10 / 08 / 2021

Ξέρουμε τι κάνει το Ψυγείο σας όταν λείπετε για διακοπές!

Ξέρουμε τι κάνει το Ψυγείο σας όταν λείπετε για διακοπές!

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις ξέγνοιαστοι, χωρίς να αγχώνεστε ότι θα επιστρέψετε σε μια δυσάρεστη μυρωδιά από χαλασμένα τρόφιμα στο ψυγείο σας, αφού τα εξελιγμένα Inventor ψυγεία κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη και πιο φρέσκια, χωρίς κανένα διάλλειμμα!

Το πατροπαράδοτο και απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα στα τρόφιμα του ψυγείου ώστε να μην μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτεθειμένα σε υψηλότερες θερμοκρασίες λόγω κακής ψύξης ή τυχόν διακοπές ρεύματος, δεν χρειάζεται πλέον να βρίσκεται στην λίστα με τις δουλειές που κάνετε στο σπίτι πριν φύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Η Inventor φροντίζει να διευκολύνει την καθημερινότητά σας και να σας εξοικονομήσει χρόνο από περιττές διαδικασίες που σας κουράζουν και σας δεσμεύουν από το να απολαμβάνετε αυτά που πραγματικά αγαπάτε, όπως τις διακοπές σας! Έτσι, με εμπειρία ετών στην αγορά της ψύξης, η Inventor φροντίζει για την αναβάθμιση των προϊόντων της με τεχνολογίες και νέες λειτουργίες που συμβάλλουν στην καλύτερη συντήρηση των τροφίμων, προσφέροντάς σας αυτό ακριβώς που χρειάζεστε από το ψυγείο σας, ακόμη και όταν λείπετε σε διακοπές για μεγάλο χρονικό διάστημα!

enter image description here

Λειτουργία Διακοπών

Αφήστε άφοβα τα τρόφιμά στην κατάψυξή σας και βρείτε τα φρέσκα και λαχταριστά, όπως την πρώτη στιγμή που αγοράστηκαν, επιστρέφοντας στο σπίτι, χάρη στη εξελιγμένη Λειτουργία Διακοπών. Το τμήμα της κατάψυξης λειτουργεί κανονικά και σταθερά στους -18°C, ενώ η συντήρηση δεν λειτουργεί προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Έτσι, μπορείτε να φύγετε χωρίς να ανησυχείτε για την ποιότητα των προϊόντων σας στην κατάψυξη και χωρίς να χρεώνεστε από την άσκοπη χρήση της συσκευής την περίοδο που θα απουσιάζετε.

enter image description here

Έξυπνη Μνήμη μετά από Διακοπή Ρεύματος

Με την Έξυπνη Μνήμη που διαθέτει το ψυγείο σας δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για την περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσει τη λειτουργία της από το σημείο που σταμάτησε, διατηρώντας τις ρυθμίσεις που είχαν οριστεί για τη θερμοκρασία πριν τη διακοπή, αμέσως μόλις επανέλθει το ρεύμα. Έτσι, μένετε σίγουροι ότι τα τρόφιμα στο εσωτερικό της διατηρούνται στην θερμοκρασία που πρέπει, ακόμη και αν απουσιάζετε αρκετό διάστημα από το σπίτι σας!

enter image description here

Μεγάλη Αυτονομία σε Περίπτωση Διακοπής Ρεύματος

Οι διακοπές ρεύματος είναι αρκετά συνήθεις το καλοκαίρι και μπορεί να αλλοιώσουν τα τρόφιμα που έχετε αφήσει στο εσωτερικό του ψυγείου. Αυτό βέβαια δεν χρειάζεται να σας απασχολεί αφού χάρη στον ειδικό σχεδιασμό των καταψυκτών Inventor που δεν επιτρέπει την απώλεια της ψύξης στο εξωτερικό περιβάλλον, τα τρόφιμα διατηρούνται στην ιδανική θερμοκρασία για ακόμη περισσότερο, ακόμη και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι στην παροχή ρεύματος! Εξοπλισμένοι με την εντυπωσιακής διάρκειας αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, έχουν την δυνατότητα να συντηρήσουν τα αποθηκευμένα τρόφιμα για έως και 62 συνεχόμενες ώρες!

Μην αφήσετε την ξεγνοιασιά και την ξεκούραση των διακοπών να εξατμιστεί με το που θα μπείτε στο σπίτι. Επιλέξτε τα εξελιγμένα ψυγεία και καταψύκτες inventor που εγγυώνται την άριστη συντήρηση και διατροφική αξία των τροφίμων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα φροντίζουν για την άνεσή σας, αφού οι συσκευές ψύξης Inventor δεν κάνουν διακοπές, παρά μόνο εσείς!