28 / 11 / 2022

Μην αγχώνεσαι με τον χειμώνα! Έχουμε τη λύση για ζεστασιά σε λίγα λεπτά!

Μην αγχώνεσαι με τον χειμώνα! Έχουμε τη λύση για ζεστασιά σε λίγα λεπτά!

Ο χειμώνας μας χτυπάει σιγά σιγά την πόρτα και όλοι σκεφτόμαστε ένα πράγμα… πώς θα ζεσταθούμε φέτος; Με το ενεργειακό κόστος να βρίσκεται στα ύψη, δεν είμαστε λίγοι αυτοί που ψάχνουμε εναλλακτικές λύσεις για τη θέρμανση του σπιτιού μας. Ακόμη και μια συμπληρωματική λύση μπορεί να έχει σημασία, μια και το να αποφύγουμε την καθημερινή ή συνεχή χρήση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, θα μας βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Επίσης, για λόγους οικονομίας, σε κάποιες πολυκατοικίες η κεντρική θέρμανση μπορεί να μην ανάβει καθόλου ή να ανάβει για πολύ λίγες ώρες, με αποτέλεσμα τα διαμερίσματα να παραμένουν κρύα.

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κρατήσεις το σπίτι σου ζεστό και να νιώθεις άνετα σε αυτό, οπότε καταλαβαίνουμε απόλυτα τις ανησυχίες σου. Έτσι, έχουμε μία ακόμη λύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα, και πίστεψέ μας... θα μπορείς να τη ρυθμίζεις στα μέτρα σου!

Τα νέα Καλοριφέρ Λαδιού της Inventor, θα σου χαρίσουν υπέροχη ζεστασιά. Τοποθέτησέ τα σε όποιο σημείο του σπιτιού σου θέλεις να δημιουργήσεις ζεστή ατμόσφαιρα, ρύθμισε τη θερμοκρασία όπως εσύ επιθυμείς και απλά.. κάτσε και χαλάρωσε στα ζεστά! enter image description here

Μπορείς να τα χρησιμοποιείς σε διαφορετικό χώρο κάθε φορά, αφού διαθέτουν τέσσερα ροδάκια και μεταφέρονται πολύ εύκολα, ενώ παράλληλα είναι μικρά σε μέγεθος για να μην ενοχλούν κατά τη χρήση και να αποθηκεύονται χωρίς δυσκολία. Χάρη στον κυψελωτό Σχεδιασμό Heat Boost, τα Καλοριφέρ Λαδιού της Inventor απελευθερώνουν 21,2% περισσότερη θερμότητα με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται ο χώρος πιο γρήγορα και αποδοτικά, χωρίς επιπλέον κατανάλωση ενέργειας. Και δεν είναι μόνο ότι ζεσταίνουν γρήγορα το χώρο, αλλά τον ζεσταίνουν και ποιοτικά, αφού με την Τεχνολογία 360° η θερμότητα εκπέμπεται από κάθε πλευρά του καλοριφέρ και διαχέεται ομοιόμορφα προς κάθε σημείο του χώρου, χωρίς επιπλέον κόστος. Έτσι, δεν είσαι αναγκασμένος να βρίσκεσαι δίπλα στο καλοριφέρ για να ζεσταθείς. Αρκεί να το τοποθετήσεις όπου σε εξυπηρετεί, ενώ συνεχίζεις κανονικά τις δραστηριότητές και τις δουλειές σου στο σπίτι, ή απλά χαλαρώνεις στο κρεβάτι ή τον καναπέ με τους αγαπημένους σου.

enter image description here

Αλλά ξέρουμε τι θα σκεφτείς...θα είναι όντως αποδοτικά, αλλά τι γίνεται πάλι με το κόστος ενέργειας; Έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις εσύ τη χρήση τους και την ενέργεια που θα καταναλώσουν, συνδυάζοντας έξυπνα τις λειτουργίες που σου προσφέρουν. Χάρη στα τρία επίπεδα ισχύος, μπορείς να επιλέξεις την ισχύ της θερμότητας. Αν θέλεις πραγματικά ζεστή ατμόσφαιρα επιλέγεις το μέγιστο επίπεδο. Αν προτιμάς πιο σταδιακή και ήπια απόδοση θερμότητας, αλλά και πιο οικονομική χρήση της συσκευής σου, διαλέγεις το χαμηλότερο επίπεδο. Παράλληλα, χάρη στο θερμοστάτη μπορείς να ορίσεις την ανώτατη θερμοκρασία και μόλις το καλοριφέρ τη φτάσει, θα διακόψει αυτόματα τη λειτουργία του. Έτσι, αποφεύγεις την άσκοπη χρήση της συσκευής, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. enter image description here

Και αυτές τις λειτουργίες μπορείς να τις ρυθμίσεις εύκολα με ένα άγγιγμα στην οθόνη LED των καλοριφέρ! Αν θες… γιατί αν είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, χαλαρώνεις στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση, ή πολύ απλά δεν θέλεις να μετακινηθείς καθόλου, μπορείς να επιλέξεις τη λειτουργία που προτιμάς χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Επιπλέον, χάρη στο Χρονοδιακόπτη 24 ωρών μπορείς να προγραμματίσεις τη χρονική στιγμή που θέλεις να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί το καλοριφέρ σου, σύμφωνα με το καθημερινό σου πρόγραμμα. Έτσι, μπορείς να το ρυθμίσεις ώστε να ενεργοποιηθεί πριν επιστρέψεις σπίτι για να το βρεις ζεστό, ή όταν ξυπνάς το πρωί και δεν αντέχεις να βγεις από τα σκεπάσματα σ’ένα κρύο δωμάτιο. Και τέλος, μπορείς να νιώθεις ασφάλεια με τη χρήση τους. Με τις λειτουργίες Προστασία από ανατροπή και Προστασία από υπερθέρμανση η συσκευή διακόπτει αυτόματα τη λειτουργία της σε περίπτωση ανατροπής ή υπερθέρμανσης, ενώ η διπλή επίστρωση στη χειρολαβή σου επιτρέπει να τη μετακινείς χωρίς να καίγεσαι. Κι αυτό, για να μην έχεις ίχνος ανησυχίας. enter image description here

Και ορισμένα ζεστά...Tips!

  • Τοποθέτησε το καλοριφέρ στο χώρο που θέλεις να ζεστάνεις. Φρόντισε να μη βρίσκεται στη μέση του δωματίου ώστε να νιώθεις άνετα όσο κινείσαι χωρίς φυσικά να περιορίζεις την αίσθηση ζεστασιάς. Για αυτό, έχουμε προνοήσει με την Τεχνολογία 360 και το Σχεδιασμό Heat Boost που διασφαλίζουν μέγιστη απόδοση και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας.
  • Μείωσε την κατανάλωση του καλοριφέρ λαδιού επιλέγοντας το μικρότερο επίπεδο ισχύος και όρισε τη μέγιστη θερμοκρασία που θες να φτάσει το καλοριφέρ. Έτσι, η συσκευή θα σταματήσει να αυξάνει τη θερμοκρασία μόλις φτάσει το συγκεκριμένο επίπεδο που έχεις θέσει, για να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα. enter image description here
  • Εκμεταλλεύσου την άνεση που σου προσφέρει. Χρησιμοποίησε το τηλεχειριστήριο για να επιλέξεις τις λειτουργίες του καλοριφέρ και προγραμμάτισε την ενεργοποίηση της συσκευής σου εντός 24ωρών χάρη στο Χρονοδιακόπτη για να διασφαλίσεις τη ζεστασιά που θες, τη στιγμή ακριβώς που τη θες.