03 / 01 / 2024

New Years Resolutions; Ξεκίνα πρώτα με το βασικότερο! Τον ελεύθερο χρόνο σου!

New Years Resolutions; Ξεκίνα πρώτα με το βασικότερο! Τον ελεύθερο χρόνο σου!

Αν είσαι από εκείνους που βλέπουν την αλλαγή της χρονιάς ως μια ευκαιρία να κάνουν reset, να ανανεώσουν το σπίτι τους ή να ξεκινήσουν νέες συνήθειες που θα τους πάνε ένα βήμα πιο κοντά σε όλα όσα ονειρεύονται, έπεσες στο άρθρο που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα πάντα λίγο πιο εύκολα! Σίγουρα για να κάνεις όλα όσα έχεις ανάγκη, εκτός από θέληση χρειάζεσαι και κάτι ακόμη. Χρόνο! Πόσο σημαντικός στις μέρες μας, σωστά;

Στην Inventor μέλημά μας είναι να σου προσφέρουμε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας για έναν πολύ βασικό λόγο. Για να κάνουμε την καθημερινότητά σου πιο άνετη, ξεκούραστη και ποιοτική κι εσύ να μπορείς να κάνεις όλα όσα πραγματικά αξίζουν κι έχεις ανάγκη!

Έχουμε λοιπόν μερικές προτάσεις για να μπορείς να απολαμβάνεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο τη νέα χρονιά και να πετύχεις κάθε σου στόχο!

Στεγνά ρούχα στο άψε σβήσε!

enter image description here Κάθε χειμώνα, η γνωστή εκνευριστική ταλαιπωρία. Απλώνεις τα καθαρά σου ρούχα, δεν στεγνώνουν ποτέ από το κρύο και την υγρασία κι έτσι αναγκάζεσαι να τα αφήνεις έξω απλωμένα για μέρες. Και δεν είναι μόνο ότι περιμένεις τόσο πολύ μέχρι να έχεις καθαρά ρούχα. Είναι κι ότι τα ρούχα όταν στεγνώνουν μυρίζουν καυσαέριο, καπνό από τζάκι, παστίτσιο που μαγείρεψε ο γείτονας και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί… εκτός από μοσχοβολιά και καθαριότητα! Παρόλο που τα έπλυνες με το αγαπημένο σου απορρυπαντικό και μυρωδάτο σου μαλακτικό. Αντί να αναγκάζεσαι να βάζεις ξανά πλυντήριο, μπορείς να πάρεις έναν αφυγραντήρα Inventor! Απλά θα βάλεις την απλώστρα με τα βρεγμένα ρούχα σε ένα δωμάτιο με κλειστή την πόρτα και μετά από κάποιες ώρες τα ρούχα σου θα είναι στεγνά και μοσχοβολιστά!
Αλλά δεν είναι αυτό το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των αφυγραντήρων Inventor. Το καλύτερο είναι ότι δημιουργούν την ιδανική, καθαρή κι υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο, ενώ ανεβάζουν κατά 2 βαθμούς την αίσθηση της θερμοκρασίας. Έτσι κάνεις και οικονομία στη θέρμανση.
Ο νέος αφυγραντήρας Stardust μάλιστα έχει inverter μοτέρ στον ανεμιστήρα κι έτσι εξασφαλίζει ασύγκριτη απόδοση, οικονομία και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, ενώ χρησιμοποιείται και ως αυτόνομος καθαριστής αέρα.

Λιγότερος χρόνος στην κουζίνα, περισσότερος για εσένα!

enter image description here Θα ήθελες να μη μαγειρεύεις με τις ώρες και να κάνεις και οικονομία στο ρεύμα; Μπορείς! Με έναν φούρνο μικροκυμάτων Inventor μπορείς να μαγειρέψεις εύκολα και γρήγορα αντί να χρησιμοποιείς τον συμβατικό φούρνο που καταναλώνει και τόση ενέργεια. Ναι, οι φούρνοι μικροκυμάτων Inventor δεν χρησιμεύουν μόνο για να ξεπαγώνεις απλά τα κατεψυγμένα σου τρόφιμα ή να ζεσταίνεις το χθεσινό φαγητό. Μπορείς να μαγειρεύεις γρήγορα και με περισσότερη οικονομία. Ειδικά γιορτινές μέρες σαν αυτές που καλείς κόσμο στο σπίτι, είναι τόσο βολικό να έχεις έναν δεύτερο φούρνο και να ψήνεις δύο φαγητά παράλληλα. Έτσι, κερδίζεις χρόνο και έχεις τη δυνατότητα να τα σερβίρεις όλα ζεστά και φρέσκα!

Με έναν φούρνο μικροκυμάτων Inventor δε θα πιστεύεις πόσα φαγητά θα μπορείς να ετοιμάσεις, ενώ θα εξοικονομείς χρόνο κι ενέργεια. Επίλεξε έναν φούρνο με λειτουργία ψησίματος στον αέρα και λειτουργία Grill και θα μπορείς να ετοιμάσεις από απλά συνοδευτικά πιάτα, όπως ψητές πατάτες, μέχρι ψητό κρέας και ψάρι, πίτσα και λαζάνια. Το καλύτερο είναι ότι ακόμη κι αν χρειάζεσαι ένα επιπλέον πιάτο της τελευταίας στιγμής, δεν θα χρειαστεί να βγεις από το πρόγραμμά σου, ενώ μπορείς να φτιάξεις γρήγορα κι εύκολα γλυκά όπως μπισκότα, κέικ, ή και λουκούμια. Αν διαλέξεις μάλιστα τον retro και στιλάτο φούρνο μικροκυμάτων Groovy θα ανανεώσεις και την κουζίνα σου με μία 60s πινελιά. enter image description here Και εννοείται δε χρειάζεται να πλένεις τα πιάτα με τις ώρες κάθε φορά που μαγειρεύεις ή καλείς κόσμο στο σπίτι! Φροντίζει το πλυντήριο πιάτων Inventor γι’ αυτό, που διαθέτει μάλιστα σύντομα προγράμματα πλύσης για απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά πιάτα μέσα σε μερικά λεπτά. Τα πλυντήρια 45 και 60 εκατοστών μάλιστα διαθέτουν κι ειδικό συρτάρι για μαχαιροπίρουνα και αυτόματο άνοιγμα πόρτας για να στεγνώνουν τα σκεύη χωρίς ενοχλητικά σημάδια από τους ατμούς. Ακόμη να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει;

Περισσότερη οικονομία για να ξοδεύεις τα χρήματά σου όπου θέλεις!

enter image description here Ό,τι στόχο κι αν θέλεις να βάλεις για τη νέα χρονιά, ό,τι χόμπι κι αν θες να ξεκινήσεις, εκτός από ελεύθερο χρόνο λογικά χρειάζεσαι και κάτι ακόμη. Χρήματα. Πόσο δύσκολο όμως είναι να εξοικονομήσεις χρήματα στις μέρες μας που τρέμεις κάθε φορά που πας στο σούπερ μάρκετ και όποτε έρχεται ο λογαριασμός του ρεύματος; Ειδικά το κόστος της ενέργειας ξέρουμε ότι δεν υποφέρεται και είναι κρίμα να ζεις σε ένα κρύο σπίτι. Πάλι έχουμε μια λύση! Τα κλιματιστικά Inventor με την υψηλότερη ενεργειακή θα σου λύσουν το πρόβλημα γιατί θα σε βοηθήσουν να εξοικονομείς ενέργεια, χωρίς να χάσεις τη ζεστασιά που θέλεις να έχει το σπίτι σου! Ειδικά μάλιστα οι σειρές Leon και Legend με ενεργειακή κλάση Α+++ σε ψύξη και θέρμανση, καθώς και σε όλες τις αποδόσεις, ακόμη και στα 24.000btu, θα σε βοηθήσουν να κάνεις οικονομία, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πραγματική ζεστασιά τον χειμώνα κι ιδανική δροσιά το καλοκαίρι. Έτσι, θα εξοικονομήσεις χρήματα για να επενδύσεις σε όποιο νέο χόμπι θέλεις να ξεκινήσεις … yoga, θέατρο, χορό, ζωγραφική, κεραμική (σου δίνουμε κι άλλες ιδέες;)!

Καθαρά ρούχα σε μερικά λεπτά; Ποιος να πει όχι;

enter image description here Εννοείται δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε στην άκρη τα νέα πλυντήρια ρούχων Galaxy, ειδικά σχεδιασμένα να χωράνε ακόμη και σε μικρούς χώρους και να σου χαρίζουν μέγιστη ευκολία καθημερινά με τα σύντομα προγράμματα πλύσης που διαθέτουν! Επίλεξε το σύντομο πρόγραμμα πλύσης 45 ή 15 λεπτών ανάλογα με τον χρόνο σου και τα ρούχα που θέλεις να πλύνεις και απόλαυσε καθαρά ρούχα ακόμη κι αν δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς ιδιαίτερα. Με ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο Galaxy μάλιστα έχεις 2 συσκευές σε 1 και μπορείς να έχεις καθαρά και στεγνά ρούχα σε μόλις 1 ώρα. Και μην σκεφτείς ότι το μόνο που σου χαρίζουν είναι ευκολία και περισσότερο χρόνο. Σου εξασφαλίζουν και απόλυτη καθαριότητα αφού διαθέτουν ειδικά προγράμματα για απόλυτα καθαρά ρούχα όπως η πλύση με ατμό, η λειτουργία για βρεφικά ρούχα και η λειτουργία Stain Away.

Ό,τι στόχους και να θέλεις να πετύχεις λοιπόν τη νέα χρονιά, η Inventor είναι δίπλα σου και σε βοηθά να τα καταφέρεις κάνοντας την καθημερινότητά σου λίγο πιο εύκολη με συσκευές που σου χαρίζουν ευκολία και περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Βάλτες στη ζωή σου και κάνε κάθε σου επιθυμία πράξη!