οικονομία!

Με τη λειτουργία Έξυπνης Αφύγρανσης δημιουργείς άριστες συνθήκες στον χώρο σου με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα το επίπεδο υγρασίας ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, προσφέροντας πάντα ιδανικές συνθήκες άνεσης και οικονομίας, καθώς απομακρύνει την υγρασία, ενισχύοντας την απόδοση της θέρμανσης.

Αν λοιπόν αναζητάς από τον αφυγραντήρα σου τεχνολογία που υπερέχει και σχεδιασμό που εντυπωσιάζει, ξέρεις ότι η καλύτερη επιλογή για εσένα είναι ο νέος Stardust!