10 / 01 / 2013

Νέο Προϊόν: Αντλία Θερμότητας Υψηλών Θερμοκρασιών

Η inventor στην προσπάθεια της να καλύψει την συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη σε εναλλακτικές μορφές θέρμανσης, παρουσιάζει τις αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών της TECHNIBEL.

Η συνεχώς αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου, του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και του φυσικού αερίου, μας αναγκάζει ολοένα και περισσότερο να στραφούμε σε νέες, εξελιγμένες και πιο συμφέρουσες οικονομικά τεχνολογίες. Την ανάγκη αυτή έρχονται να καλύψουν οι αντλίες θερμότητας.

Πιο συγκεκριμένα οι αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών είναι η ιδανική λύση για την αντικατάσταση οποιοδήποτε λέβητα. Μπορούν να αντικαταστήσουν τους λέβητες όλων των μορφών ή ακόμα και να αφήσουν τους λέβητες στο λεβητοστάσιο για να λειτουργήσουν μόνο και αν αυτό χρειαστεί σαν λύση έκτακτης ανάγκης. Όλα αυτά χωρίς να χρειάζονται εργασίες στο εσωτερικό του σπιτιού. Όλες οι εργασίες θα γίνουν μόνο στο χώρο του λεβητοστασίου. Οι αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών TECHNIBEL μπορούν να συνδεθούν με καλοριφέρ, ενδοδαπέδιο σύστημα ή και fan coils (φαν κόιλς) που υπάρχουν στο σπίτι χωρίς κάποια μετατροπή.

Ταυτόχρονα, οι αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών TECHNIBEL, μπορούν να συνδεθούν με οποιοδήποτε μπόιλερ (boiler) ζεστού νερού χρήσης, προσφέροντας ζεστό νερό σε όλο το σπίτι, όλη την διάρκεια του χρόνου και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά.

Έχουν πολύ υψηλό βαθμό απόδοσης με αποτέλεσμα να εξοικονομούνται χρήματα καθημερινά από τον λογαριασμό ρεύματος.

Δείτε παρακάτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αντλιών θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών TECHNIBEL