01 / 09 / 2021

Ξέγνοιαστη επιστροφή με τους Καθαριστές Αέρα Inventor!

Ξέγνοιαστη επιστροφή με τους Καθαριστές Αέρα Inventor!

Η απόλυτη λύση για αποδεδειγμένα καθαρό αέρα.

Η συσκευή του καθαριστή αέρα είναι πλέον απαραίτητη σε κάθε σύγχρονο σπίτι, ειδικότερα κατά την απαιτητική περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες καθαρής και υγιεινής ατμόσφαιρας στον χώρο που θα επιλέξετε να τον τοποθετήσετε. Η επιλογή του καθαριστή αέρα δεν σχετίζεται μόνο με την απομάκρυνση ιών και παθογόνων μικροοργανισμών αλλά και με τον ολοκληρωμένο καθαρισμό του αέρα στο χώρο που ζούμε από τη σκόνη, τη γύρη και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες, τον καπνό των τσιγάρων και τους εξωτερικούς ρύπους.

Αυτό ακριβώς θέλουμε να επιτύχουμε επιστρέφοντας από τις διακοπές μας ή γενικότερα μετά από περιόδους που το σπίτι παραμένει κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενεργοποιήστε τον καθαριστή αέρα της Inventor και έχετε άμεσα φρέσκο και καθαρό αέρα στο χώρο χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τα παράθυρα για αρκετές ώρες ώστε να αεριστεί ο χώρος. Παράλληλα, με την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο και τις δραστηριότητές τους αλλά και την δική σας έντονη καθημερινότητα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιβαρυμένη ατμόσφαιρα, αφού ο αέρας στο εσωτερικό του σπιτιού παραμένει φρέσκος και καθαρός, ενώ η συνεπής χρήση του θα παρατηρήσετε πως μειώνει σημαντικά τα συμπτώματα αλλεργίας και άσθματος, σας επιτρέπει να κοιμάστε καλύτερα και φυσικά να είστε λιγότερο επιρρεπείς σε ασθένειες. Βασιστείτε στις εξελιγμένες δυνατότητες των καθαριστών αέρα Quality της Inventor που εργάζονται σκληρά για να αναβαθμίσουν την ποιότητα αέρα του σπιτιού σας:

Άμεση & αξιόπιστη διάγνωση ποιότητας αέρα! enter image description here

Ο απόλυτος έλεγχος των αναγκών της ποιότητας αέρα του χώρου σας είναι τώρα εφικτός χάρη στον δείκτη ποιότητας αέρα! Με τη βοήθεια των αισθητήρων της μονάδας, ο αέρας ελέγχεται διαρκώς προκειμένου να εντοπιστούν χημικές ενώσεις όπως μούχλα και ανεπιθύμητες οσμές καθώς και αιωρούμενα σωματίδια. Ο χρωματικός δείκτης προσαρμόζεται άμεσα παρέχον τας αξιόπιστη πληροφόρηση σχετικά με την ποιότητα του αέρα, εξαιρετική, καλή ή επιβαρυμένη. Επωφεληθείτε από την εξελιγμένη λειτουργία του καθαριστή για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ποιότητα του αέρα στον χώρο σας!

Απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες σας! enter image description here

Απολαύστε ανώτερη ποιότητα αέρα στον χώρο σας μέσω των 3 αισθητήρων PM2.5, VOC και Φωτός που διαθέτει η συσκευή. Ο αισθητήρας PM2.5 εντοπίζει τα αιωρούμενα μικροσωματίδια που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα, ο VOC ανιχνεύει τις χημικές ενώσεις που βρίσκονται στον αέρα και ο αισθητήρας Φωτός συμβάλλει στην ενημέρωση για το επίπεδο φωτεινότητας στον χώρο. Συγκεντρώνοντας τις παραπάνω πληροφορίες με τη βοήθεια των αισθητήρων, η μονάδα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τις συνθήκες στον χώρο που είναι τοποθετημένη προκειμένου να σας παρέχει καθαρό αέρα.

Άριστη ποιότητα αέρα στον χώρο σας! enter image description here

Εξασφαλίστε καθαρό & υγιεινό αέρα στον χώρο σας χάρη στην αποτελεσματικότητα των 6 σταδίων φιλτραρίσματος και του Ιονιστή. Το υψηλό επίπεδο φιλτραρίσματος με δυνατότητα συγκράτησης του 99,97% των σωματιδίων μεγέθους έως 0,3μικρόμετρα σας εγγυάται την άριστη ποιότητα του αέρα στον χώρο σας, ενώ ο Ιονιστής παράγει ιόντα εξαλείφοντας μυρωδιές, σκόνη και καπνό.

Ιδανικές συνθήκες ποιοτικού αέρα & εξοικονόμηση ενέργειας! enter image description here

Χάρη στους τρεις αισθητήρες με τους οποίους είναι εξοπλισμένη η συσκευή, συλλέγεται όλη η πληροφορία για την ποιότητα του αέρα και τη φωτεινότητα και αναλόγως προσαρμόζεται η λειτουργία του καθαριστή αέρα. Με το πάτημα ενός πλήκτρου ενεργοποιείται η αυτόματη λειτουργία με αποτέλεσμα εφόσον χρειαστεί, ο καθαριστής να επιδράσει στην ταχύτητα του ανεμιστήρα, με στόχο να ανταποκριθεί πλήρως στις συνθήκες του χώρου, εξασφαλίζοντας για εσάς τον καθαρό αέρα στον χώρο σας. Απολαύστε άνεση και ξεγνοιασιά από τη χρήση της συσκευής, ενώ εξοικονομείτε ενέργεια αποφεύγοντας την άσκοπη χρήση της.

Καθαρή & υγιεινή ατμόσφαιρα, εντελώς αθόρυβα! enter image description here

Εξασφαλίστε καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στον χώρο σας για εσάς και την οικογένειά σας, απαλλαγμένο από σωματίδια σκόνης και ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς, με τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία Sleep κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε ώρες που απαιτούν απόλυτη ησυχία, απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας, χωρίς την παραμικρή ενόχληση.

Κάλυψη περισσότερων τετραγωνικών σε μικρότερο χρόνο! enter image description here

Εξασφαλίστε αποτελεσματική δράση καθαρισμού αέρα και ταχύτατα αποτελέσματα στην απόκτηση ιδανικής ατμόσφαιρας στον χώρο σας, χάρη στο διπλό σύστημα φιλτραρίσματος που διαθέτει η συσκευή! Μεγάλης επιφάνειας φίλτρα είναι τοποθετημένα στις δύο πλευρές της συσκευής με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ποσότητα αέρα να εισάγεται στον καθαριστή αέρα και να φιλτράρεται. Με αυτό τον τρόπο, απολαμβάνετε διπλά οφέλη, εξασφαλίζοντας τόσο ιδανικές συνθήκες καθαρού & υγιεινού αέρα στον χώρο σας όσο και εξοικονόμηση χρόνου & ενέργειας.

Ποιοτικός αέρας με σφραγίδα! enter image description here

Όλοι οι καθαριστές αέρα Inventor διαθέτουν πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών Αλλεργιών – ECARF, το ανεξάρτητο ίδρυμα επιστημόνων και τεχνικών, με παρουσία σε πάνω από 30 χώρες, που ελέγχει βάσει αυστηρών κριτηρίων, προϊόντα και υπηρεσίες και χορηγεί την σφραγίδα ποιότητας σε αυτά των οποίων η χρήση δεν προκαλεί επ’ ουδενί αλλεργίες. Πληρώντας όλα τα κριτήρια για να διαθέτουν την σφραγίδα ECARF ως απόλυτα υποαλλεργικές συσκευές, οι καθαριστές αέρα Quality εγγυώνται την ουσιαστική αναβάθμιση του αέρα στο χώρο, απομακρύνοντας αλλεργιογόνα στοιχεία και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Επιλέξτε τον εξελιγμένο καθαριστή αέρα Inventor που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και στα τετραγωνικά του χώρου σας και απολαύστε ξέγνοιαστα άριστες συνθήκες ποιοτικού αέρα κάθε στιγμή της ημέρας! enter image description here